Spiridusi de ian-feb 2006 (196)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit acasa. am platit si RDS-ul si mobilele, am cautat ceva spatii de inchiriat, am luat copilul de la gradi. a fost cuminte, a papat si a dormit.

ana_m cand mi-ai scris pe mess? eu de la ora 14 sunt plecata de-acasa. iti trimit PM cu id-ul meu, poate l-ai gresit.
Ali la gradi marco papa mancarica gatita dar pt. ei: ficatei, pui, vita, peste, ciorbite, supici, spanac, legume. eu sunt multumita. el bea lapte dim. 200/250 depinde si dupa o ora papa micul dejun de la gradi, dupa alta ora papa fructele. asa ca....nu pot cere mai mult.
acum ma uit la poze.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Giova si eu o smotocesc pe Ale cum o prind
Ali , cum iti doarme Iarina in carut ca eu pe Andrei nu pot sa-l conving sa stea acolo dar sa mai si doarma, poate intr-un vis frumos de-al meu sa se intample asta.
Toanca
Gagici eu plec in 10 min , ca a facut Andreea planul de plecare.Stramutam cainii la tara ca sa mai eliminam niste posibile cauze pt dermatita.Asa ca avem drum de 300 km in fata , ii facem imediat , dar o s afim tot pe fuga pt ca lasam copii acasa cu mama si cu Dan cand se va intoarce de la serviciu.
Asa ca pupicei, nu stiu daca o sa pot intra in we pe DC.
Weekend placut.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ziua buna din Ardeal ...
Eu tocmai m-am trezit. Azi am fost la scoala, a terminat Sandra si m-am dus sa o trag in "chip" sa ramana cu ceva amintiri. Sensibila cum e,...binenteles ca plans ca nu o sa isi mai vada colegii timp de 3 luni. La scoala lor nu se dau premii pt ca li s-a parut ca sistemul de notare nu e cum era pe vremuri. Daca ar fi primit premiu ar fi luat premiul 3, cu 2 medii de B. Invatzatorul din banii lui le cumpara diploma si le da macar ceva simboloic.
Azi am invatzat, am dormit si ma apuc de alta tura de invatzat. Copii i-am trimis in delegatie pana maine ca barbat nu am pt azi.
Ali...si pe mine m-a pufnit rasul la ideea aia...ma gandeam daca sa scriu sau nu...dar am zis apoi..la naiba...nu ma cenzurez eu pt nimeni(nu ca nu as faceo uneori..caci nu cu toate lumea sa poate glumi pe aici) la dulceatza mica.
Moni, si eu ma simt foarte obosita, saptamana trecuta inainte sa inceapa examenele am dormit de vineri dupa-masa de la ora 18 pana a doua zi dimineata la 8, pe la 10 m-a apucat iar somnul si am dormit pana la ora 13. Atunci mi-am mai reincarcat cat de cat bateriile. Si eu vrea sa plec undeva departe, sa imi inchid telefoanele si sa nu mai sune nimeni, sa stau linistita sa ma odohnesc. Dar..astea sunt vise, azi maine trebe sa merg iar la lucru ca prea bine o duc acasa. la povestitoarea mica. Despre faptul celalalt...
Irina multumesc de urari sper sa am bafta sa rezist la 2 examene deodate si sa mai si fac fatza Si eu spun ca mai bine un copil slab decat unul gras. Lasa lumea sa vb si sa te doara in de ei (nici macar acolo ca e nasol rau de tot)
Mirela, la urlatorul frate cu al meu
Ana,felicitari fratelui tau pt rezultate. Eu nu ma zbat pt note, eu ma zbat sa termin odata ca simt cateodata ca o iau pe ulei. Presupun ca merge in SUA prin programul ala pt studenti...Bravo lui, se va descurca. La noi la IFRD nu exista posibilitatea asta, programul asta e numai pt studentii de la zi. Un fost coleg de servici a venit acasa cu 7000 $ dupa 3 luni muncite acolo la 2 servicii. O sa fie bine...
Giova, in contul comun nu mai existau demult nr de telefoane. Eu sincer nu le-am vazut niciodata. Singurul lucru ce l-am vazut erau adrese de mail, si ID de mess si mailuri de toate felurile. Eu am un singur nr de telefon de la o singura persoana de aici. Nici nu am cerut la nimeni, nici nu mi-a dat nimeni nr de telefon.
Si cam atat cred...daca am omis pe cineva... poate revin.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Acina seamana cu ma-sa ca si ea poate dormi in orice pozitie si oriunde

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Bube si alte alergii de caldura sau alceva noi nu am avut si nici nu facem. Nici la fund nu s-a iritat demult, odata i-am cumparat scutece Happy si pe alea se cam inrosea..in rest nimic.
In schimb daca il pisca vreun tzantzar...se umfla ca jale .
Eu spal cu Ariel sau Persil. Sunt singurele marci de detergent ce le cumpar. Nu am cumparat niciodata alceva...de ce nu stiu nici eu.
Nu i-am spalat niciodata hainele separat, intotdeuna le-am spalat impreuna cu ale noastre.
Tetinele nu i le-am mai fiert de la 5-6-7 luni, nu mai retin exact. Le spal cu detergent de vase si atat.(Irina intreba odata).
Giova chiar am remarcat...ce putini copii sunt in grupa lui Marco..cred ca am vazut in poze vreo 4-5 stateau pe olite.Oare din cauza pretului sunt asha putini copii? Conditiile sunt super dar si pretul pe masura...
Aici la gradinite e plin de copii, am doua prietene care au vrut sa isi inscrie copii din toamna la cresa si doar de la anul au gasit loc liber. In caz ca renuntza cineva o sa le anuntze.
Face lumea copii in draci in ziua de azi...sunt pline strazile de carucioare. Cred ca copii nostrii vor ajunge sa mearga la scoala in 3 schimburi, aici la noi in oras s-a mai practicat asta acum vreo 3-4 ani. Acum e si mai jale.
Am pus si eu poze in drop cu printesa mea pt cine vrea sa se uite.( Doamne ce mare e....si eu o "babaciune" de 30 ani jumate cu copil de 10 ani peste mai puin de 1 luna).

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si Marco adorme pe oriunde, semana cu tat-su'. Imi zicea cumnata, care e cu 9 ani mai mare decat el, ca o lasa soacra sa aiba grija de Clau. ea isi chema prietenele dadeau muzica la maxim unde era si Clau, se bagau si sareau sub patul lui si el dormea de numa'. poftim ce facea cu bietul frate-su'.

Acina we fain si drum bun. 300 km nu e usor de facut in aceeasi zi. cred ca va intoarceti la noapte.
Bianca eu de mult nu am mai intrat in mail-ul comun.stiu ca era acolo o lista cu nr. de tel., poate s-a sters de catre cineva, intre timp.
Ali frumoasa e pitica.
Bianca pai la gradi private asa de putini sunt copii. Mai ales la grupele de copii mici. si sunt 2 femei la ei. cred ca sunt 7 in grupa, dar au lipsit.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Urlatorul meu a baut azi dimineata 200 ml lapte, la amiaza supa nu a vrut si a mancat totusi cam 100 g felul doi in urletele de rigoare. In rest ceai, apa si suc. Poate si de caldura nu mananca, e foarte cald la noi. Dar posibil si de la dinti. Nah..atata bai sa fie...deabia se subtiaza si se face baiat cinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by Giova

Si Marco adorme pe oriunde, semana cu tat-su'. Imi zicea cumnata, care e cu 9 ani mai mare decat el, ca o lasa soacra sa aiba grija de Clau. ea isi chema prietenele dadeau muzica la maxim unde era si Clau, se bagau si sareau sub patul lui si el dormea de numa'. poftim ce facea cu bietul frate-su'.

_

si eu...si eu...ca si Clau

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

La Dani la cresa sunt vreo 20 copii in grupa, 2 educatoare in schimbul de zi, iar cand se serveste masa vin ingrijitoarele si femeile de la bucatarie sa hraneasca multimea. Dupa ora 13 ramane alta educatoare si ingrijitoare cu ei. Presupun ca stii sistemul.
Eu sunt curioasa ce va face meu, sare si la nepotul meu de 4 ani jumate cand nu ii convine ceva. Cred ca seamana bataus ca maica-sa.(doamne cati copii am mai batut cand eram mica)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Eu doar in patul meu de acasa dorm cel mai bine. In masina nu pot sa inchid ochii. Sandra doarme oriunde,cand mergeam la mare dormea pe masina ca valiza in gara.
Dani e mai sesnsibil, in masina doarme si el dar in rest..numai in patul lui. In carucior nu a mai dormit demult pt ca nu l-am mai scos la ore de somn. El doarme o singura data pe zi, 2-3 ore si ii ajunge.
In masina cand ii e somn...adoarme instant.
Sotul meu se pune in pat si in 2 minute a adormit...
Eu ma foiesc 30 min pana adorm

Mergi la inceput