Spiridusi de ian-feb 2006 (196)
Raspunsuri - Pagina 21
monica70 spune:
Buna dimineatza!
ALI pai ii mai dau cand cumpara taica-su ,ca de nu le ochea el,eu habar nu aveam ca exista asa ceva .... la cat circul eu prin magazine,nu e de mirare .
Ce sa va zic ca mi-a stricat colega ziua
,ca n-a venit la lucru,am gasit mesaj ca s-a dus urgent la Cluj azinoapte cu o matusa bolnava si cum azi e zi de export,tre sa fac eu factura
Nu ar fi bai,ca nu e mare branza ,dar va trebui sa stau mai mult dupa ora 11 ,deci daca plec la 13 fac chef
Asta pentru ca nu am inca datele ce trebuie sa le bag in factura ,ca handicapatii astia de italieni produc pana in ultimul moment si numai cand sunt pe punctul de a le sui in camion am si lista completa cu codurile 
Asta e, ca si asa m-am apucat cu voiosie
de treaba de la prima ora azi... Macar nu mai am muste ![]()
O zi buna 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
"Daca esti nemultumit,sa nu ai slabiciunea de a da vina pe altcineva,ci trebuie sa stii ca tu esti nemultumit de tine si in tine insati ; daca esti nefericit,esti de tine si in tine ; cauza nu se afla nicaieri in alta parte."
Giova spune:
Neatza!!!
Piciul a fost dus de Clau la gradi. mi-era lene sa ma deplasez pana acolo.
azi noapte a plans putin din cauza caninului, dar nu a fost cine stie ce. Oricum nu a strapuns gingia, asa ca mai urmeaza astfel de nopti lejere.
ca vine weekendul!!!!!
sambata seara vin nasii lui marco in vizita, duminica vine cumnata cu nepoata, caci luni pleaca in Croatia. asa ca numai de musafiri am parte
.
Marco a baut aseara si de dim. cate 200 ml lapte. tot e bine, mai ales ca papa si la gradi.
Dots am incercat sa-i dau lui Marco dar nu ii place. In schimb...cand ii dau cioco...
se bat turcii la gura lui, isi ia cat mai multe bucati si le indeasa rapid in gura. Noroc ca ii dau destul de rar.
Moni naspa ca din zi scurta ai o zi obisnuita. sper sa primesti cat mai repede datele alea sa termini cu factura.
o zi buna tuturor.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
acina spune:
Buna dimineata,
Si Andrei tot marait, dar macar el mananca, la 6:30 s-a sculat azi, m-am uitat de 2 ori la ceas am zic ca prima data nu am vazut eu bine .
Muream de somn, am bagat una bucata sot la capitolul distractie cu copilul si i-am facut bibe.El mananca un bibe de 300 ml de obicei.Nu refuza niciodata lapticul , ii place rau.
Moni lasa doamna ca te descurci tu si cu treaba colegei.Apropo de babe, se mai trezeste cate una sa-mi zica dar pe copilul asta nu prea l-a vazut soarele.De parca telul meu in viata ar fi sa-mi bronzez copilul
Giova, mai ce fain ca Marco recunoaste masinile.Ca savezi ce spirit de observatie are copilul.
Anasol advantanul milk , ala are cortizon?
Ali
.
Mi
pt Dani sa treaca durerea.
Ana_m, Cosmi, Pufu, March
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
monica70 spune:
Ei ca am bagat deja 36 de pozitii in factura,celelalte le primesc pe la 11 probabil.Acum astept mancarea ...
Mai fetele care mergeti la serviciu cum va simtiti,nu sunteti obosite?
Eu am asa o stare in mine ,nu mai am energie pentru nimic,nu mai am chef de nimic,numai as dormi toata ziua
Si nici pofta de mancare nu prea mai am ... e clar ca am nevoie de o vacanta,dar pana la vacanta cred ca ma voi dezintegra cu totul
Acum in iulie urmeaza o perioada cand am f.f.f.f. mult de lucru (la conta de acasa sunt super in urma
) ,vin bilanturile si p-orma prima sapt. din august va fi nebunie (mai ales la birou)sa termin urgent tot pe iulie ,sa plec linistita in concediu ... unde cu Diana pe cap zi lumina,ma voi odihni de minune
Mi-as dori sa fug undeva in munti,singurica
Sa zac si numai sa citesc eventual ,sau sa aud iarba cum creste 
Si iau in permanenta multivitamine , dar kg o iau in jos , cica astea ingrasa - buna gluma 
E adevarat ca la ora asta bioritmul meu fizic e la pamant - asa ma si simt,dar de doua zile macar au trecut pe pozitiv cele doua emotional si intelectual
Poate se si observa ![]()
Ce dragutz ca in plin circ pe Dc eram cu toate cele 3 bioritmuri pe zero - adica obosita fizic,prost dispusa si cu mintea ferfenitza - sa mai zica cineva ca nu-s adevarate...
"Daca esti nemultumit,sa nu ai slabiciunea de a da vina pe altcineva,ci trebuie sa stii ca tu esti nemultumit de tine si in tine insati ; daca esti nefericit,esti de tine si in tine ; cauza nu se afla nicaieri in alta parte."
Giova spune:
Moni macar tu muncesti si esti obosita. Dar eu nu fac mare lucru in timpul zile si seara cad secerata. Cred ca si caldura asta e de vina, si, ciac vor veni calduri mai mari
.
Acina, Marco recunoaste fordul si Clio de oriude-r fi. mai naspa e cand vine vreo masina la fel, ca si culaore si marca si atunci sa te ti:tati,tati,tati!!!
dermalin baby sau family ai luat? eu ambele le-am folosit si am fost multumita, doar ca marco nu avea probleme cu pielea.
eu ma bag la calcat......
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anasol spune:
netza,
substanta activa din Advantan Milk este un glucocorticoid, aceponatul de metilprednisolona..............
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
quote:
Originally posted by cosmi1975
MONI cred ca ca sa se refaca gasca la tine i cheia.....numai sa gasesti broasca buna
COSMI am uitat sa iti raspund ... n-a fost niciodata si nu e la mine "cheia" (si nici "sefa" nu-s
) si nici nu-s deloc interesata sa se refaca gashca ... Ca sunt suficient de realista sa imi dau seama ca nu va mai fi niciodata la fel - fetele de atunci sunt cam inactive, altele scriu dar putin si rar si chiar unele din cele ce au revenit,au revenit cu niste postari lesinate de cenzurate ce-s (din cauza cui oare? Eu mai scriu in virtutea inertiei p-aci (si pentru cateva cu care chiar ma simt foarte bine

