Spiridusi de ian-feb 2006 (196)
Raspunsuri - Pagina 28
Biancas spune:

La un examen am stiut, iar la altul...am cam incucat borcanele, sper totusi sa fie bine pana la urma
Am ajuns azi acasa si printisoru era acasa ca l-au trimis socrii ca nu a mancat nici aseara, nici azi dimineata, la amiaza a mancat foarte putin, a dormit 45 min...si l-au facut pachet si l-au trimis acasa.
Am ajuns de la scoala si aveam chef de o ciorba de burta si ne-am dus sa mancam
.Cand am ajuns acasa surpriza...Dani avea 38.1 in fund. I-am dat 2.5 nurofen, deseara inainte de culcare ii mai dau 5 ml. Probabil de masele ca alte simptome nu are. Sau poate are rosu in gat...cine stie. Oricum cu paracetamol ii trece (sper)
La ora 16 m-am chinuit sa ii dau un borcan de mancare cu fructe care stiam ca ii place si cumva mi-a mancat treisfert de borcan. In rest e vesel , chiar daca a dormit 45 minute si are febra
Am bagat un tort in cuptor pt ca maine e ziua soacrei mele si ii fac ceva dulce ca ea nu se are cu dulciurile
.
Astept sa vina seara sa ma culc, azi noapte m-am culcat la 1.30 si m-am trezit la 6.30
Giova, imi pare rau de mama ta. Sanatate multa ii doresc.
Ali...e o dulce Iarina 
Moni, Dani sta la spalat pe dinti cam 1 min si apoi se spala singur ...vreo 10-15 minute, il las sa plece din baie si se spala prin camera.
Irina..de ce ai inchis pravalia? Nu se mai poate sau nu mai vrei tu?
Bee, distractie faina la 

Noi am gasit o oferta la mare si cred ca vom merge acolo. Hotelul e chiar langa hotelul MI si macar vom merge sa mancam acolo ca e mai ieftin si mancarea e foarte buna. Cazare nu putem, pt ca nu a primit sotul meu bilete anul asta.
Mi-am vandut masina, sapt viitoare vine si o ia

, o am de 4 ani...
Vreau sa imi iau alceva mai
. Sper sa gasesc repede ceva ca nu ne ajunge o masina la amandoi
(cate fitze nu?
)
Daca nu imi cumpar repede, sotul meu s-a oferit sa mearga el la servici cu masina cealalta a socrului meu, are un Opel Vectra pe care il tine in parcare ca i-a scazut pretul si e si veche. Noroc ca inca mai merge. El cu vaca (are numerul de inmatriculare ceva cu VAK) si eu cu Meganu
. Ce sotz de treaba am, nu ma lasa el cu maxi-taxi...
Oricum de cand am fost gravida tot eu circul cu Meganul, el merge cu masina mea la servici ca mie nu mai imi placea ca nu are servo si m-am obisnuit cu binele
Acum a vedem cum facem si cu masina si cu marea ca nu m-am maritat cu un miliardar
.
Si cam atat...deja nu mai stiu ce am scris la inceputul mesajului
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Noah..mi-am inrosit si eu motto-ul sa se vada mai bine
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:

A luat-o mami in premiera pe Diana sa o culce diseara la ei ...
A venit pana sus cu ea,vreo jumate de ora,dar e dezastru ce face
Intrecuta pana in varful unghiilor. Striga,fuge,tzopaie,la orice raspunde cu "NU VLEAAAUUUU" sau "NU" . A stat sa o incaltz cu "ADIDA" (adidasii) numai daca i-am zis ca nu-i mai da bunu cioco daca nu sta . La orice trebuie sa bag santaj
(si laptele il bea in 75% din cazuri numai cu tromboane ca daca il bea,va creste mare)
Iar a facut circ si pe traseu ca nu a lasat-o mami sa dea cu pietre - tocmai cand s-a intalnit mami cu o cunostinta sa ii fie
de nepoata
Cand au sosit sus,pe hol,de ciuda ca nu o duce mami in apartament la Cristi ci acasa la noi,a tras de tricicleta de a trantit-o pe jos si acum bara din spate basculeaza in jos
Nu stiu cum naiba sa o fixez sa nu alunece 
Cand au trecut la plimbare prin fatza blocului pe trotuarul de vis a vis ,ne-a facut cu mana si ne-a facut pusi si mie si lui Ghitza.Acum cand au coborat ,la plecare i-am auzit vocea din camera
- stam la etajul trei,dar e zgomotul strazii foarte puternic (tramvaie,masini etc.)
Nu i-a mai zis demult lui mami decat BUNI,dar azi cand i-a zis mami ca nu o sa ii faca baie ca nu e cuminte, a zis brusc BABA!
Deja e si razbunatoare
![]()
Ce sa va mai zic,dimineatza am pus-o pe pervazul de la geam unde ii place la nebunie. Cand vede pasarile zice "BOALA" ,kk pe pervaz de la pasari evident "CACA",cand vede tramvaiul zice "vaiu" ,la masini "TITIT" ,azi cum a plouat a zis "POUA" si "APA" , pe urma cam ce mai vede NENEA , PIII ,HAM etc. care sunt COLO
Azi i-am explicat cum tramvaiul VINE si PLEACA ,oamenii URCA si COBOARA (ca sa inteleaga mai bine am coborat-o si urcat-o de cateva ori pe pervaz ...) Cam asa ne "discutam" noi ...
Cu cartile cu animale salbatice nu am mai facut mare branza ca n-am timp si chef,plus ca daca vede in carti ceva oratanie gen leu, tigru etc. toti sunt HAM
In schimb i-am povestit (nu citit) intr-o seara "Ursul pacalit de vulpe" si chiar m-a ascultat
Ziceti-mi si mie please cam ce povesti le cititi/povestiti - vreau sa zic ceva care sa si fie pe intelesul lor cat de cat ...
Uau cat m-am labartzat
, trec iar la munca ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
"Daca esti nemultumit,sa nu ai slabiciunea de a da vina pe altcineva,ci trebuie sa stii ca tu esti nemultumit de tine si in tine insati ; daca esti nefericit,esti de tine si in tine ; cauza nu se afla nicaieri in alta parte."
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
Ziceti-mi si mie please cam ce povesti le cititi/povestiti - vreau sa zic ceva care sa si fie pe intelesul lor cat de cat ...
Uau cat m-am labartzat, trec iar la munca
Nici una
Bianca
Biancas spune:
L-am culcat pe domnisor. Acum la 21.20 l-am pus pe olitza. Imbracat mai sta putin, dar dezbracat deloc. Sa il fi auzit ce ragea de zici il bateai, plangea in lacrimi de nervi. I-am dat jucarii dar pe toate le arunca si de nervi ce avea se mai si pleznea cu palmele peste fatza. Si l-am lasat sa planga (ca o mama rea ce sunt) caci cumva trebuie sa se obisnuiasca. Si eu si taicas-o am stat langa el pe covor dar degeaba..el tot urla. Si l-am tinut pe olitza vreo 15 minute. Vreo 10 minute a plans si apoi s-a calmat dar nu a facut nimic.
Maine am sa il mai puna, si nu ma voi induiusa de lacrimile lui. Pana se invaza va plange...Ce sa fac daca altfel nu se poate...
Cu frumosul nu a mers, sa speram ca cu plansul si fortatul se va invaza sa stea pe olitza. Sora-sa de la 1.7 luni nu a mai folosit scutece...si el nici pe olitza nu sta.
Si-a baut laptele la cina tot, adica 250 ml si apoi i-am dat niste pireu de cartofi. E bine si atat.
Iar are lipsa de calciu ca i-au aparut pete albe pe unghii
.
A si slabit cum nu mananca...dar nu ma supar.![]()
Aveti cumva vreo solutie mai buna sa il fac sa stea pe olitza???? Cu frumosul nu vrea...
Bianca
Biancas spune:
Noapte buna, merg la nani.
Fac loc la altele sa scrie ca vad ca se inghesuie tare si n-au loc de mine

