* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)
Raspunsuri - Pagina 30
Stefanna spune:
Probabil ca eu sint cea mai putin in masura sa imi dau cu parerea, ca sint si mai virtuala decat e forumul in sine.Dar parca prea s-a ajuns departe, cu jigniri si cuvinte neacademice.Cine are de impartit "dreptatea" sa o faca in particular pe PM sau messenger si sa poata lasa loc aici celor care vor sa se bucure de farama de prietenie care a mai ramas... a spus bine Ciuf, mai bine mai putine si mai unite. La fiecare din noi e o chestie de obtiune a ramane sau a pleca, a placea sau nu pe careva. Si eu as suferi daca ar pleca cineva pe care iubesc ffff mult si daca as pleca pt ca acea persoana nu mai e activa, cred ca voi celelalte nu ati fi vinovate de capacitatea mea adaptativa redusa si lipsa de toleranta.
Andreea Goergiana vino cu sufletul tau frumos si adu-ne aminte de tot ce e bun.
Catrinutza vino si ne spune cum creste atomu
Alinaalex descrie-ne marea
Laura Ioana vino sa traim bucuria cu tine
si fiecare care are de adus armonia sa revina ca sa putem iarasi redefini acest loc ca fiind " acasa la ghiocei"
Stefanna si Bianca-Nicola
Catrinel_17 spune:
Serios acuma, iar incepem?
Am vrut sa nici nu scriu, dar am citit ce au scris STEFANNA si ANDREEA si m-am razgandit.
M-am decis sa ignor cearta asta si sa scriu mai departe. Sper sa am si cui…. Adica stai ca-s o gramada care citesc dar nu scriu
In fine…
ALINAALEX…. Bine ai venit inapoi!! Sper sa jung maine sa vad pozele tale, nu am apucat decat un tur mic azi!
DELIA, imi pare rau ca a fost asa greu zborul. Lasa ca va fi bine la intors. Distrati-va frumos acuma!! Sa pui poze daca poti.
LAURA…
tare de tot. Ma uit des pe la voi zuzele, sa vad ce mai faci, ca si Micaalsa…si alte fete de pe aici. Suntem tot pe langa tine, sa stii!!!
burtica miscacioasa!
ANDREEA, piscinoasa ta mica m-a dat gata. Si la faza cu suzeta… nu mai comentez..
de coma!! Te pup tare de tot.
POLI, uof… e mai bine, dar numai fiindca a trecut ceva timp. Am mai discutat cu unul, altul, am mai limpezit lucrurile, dar gustul amar a ramas. Sa vad. Poate la anul cand gasesc gradi pt Oana…
MICAALSA, ma bucur pt Iulia! Uf, ce bine ca a trecut ce a fost mai greu!
GABIFER, casa de piatra!!!!!! Pozeeee!!!
Sunt un pic speriata, am fost cu oana in vizita la 2 gemene din care una e suspecta de salmonella. Nu am stiut asta cand m-am dus…
mama lor mi.a spus ca nu se ia prin contact intre 2 persoane, dar tot ma gandesc un pic….. Hmmmm…
Fetelor care tot ziceti ca plecati….. mai ganditi-va, pliz….luati o pauza, respirati adanc, si veniti inapoi……
sau gandesc utopic?!
asa-s io mai naiva…
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Tili spune:
Dragele mele, urasc ce se intampla. Nu am crezut vreodata ca se poate isca o asemenea cearta intre niste prietene care nu s-au vazut niciodata. Mi-ar parea rau daca la un moment dat toate fetele ar hotari ca le e mai bine fara DC. Pe mine ma doare sufletul ca s-a ajuns la a se arunca cu vorbe grele.
Stiu un lucru, ca daca copiii nostri ar putea citi ce se scrie aici, nu am fi deloc mandre. Ce exemplu le-am da noi lor?
Mi-ar placea ca fetele care s-au sters de pe listuta, sa revina, sa lase supararea la o parte. Din cate am inteles, va leaga o istorie frumoasa si lunga.
Cand am intrat aici pentru prima data, mi-ati dat impresia unui grup de prietene care au trecut impreuna prin multe si care au fost alaturi una pentru alta in masura in care timpul si spatiul le-au lasat. Si v-am marturisit ca mi-ar fi placut sa va fi avut alaturi de la inceput, pentru ca eu chiar daca sunt in orasul natal, am pe mama, un frate si sora in Italia, un alt frate student in Bucuresti, iar prietenii mi-i lasasem si pe ei in capitala. Pe scurt, m-am simtit la fel de singura ca si celelalte fete care traiesc departe si aveam nevoie de prietenia unor persoane care inteleg prin ce trec. Cand v-am gasit, am fost nemaipomenit de fericita, chiar daca simteam ca eu nu sunt chiar din familie, ci ca m-ati adoptat.
Va rog, ca persoana care din egoism nu vrea sa ramana fara familia care a adoptat-o, nu stricati ceea ce ati cladit. Niciodata nu veti intalni doua persoane la fel, asa ca astfel de legaturi, mai ales virtuale, se mentin pe intelegere, pe compasiune si pe indulgenta.
Am batut campii destul, dar cum azi am avut o zi de ..., sper sa adunati voi ideile si sa intelegeti unde vreau sa bat.
Nu merita! 
_
Matei
(11 martie 2006) si Mihaita
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
mar_apr2006 spune:
Va rog sa continuati la capitolul 38, adica aici
Rog un moderator sa inchida acest capitol, multumesc.
Aida