) si in rest,ma mai intretin pe mess cu cele care n-au chef sau timp sa mai intre si nu numai ...Ca mai mi-e dor de vremea cand ne distram si eram unite,e alta treaba ,fost-ai lele

Cand ma mai apuca,iaca mai scotocesc prin arhiva si ma bine dispun MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
anasol spune:
si io is de parere ca numai are nici un farmec forumul asta de cand ne-am separat asa,dar asta e,inteleg situatia,poate o rasri soarele si pe strada noastra,nu?dak nu acum ,poate la al 2 lea bb

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
A! Si ca sa nu tac, ca tot ma mananca limba azi (ca mi-e foaaame si pe stomacul gol fac HAM
), acum vad ca s-a schimbat textul,cica doar pentru Bianca nu mai vor sa intre aici.Atunci de ce n-au trimis PM ala unde ziceau - citez - ca "aici pute a prostie" la toata lumea cu exceptia ei,adica si lui Maraki,Ingrid,Ursulina,mie etc.? Nu ca m-ar fi interesat sa scriu acolo ... E clar cine a produs ruptura - nu Bianca - care poate fi foarte usor ignorata daca tineti neaparat,ci cele trei care nu mai vor deloc sa scrie aici pentru ca scrie ea ... Sorry dar ii acordati o prea mare importanta - tot voi
,nu vi se pare?
Sunt cateva fete care n-au nimic cu ea ...
Am ajuns sa nu mai fim un subiect de spiridusi ci un subiect SPIRIDUSI FARA BIANCA si SPIRIDUSI UNDE BIANCA E TOLERATA.
BIANCA poti sa fi mandra,cat de importanta ai ajuns ...
irinatunza spune:
salutare!!!
Bianca, bafta la examene miine.
Moni, Diana "piele si os" ? arata foarte bine si , chiar asa, mai bine mai slabuta decit obeza. Si eu am vazut zilele astea o fetita de 1 an si un baietel de 1.5 luni extrem de grasi. Frate, se rostogoleau de grasi ce erau! parinti inconstienti ! Sabinuta era ca o furnicuta pe linga ei. Ce-i drept, la 8600 cit are ea .... toata lumea ma intreaba pe-afara daca are 11 luni
Ca li se pare ciudata ca face lucruri de copilas mai mare .
Nici Sabina nu mai papa de vreo luna decit foarte putin. Azi am cedat si am fortat-o sa pape supa . Insa n-a papat decit jumate de castron si a inceput sa plinga, asa ca m-am linistit si am culcat-o. Deja sunt disperata ca toata lumea imi zice c-a slabit. Vad ca mai sunt si multi alti spiridusi care fac greva foamei. Asa ca o fi ceva la toti, dinti, masele, caldura si multe alte probleme grele pe capul lor.
A inceput sa spuna si ea cite ceva . Toata ziua zice "tica - tica" (banuiesc ca e vorba despre sticla), si "cucume" sau "cume" la reclame. Vine si-mi aduce telecomanda si imi zice sa-i pun reclame. In rest striga la toti tipii pe-afara "tata" . 
M pun si eu la vazut niste poze cit doarme strumfa , si apoi la 12 jumate plec la cosmetica sa ma pensez.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav