sunt tare suparici pt ca tocmai mi-a venit menstra. intr-un fel e amuzant pt ca toata viata am stat cu frica invers..ca daca nu vine
. sunt atat de trista...nu stiu daca e de la stress sau daca o fi vo problema serioasa. ma gandesc ca acum tb sa dau o groaza de bani pe analize si investigatii. nu stiu daca sa mai astept si sa incerc in continuare sau sa merg la medic. e prima data cand incerc. acum vo 10 ani am ramas insarcinata dar..intre timp cine stie ce trompa s-o fi infundat
. imi facusem atatea planuri, ma asteptam, oarecum, sa nu iasa din prima...dar acum sunt cu moralul la pamant. la voi cum a fost? multumesc anticipat
Adica ai incercat o data, n-ai reusit, si te gandesti ca ai probleme?
Esti figura. Sau poate glumesti. Abia dupa 8-9 luni de incercari trebuie sa incepi sa-ti faci griji.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
eu stiu ca dupa 1 an de incercari nereusite, iti poti pune intrebari in legatura cu fertilitatea!!! noi am avut noroc in a doua luna de incercari a venit surpriza: testul pozitiv!!!
fii optimista, ce e al tau e pus deoparte!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
19+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
si lasa stresul deoparte...
eu am ramas ft repede cu ambii copii, desi am un ciclu neregulat...
si asa cum ti-a zis cineva mai sus, nu astepta ca din prima sa si ramai...daca dupa un an de zile nu s-a intamplat nimica, consulta un medic.
succes,
Claudia
Poze