Bianca
miraklucker spune:
Eu n-am plecat
, sper ca nu m-ati dat disparuta, dar nu am mai avut timp deloc de computer.
Azi pe la pranz am ajuns si noi acasa. Maine, sper sa va povestesc mai multe si sa pun si niste poze, acum astept sa mai pun o masina sa spele si sa ma bag in pat, ca-mi pica ochii in gura de obosita.
v-am pupat, o noapte linistita.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Biancas spune:
Neatza...somnoroaselor. Dau o 
Dani s-a trezit plangand pe la ora 7, avea febra mare. I-am dat 5 ml Nurofen, 250 ml lapte si s-a culcat inapoi si acum s-a trezit.
Dupa ce se trezeste la amiaza mergem la ziua soacrei mele si acolo va fi si doctorita ei si o voi ruga sa se uite in gatul lui. Presimt ca imi va spune ca e rosu
(probabil deasta nici nu manaca).
I-am terminat si tortul aseara si arata foarte bine
. Sper ca va fi incantata.
Trebuie sa mergem prin oras sa ii cumpar cadou la finul nostru si la prietena mea cea mai buna ca in 20 si 21 am doua zile de nastere
Si cam atat...
Nu am chef de invatzat si joi iar am examen
O duminica placuta tutror.
Mira...cum ti s-a parut tara? Cum v-ati distrat ?
Bianca
maraki spune:

M-am gandit sa mai pun o piesa la puzzle
Noi santem in mutari, ieri a fost sa smotruiesc la noul apt. acasa sant cu impachetarile, cam greu dar trebuie sa fac fatza ![]()
Nu mai stiu cine m.a intrebat ce am primit de ziua mea de la socrosenie
dar voi ati uitat ca in fiecare an e la fel? Bineinteles ca 50 euroi
si mi.a mai adus un set Palmolive ( gel dus, etc. )Cu banii aia am fost la restaurant grecesc cu unchi-miu
deci nu mi.am cumparat nimic de ziua mea.
Mira astept sa ne povestesti cum ti s.a parut in Ro
Am o prietena care tocmai s.a intors si a zis ca niciodata nu a vazut traficul atat de mare in Bucuresti
Zice ca s.au inmultit masinile ceva de speriat ![]()
V-am citit in fiecare zi si pt. ca foarte active au fost Anasol, Acina si Ali
le-am denumit " cele 3 A "
Maimutele am vazut ca s.au retras dar se vor intoarce sigur ![]()
Bianca lasa sa nu iti para rau dupa masina, o sa te obisnuiesti si cu aia noua 

Anasol chiar ca esti bunaciune! Nu dezminti ce se spune de moldovence 
Moni nu te mai oftica aiurea, dincolo "se moare" incet dar sigur
Eu chiar nu le inteleg pe fetele duplicitare
pt. ca acolo sant 3 mamici care nu erau deloc active de foarte mult timp si pt. ele se posteaza 
Scriu mai pe seara ca trebuie sa se scoale Angelo sa manance, dupa aia cred ca mergem sa continuam treaba la apt.
Weekend placut fetelor 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Giova sanatate mamei tale, sa ne scrii numai vesti bune 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36