* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)
Raspunsuri - Pagina 28
Tili spune:
Recunosc ca iarasi doar v-am citit si nu am scris nimic pentru ca in we fiind cu sotul abia ma ating de calculator, iar cand in sfarsit vine ziua de luni se aduna de scris si mi-e din ce in ce mai greu. Asta e, imi pare rau, dar nu stiu cum sa fac sa-mi fie usor. Sunt convinsa ca nu sunt singura mamica ocupata si cer iertare pentru lenea de care dau dovada. 
alorea, bafta la examen! 
micaalsa, in sfarsit o veste buna!
Ce ma bucur pentru voi, va mai trageti si voi sufletul! Incearca sa te odihnesti cu Iulia. 
Delia, bine ai revenit pe plaiuri mioritice.
Sper sa te intorci numai cu amintiri frumoase. 
Laura, nu te cunosc, dar te felicit din inima pentru bebeul miscator. Esti tare curajoasa! 

Biuta 
Stefanna, in viata intalnesti tot felul de oameni.
Pacat ca pe unii nu poti sa ii ocolesti pentru simplu fapt ca-ti sunt rude. Sanatate Nicolei! 

alinaalex, esti sigura ca ai nascut acum 15 luni? Arati nemaipomenit!
Vazut pozicile.... super vacanta...! Bravos!
Poli, ce fericire cred ca e pe capul tau ca ti-a venit surioara. Ce mai face socrela? Tot la fel de bine te intelegi cu ea? ![]()
Ma iertati fetelor, dar in noaptea asta nu mai pot scrie nimic. E aproape ora 1, asa ca ma duc la nani, ca maine Matei ma ia de odihnita. Sper sa mai pot scrie maine ceva... Sper...
Paaaa....
_
Poze cu Matei
(11 martie 2006) si Mihaita
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
ile77 spune:
Mai ADAR ce usor iti este sa pupi in fund si apoi sa arunci cu noroi in aceeasi persoana(cazul TINEI fiind destul de relevant).
Ceea ce faci tu aici la ghiocei, si anume incercind sa fii bossu-l si sa faci mereu ordine nu este deloc frumos din partea ta.Profiti de faptul ca fetele astea din prea mult bun simt nu iti zic in fata .
Replicile tale pline de sarcasm si de rautate, au facut pe multe sa se retraga.![]()
![]()
![]()
![]()
Din mai multe motive am ales sa nu mai scriu, insa citesc destul de des, pt ca sint multe fete aici care mi s-au lipit de inima( ANDREEA GEORGIANA, CIUF, AIDA si altele), fete care mereu au de spus ceva interesant si amuzant.
Salutari la toti.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
nshiro spune:
Ieri intrasem pregatita sa scriu ca de obicei fiecareia cate vorbulite dar citind mesajele Tinei, al Adei si "reactiile" nu numai ca mi-a trecut tot cheful dar m-a determinat sa pun un mare punct. Asta ar fi insemnat sa plec pur si simplu fara a spune nimic si cum a tacea atunci cand am ceva de spus nu-mi sta in caracter, imi da un sentiment de failure si de la lasitate uite ca-mi voi spune si eu parerea inainte de a inchide frumusel usita.
Nu vreau sa supar pe nimeni prin mesajul meu, desi s-ar putea s-o fac si pentru asta imi cer scuze de la inceput.
Cate capete atatea pareri sunt perfect de acord, de aceea respect tot ce spuneti insa nu pot fi de acord cu ignoranta. Doare mai mult decat vorbele (care mai devreme sau mai tarziu tot vor rezolva un conflict) pe cand ingnoranta nu... Nu vreau sa-i spun indiferenta caci mi se pare un cuvant deja mult prea greu. Ori Delia, te admir si te respect pentru ceea ce esti, o persoana foarte puternica, ambitioasa, cu mult curaj, dar avem puncte de vedere foarte diferite din pacate. pentru tine forumul e mai mult ca o scena, vii te uiti(citesti) te destinzi, mai arunci un comentariupe ici colo si gata entertainmentul. Ti-e egal ca pleaca "X". Noe e X? Tina e X? Ca despre ele doua e vorba, nu? De ce sa generalizam aiurea... Sau noi toate suntem X? Pai ce rost mai are sa ne punem nick-uri... mai bine ne inregistrau astia cu numere... Nu, eu nu plang si nu ma lamentez si nici nu impart floricele si pupi in stanga si-n dreapta, dar imi pasa cand una dintre noi pleaca si nu mai scrie! Tu ai dreptate cand spui ca forumul va fi aici cu sau fara noi, e perfect adevarat, la fel e si in viata, murim, da lumea nu se sfarseste cu noi. Asta nu inseamna ca tre sa ne dezumanizam, sa ne anulam sentimentele si sa devenim indiferenti. Faptul ca reusesti sa gandesti asa la rece, e super, asta inseamna ca stii sa traiesti si sa-ti faci viata cat mai usoara, insa nu toata lumea are taria ta. Nu e vorba de maturitate si de scaun la cap cum spuneai ci de sensibilitate. Ceea ce pe noi ne face sa radem poate pe altii ii face sa sufere zile intregi.... Daca unele fete au plecat nu putem trage concluzii gresite cu privire la motivele lor. Poate noi celelalte avem o parte din vina. Si atunci este de bun simt sa intrebam ce s-a intamplat si sa ne cerem scuze in caz ca trebuie.
Noe a plecat si nu, nu pot ramane indiferenta. Insa atata vreme cat a specificat ca motivul nu are de-a face cu ghiceii nu stiu sincer ce-as putea face s-o conving sa vina inapoi. Ca daca as sti as face-o din tot sufletul.
La Tina insa altfel stau lucrurile. S-a suparat si s-a sters de pe listuta din cauza noastra. Si nimeni nu i-a spus "Tina vino inapoi!", nu i-a trimis pupici sau floricele s-o impace. Sa fie asta ca o pedeapsa ca un an de zile nu prea a dat pe la noi? Insa v-ati gandit care ar putea motivul? Ca nu a avut timp, nu e intr-adevar o scuza, dupa cum toate ati spus, Timpul ti-l gestionezi singura ti-l organizezi asa cum vrei tu. Cred ca totul tine de "dispozitie" , "chef" intr-o exprimare mai triviala, care chef se poate datora unor factori "interni" personali, probleme de familie, de sanatate (eu stiu foarte bine ce inseamna) sau "externi" cand au legatura cu atmosfera si cu ceea ce se petrece aici (care pana ieri nu am stiut ce inseamna) Chiar si atunci cand chiar la nivelul subconstient nu ai chef de forum iti dirijezi activitatile si timpul in cu totul alte directii si te minti incontient "vai uite cum nu am timp de forum"
Ada spuneai ca a trecut prea mult timp de cand Tina nu a mai scris ca sa te deranjeze in vreun fel ca nu mai e pe lista. Prin deductie logica nici Anairda nu a mai scris de cand a nascut, deci ar trebui sa nu te deranjeze daca mai e sau nu pe listuta. Si chiar asa, ai uitat cand o strigai pe Tina "cuscra" pe aici? E uimitor cat de schimbatori pot fi oamenii.... Tu esti o fata inimoasa dar te aprinzi prea repede si arunci prea usor cu vorbele. Care dor. E adevarat, ai sarit la beregata Tinei pentru o cauza nobila, ca le-a sters pe fete dar eu nu sunt adepta zicalei "scopul scuza mijloacele" A fost o neintelegere la mijloc si se putea discuta frumos. Poate intr-adevar Tina nu a facut-o "de nebuna" si vorbise cum a specificat cu "unele" dintre fete (nu si cu Laura) ceea ce ar fi frumos din partea ei acum sa-i ceara scuze laurei si sa-i dea niste explicatii si cred ca ea ar intelege. E greu, de fapt e imposibil sa ne punem in pielea lor. E dureros doar cand ne gandim la ele, dar sa fim in locul lor... Anairda de exemplu ne-a dat de inteles ca ar vrea sa stearga totul cu buretele nemaiscriind aici nici un singur mesaj de cand a nascut ceea ce e de inteles. Laura dimpotriva, a continuat sa fie alaturi de noi drept pentru care la fel de e inteles ca s-a suparat fiind stearsa de pe listuta.
Laurici nu te-a uitat nimeni, tu ai fost alaturi de Tina sufletul Odiseei, scriai si 3-4 mesaje pe zi. Mult succes putere si incredere iti doresc!
Celelalte fete va admir pentru diplomatia de care dati dovada.
Astea fiind spuse ma alatur grupului carcotaselor absente si imi iau talpasita 
O vara minunata cu mult soare si bucurii!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
elvie spune:
Haide-ti mai nu va mai ciondaniti ca nu se merita ,apoi daca plecati toate una cate una eu ce mai cetesc?
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
elvie spune:
Tot eu
mamicile suparate si sper sa reveniti la sentimente mai bune.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
Laura Ioana spune:
Va pup pe toate si va multumesc mult, mult, mult pt gandurile bune

Am fost aseara la eco si am vazut minunea cum statea picior peste picior si cu un degetel in gurita
Cat ne-am uitat la puiut, numai picior peste picior a stat, doar manutele le mai schimba : le punea sub cap, iar le baga in gurita si tot asa ! Super fain, m-am indragostit
Are de la cap la fundutz 7,5 cm, deci cu tot cu picioruse a zis ca are cam 10,5-11 cm
Cat un Snikers![]()
Chiar asa, fetelor, din odiseea noastra, in afara de Mariana
nu a mai ramas nimeni insarcinata ? La noi, la zuzici, sunt fete de la mai-iunie 2006, voi ce asteptati?![]()
Tin pumnii celor care isi doresc o noua sarcina
13+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Delia21 spune:
Roxana....e problema ta foarte personala si te priveste foarte direct daca asa ai interpretat cuvintele mele.X este oricine a plecat...si stim prea bine ca sunt o gramada,nu doar Tina si Noe.Si cele plecate....au plecat de suparare....hm....vreau sa spun ca mai sunt si in alte grupuri de mamici cate 2 care se ignora......dar nu au plecat.Stii de ce oare?Pentru ca le-a pasat de legaturile facute cu toata lumea si nu au redus tot grupul la o persoana,la o parere,...la niste cuvinte scrise la suparare sau mai stiu eu ce.Nu e corect deloc faptul ca incerci sa faci lumea sa se simta vinovata pentru plecarea lor.Eu...de exemplu nu am facut decat sa spun o vorba buna tuturor si faptul ca cineva a ales sa plece....este pentru ca asa a ales respectiva persoana in nici un caz din cauza personajului colectiv....poate s-a suparat pe o persoana...dar ar fi chiar culmea sa ne simtim toate vinovate si daca s-ar putea...sa si scriem poezi de genul"veniti dragi pasari inapoi....".Ultimul tau mesaj da...-a cam suparat....si asta ce ar insemna...sa ma supar si eu ca magarul pe sat....si sa pun eegal zero intre mine si toata lumea pentru tine una,pentru un mesaj?Si ...chiar nu e frumos ce faci sa critici faptul ca raspund la cateva....nu sunt genul care sa raspund la 10 persoane o data si cu asta basta....sunt realista si imi dau seama ca a incerca sa multumesti pe toata lumea....e pierdere de timp,nici ploaia nu ajunge peste tot draga mea.Ce iti pot ura si tie....decat sa ai o vara asa precum ti-o doresti!
nshiro spune:
Delia da stiu ca au plecat atatea fete dragi mie si nu numai. Noe si Tina au pus capac. Eu nu vreau sa fac lumea sa se simta vinovata. Pentru ca "lumea" aia in cazul Tinei e doar Ada. Ce m-a deranjat a fost dupa cum spuneam "ignoranta" celor din jur care a culminat sa zicem cu mesajul tau. Eu nu am personal cu nimeni, va recunosc si va admir calitatile tuturor! Doar ca nu ma simt comfortable cu atmosfera creata at the moment.
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Polixeni spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Va pup pe toate si va multumesc mult, mult, mult pt gandurile bune
Am fost aseara la eco si am vazut minunea cum statea picior peste picior si cu un degetel in guritaCat ne-am uitat la puiut, numai picior peste picior a stat, doar manutele le mai schimba : le punea sub cap, iar le baga in gurita si tot asa ! Super fain, m-am indragostit
Are de la cap la fundutz 7,5 cm, deci cu tot cu picioruse a zis ca are cam 10,5-11 cm
Cat un Snikers
Chiar asa, fetelor, din odiseea noastra, in afara de Mariananu a mai ramas nimeni insarcinata ? La noi, la zuzici, sunt fete de la mai-iunie 2006, voi ce asteptati?
Tin pumnii celor care isi doresc o noua sarcina![]()
13+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Vai ce ma bucur sa citesc randurile tale!!!Cred ca esti in culmea fericirii!!Ai aflat cumva ce bebe e? sau e prea devreme? MA BUCUR TARE MULT PT VOI!!Sa dea DD sa ai o sarcina cat mai usoara si sa o savurezi din plin!!Iti doresc tot binele!!!
claudia_d spune:
Tocmai ma pregateam sa va povestesc despre cele cateva zile de vacanta,dar atmosfera de cearta m-a facut sa-mi pierd tot cheful.
Eu vad forumul ca un loc unde nu exista orgolii,unde mai intai de toate suntem mame si nu competitoare.
Revin altadata,acum m-am intristat.
Pa!
POZE