* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Nu se pricepe nimeni la compresat filme? poate Aida, cand ne citeste...
Stefanna, si eu sunt rata (de fapt broasca obisnuiesc sa zic), iubitoare de apa. De ce anul asta nu? hai sa ne intalnim pe la ceva plaja prin Ontario, eu chiar caut un fel de statiune cu plaja, apa si tot tacamul. Am fost acum vreo 2 ani la Port Hope si prin zoona (nu mai retin numele), dar n-am stat mult, si am inteles ca ar fi o plaja interesanta la Wasaga Beach. Ce zici?
Cameliada si Alina, v-am vazut picii, niste haiosi! si niste delicati cum isi dau ei cadouri! in poze se vad niste blocuri frumoase, stati in cartier nou? imi face placere sa vad ca arata bine tarisoara mea.
Alinaalex, oai ce pofta de mare ne faci! sa aveti o vacanta minunata, profitati la maxim, drum bun si sa va intoarceti cu bine!
Catrinutza, unde sunteti, mama, on the beach? fericitelor! asa, bucurati-va si in locul nostru.
Mari, esti draguta, daca chiar gasesti ceva deosebit si la pret rezonabil ma intereseaza, ma tii la curent. Ca eu pana ajung prin Ro... mai este... numai de nu-mi aduce mai repede soacra-mea. Aveam si eu ie dar nu mai stiu pe unde a ajuns, cred ca am facut-o cadou unor prieteni francezi amatori de asa ceva (printre iconite si alte obiecte dragi, pt ca mama, D-zeu s-o ierte, era de o bunatate, isi dadea si camasa de pe ea). Distractie placuta la intalnire! Ce tanara esti! eu am avut intalnirea acum 5 ani, inainte sa plec din tara, si tare m-am bucurat ca am reusit sa-mi vad fostii colegi si profesori, de care m-au legat atatea.
Mihaser, greul a trecut, sper ca ai scapat cu bine, am inteles ca mai ai un examen, nu e capat de tara, deci sa inceapa distractia! voi chiar salvati capitolele? cum? buna intrebare.
Edit: Ciuf, tare frumusei sunt copii tai cum stau in camera Evei printre jucarii de plus, sa stii ca tot mai mult iti seamana, amandoi! sa stii ca vreau si eu sa-mi iau o minune de-aia pt Alicia ca s-o plimbam cu bicicletele. Ce e mai practic? scaunelul pe bicicleta sau caruciiorul acela - nu stiu cum sa-l numesc - pe roti?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

daca vreti sa rideti cu lacrimi:
www.shinyshiny.tv/2007/06/japanese_tetris.html" target="_blank">Tetris japonez

pup gashka

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ciufulici, nu pun aici, ca sa nu vada dusmanii ;)) sac-sac!!! Sa moara de oftica! Iti povestesc eu altadata, cand ii voi trimite si lui Nshiro PM, ca amu' nu ma lasa Maiu ;)

Pup fetili!

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ciuf,acu'urmeaza sa ma uit la pozele voastre,multumim pentru aprecieri!
Kim,cartierul este nou,intr-adevar,dar doar Camelia sta acolo,noi suntem in vizita.Si arata bine,e plin de tineri (si copilasi,evident!)carora se vede ca le pasa.Sunt floricele la multe ferestre,scarile blocurilor sunt ingrijite, locuri de joaca la fel,mult mai bine decat in alte cartiere.Iar cadourile pe care si le tot impart ei sunt in general pietricele sau betisoare,oricum,bune si astea.
Alinaalex,distractie placuta la mare..poate dai de Catrinutza sau de Irina(din Constanta,care,by the way, ce-o mai face,parca era singurica cu Andrei,mama ei plecase,dar n-a mai dat nici un semn).Cam greu cu drumul noaptea..tinanad cont ca a doua zi va trebui sa fiti fresh...da'sa vedeti ce negri o sa fiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ciuf, cred ca si Luca si Eva iti seamana la ochi foarte bine,nu?..dar parca la Eva se vede mai bine,fetita fiind..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salutare fetelor,
acu cica pregatesc masa de pranz...! barbatii mei au atipit in dormitor si eu , saraca,.... la bucatarie si calculator!

am pus la foc o ciorbita cu fasole pastai si dovlecel pentru Tudor, cu multe legume, sper sa-i placa.

Ciuf, Kim, multumim de aprecieri!
Kim, cum a spus si aalina e cartier de tineret, si da, arata bine. marele avantaj e ca blocurile au doar doua etaje, trei cel mult, si fiind putine familii pe o scara e mai usor sa te intelegi cu vecinii si sa intretii curatenia. In curand se termina de construit si mall-ul - o sa facem poze si acolo ca sa iti dam mai multe motive de mandrie! (sper!)

Delia, Alina, sper ca baietii nostri sa ramana gentlemen-i si mai incolo, cu ajutorul nostru, binenteles!

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Salutare fetelor!
Intru repejor sa va salut,sa va pup sa sa va urez o sambata si duminica placuta. Noi am fost la cumparaturi iar bebe a obosit si a adormit. Tati pregateste papa iar eu am reusit sa mai citesc din urma
Am citit pe aici numai de copii cuminti. Eu nu stiu ce sa ma fac cu prichindelul meu ca este un neastamparat de nu se poate. Toata ziua arunca tot ce prinde,umbla la prize,rupe,trage,musca iar daca nu-l lasi sa faca ce vrea el tipa de iti vibreaza timpanul Nu stiu fetelor cum as putea indrepta situatia?
Aida_o super tare. Am ras cu lacrimi. " LA MULTI ANI " scuze de intarziere
PUP revin ca e papa gata !

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

La Multi ani Cat si Catrinel!

Sa fiti sanatoase,sa va impliniti dorintele si sa aveti mereu o familie fericita!

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

LA MULTI ANI, CATRINEL! MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!

LA MULTI ANI, CAT! SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Eh, Catrinelu', nu dai semne de viata. Pesemne ca petreceti. Nu ne uita cu o poza, asa cu un zambet larg in fata unui pahar de sampanie.
La multi ani! Iti dorim sa ai parte de tot ce e mai frumos si bun in viata. Sotul sa iti fie tot timpul un partener de viata bun si iubitor, iar Onichka sa iti aduca numai bucurii.
Fetelor, slaba activitate.
Alina, facusi bagajele? Gata de urcat pe cai?
Kim, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns referitor la "trasurica". Eu o recomand cu caldura. E faina ca copilul poate sta foarte comfortabil in ea, e ferit de vant, soare (partea nasoala e ca atunci cand bate soarele te cam incingi in ea), iar daca planuiti doi copii atunci chiar ca e ideala. Noi ii punem pe amandoi in ea si plecam peste tot. Numai sotul sa aiba picioare rezistente si cardio la maxim. Nu e usor. Eu nu am putut sa trag trasurica dupa mine. Nu am suficienta energie. Deci iti trebuie ceva conditie fizica.
Dar daca optezi pentru scaun pot spune ca nici ala nu e o alegere proasta. Insa ma streseaza la maxim sa vad ca se lasa intr-o parte, dupa cum ia bicicleta curbele.
Pentru copil e mare fun sa vada ce se intampla in jurul lui.
Noi i-am luat si Evei casca si tot iesim cu bicicletele ca sotul e mare fan de plimbat cu bici.
Numai ieri ce fuse cu o gasca de biciclisti inraiti (spun inraiti ca sunt din astia de merg pe terenuri periculoase, bolovanoase si ajung destul de des la Emergency Room, daca ii auzi povestind despre aventurile lor te crucesti ca mai sunt in viata - multi au suruburi in maini, te doare mintea, parole) si a rezistat destul de bine pe acel traseu cu grad mare de dificultate.
Acum vad ca tot bate apropos'uri sa isi ia alta bicicleta (a lui a costat in jur de vreo $400). Te crucesti ce preturi au bicicletele! Pai toti tipii cu care a iesit el ieri nu au bicicleta sub $5000. Pai la banii aia imi iau masina la mana a doua. Si daca i-ai asculta sa vezi cum incearca sa te convinga ce parti sa iti cumperi pentru bici daca vrei sa ti-o asamblezi singuri innebunesti nu alta, ca fiecare piesa isi are rolul ei ...
Si parca ma vad ca ii cumpar cadou de ziua lui asa ceva. Si stiu ca asta va presupune apoi si mai mult timp singura cu copiii ca daca isi cumpara ceva scump pai macar sa foloseasca obiectul ala .
Eh si aseara fuseram la petrecere la un fost coleg de-al lui. Deci baietii s-au dus inainte sa bicicleasca si apoi ne-am adunat la el acasa la mancare. M-am oferit ca duc doua prajituri. Am simtit ieri ca clachez. Crema de vanilie nu mi-a iesit, am stricat-o, prins-o, a trebuit sa fac alta, copiii mi-au mancat tot ananasul, pe jos, pe podea era numai suc de fructe si lipea nasol. Si bineinteles cand a venit sotul acasa sa ne ia nu i-a venit a crede ochilor cum arata casa noastra. Stafide insirate pe jos, o punga de cereale presarate pe ici pe colo, jucarii la gramada, mai ca faceai slalom in living.
El isi imagina ca a noastra casa arata in perfecta ordine cu copii in ea. ca el de fiecare data cand ajunge acasa totul e pus la loc, in ordine. Numai ca de data asta nu se mai putu.
Kim, sorry, dar nu stiu cum se face compresia la un film. Aida e maestra in asa ceva.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2373476" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput