* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)
Raspunsuri - Pagina 25
Delia21 spune:
Salutam si pupam lumea....asa pe fuga caci e tarziu rau de tot pe aici...Am ajuns cu bine in Romania....dupa o calatorie de cosmar....nu credeam ca poate fi si asa......RUDY este un copil cuminte de felul lui...chiar i multumesc cerului pentru asta.....si...desi el pana acum nu a facut nimic altceva decat sa doarma in avion majoritatea drumului...de data asta ,spre Milano mi-a urlat primele 3-4 ore neintrerupt....el vrea sa mearga pe jos,eu trebuia sa-l tin legat cu centura si la mine in brate....apoi in Milano am stat 6 ore,bagajele nu au ajuns odata cu noi ci 2 zile mai tarziu....mi-era teama ca va trebui sa incep sa fac cumparaturi pe aici ca sa am in ce sa ma imbrac la nunta.....nu stiu cum dar important e ca supravietuiram si suntem teferi si nevatamati
Aici e bine...o gramada de harmalaie si alergaturi ...ca la orice nunta....si totul e bine cand se termina cu bine.Ne distraram de minune la nunta,Rudy a fost vedeta,se stie...zambaret,sociabil....pupa cucoane pe care le vedea prima data....de ma ia teama...parca-l si vad vreun afemeiat....exact ce urasc mai tare,printre alte pacate.....
Stefanna spune:
Salut la toate fetele si pupici....am citit in dungi, ca azi am fost la un pas de a nu face curata criza de nervi.Din incercarea de a face un bine, unui bebeblus lasat la marginea patului de mama lui, am primit un mesaj de multumire, in care mi se preciza ca ar fi bine sa nu mai fiu atat de desteapta si pt copii altora, ca ce cred ca eu am fost perfecta?! ma rog printrre multe alte chestii, la care am fost intrebata si am raspund dupa experienta mea....din nefericire nu s-au suprapus cu parerile mariei sale, si acum imi sint reprsate ca le-am spus.Si plansul meu a fost pt ca aceasta fiinta face parte din familie si chiar imi pasa....ma doare ca imi pare rau am facut un bine si cat a fost gravida sustinand-o in fiecare etapa a sarcinii pt ca i-a fost rau.Incerc sa ma iert pe mine insami spunadu-mi ca e omeneste sa te infurii, dar mie imi vine sa imi smulg parul din cap si pt toate cate au fost ale Nicolei si eu i le-am dat cu atata dragoste.
Si parca nu era suficient ca eram neagra de maine,acum pe seara iubita mica mi-a facut ferbra.DE la ce nu am idee.Am trecut-o pe nurofen si lichide la greu.Sper ca peste noapte sa fie ok, si maine sa uitam de febra.Imi zic ca o fi de la dintisori, desi medicina nu mai sustine aceasta opinie
De la un cord trist pupici dulci
Stefanna si Bianca-Nicola(22martie 2006)
aalina2003 spune:
alinaalex, dar cum a dformit Marc pe salteluta, era legat sau cum? Ca fiica-mea, la cat se rostogoleste intr-un pat normal, in masina cred ca ar fi fost numai pe jos.
Stefanna, capul sus, cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele!
Mica mea a facut febra si ea, si ieri la pranz, si aseara, si azi-dimineata. diagnostic:rosu in gat. Tratament: cica trebuia doar cu homeopate, dar cum aici se aduc mai rar in farmacii, am recusrs la antitermice (supozitoare cu paracetamol) si Nurofen 9asta de la mine p[utere). Anitbiotice nu, dar parca fara antitermice mi-ar fi fost frica s-o tin. Plange, revin cu lista de homeopate.
Polixeni spune:
Salutare tuturor,
Vad ca s-au cam incins spiritele p-aici...dau un frappe sa ne racorim?![]()
Ciufulet ati facut analizele lui Luca?Tiroida?Dar cum asa?Astept pozele de la noul sediu.Cred ca e super!
aalina ce haioasa tb sa fie Ana cu "bende"...
Unde o fi auzit cuvantul asta?
Simona spor la bebe2!!!Sa profiti acum ca doarme Edutzu si sa te odihnesti si tu !!Vai vai de buzita lui..dintii nu si i-a spart nu?Pupam bobocul ranit!!
La capitolul "vorbit" al meu zice "mama","baba" (care inseamna tata aici),"ghiaghia" (adica bunica),"kaka","etzi"(aici inseamna "asa").Bine,nu cred ca stie el exact ce inseamna fiecare cuvant in parte dar imita si el ce aude mai des.
micaalsa in primul rand
,sa va mai treaca supararea!Vai prin ce ati mai trecut si voi.Si eu am auzit ca se cam ia ce a avut Iulia.Mai ales daca papa copilasii unii dupa altii.Bine ca si-a mai revenit!
Alorea bafta la examene!Pt ce post dai?
dea bine ati revenit!!E o frumoasa Mia!!!Lasa ca iaurtul e racoritor mai ales vara!!
Andreea vai eu ma minunez de cat papa Bubu!!Jos palaria!!Si papa tot la fiecare masa??????
O sa-i fac si copanel la tigaie ca suna tare delicios!!Yammy yammy!!!Vrem poze cu noul loc de joaca!!
Kim si la mai mare pt Alicia de 15 luni!!!
Felicitari pt job!!!
Ce predai??
Claudia bine ati revenit!!Asteptam poze!!Cum se simte Vlad?
Ada cu mamre mare placere!!! Ma bucur ca v-am putut face o bucurie!!![]()
Alinaalex bine ati revenit si voi!!!Vai ce bronzati si frumosi sunteti!!!
Si ce mai piscina maaaaaree!!Si ce mai veselie pe capul lui in piscina!!!
Delia chair ca a fost obositor pt voi dar mai ales pt Rudy.SI apoi si patania cu bagajele....of off..Bine ca v-ati distrat la nunta!Te cred ca Rudy a fost vedeta!!Nu l-au facut cavaler de onoare???
Vrem poze!!!
Stefanna
sa treaca supararea...asa e cu unii!!Vrei sa faci bine....Sanatate Nicolei!!!
Eu sunt tare bucuroasa pt ca a venit sora mea la noi .Am fost ieri la aeroport sa o luam si l-am luat si pe Nick,insa pe drum a vomitat.Si culmea nu pe serpetine (unde m-as fi asteptat),ci pe drum drept!!!
L-am hranit pe la 2 ,ca sa aiba timp sa digere papa,nu i-am dat nici mult,nici greu si totusi a vomat...pe drumul de intoarcere insa a dormit mai tot timpul si a fost mai bine.La noi a mai scazut temperatura.Noroc cu AC ca altfel....insa noaptea in casa tot e cald... Miha chiar o sa ma uit daca mai sunt incendii si pe unde.
Pupicim mamicile si boboceii!!!
aalina2003 spune:
M-am intors..aa, inca ceva:pediatra mi-a spus ca daca are febra sa nu-i dau lapte. Voi ati auzit de recomandarea asta..n-am putut sa respect, ca altceva n-a prea mancat.Acum n-a mai facut febra, sper sa fie pe calea cea buna, diseara mergem la control.
Ciuf,
..pt cele 53.7 kg..acolo tintesc si eu, deocamdata ma laud cu trecerea barierei de 60 de kg.., adicate 59.5. Ce-ai facut cu analizele lui Luca?
Lista de homeopate;
Contuzii: Arnica gel (local)sau pe cale orala, Arnica montana 7CH sau 9CH
Intepaturi de insecte; Calendula gel
Eruptii dentare, stari de agitatie: Chamomilla 15CH
Febra: Aconit 9 CH, Ferrum 9 CH
Diaree: China 9 CH, Nux Vomica 9CH
Dureri in gat: Homeogene
Imi cer scuze, dar iar nu mai pot sta, revin cu modul de administrare + comentarii personale
..plange mititica..
adar spune:
alinoooooooooooo, caut guma si-o trimit la tine, sa te stergi cu ea unde vrei, chiar si pe lista ![]()
Nu ma refeream la asemanare, ci la faptul ca esti enervant de slaba, depasind astfel limitele bunului simt. Pune in pana mea mana pe o buca' de paine si baloteaza, ca ma scoti din sarite si ma iau de tine imediat. Vrei sa cazi de pe lista, ce naiba??? Tu nu vezi ce slabanoaga esti ??? Ia, vezi!
OFFFFFFF, ce rea m-am facut!!!!!!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
alinaalex spune:
Aalina, nu, nu l-am legat, n-aveam cum, dar nici el n-avea cum sa pice pe jos ca salteaua am pus-o pe bancheta, asa in latime, intre bancheta si scaunele din fata. Si el se tot intoarce in pat, dar in masina a dormit beton, ca mai era si leganat.![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
adar spune:
POLI iubita, nu s-a-ncins niminea bre!!! Da' un frappe zau ca ar merge!!!! Ia trimite porumbelul calator! ;)
Despre piscinuta nu mai zic nik, ca am tot zis, eu m-am enamorat de ea, asa ca sar'na ...
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''
alinaalex spune:
quote:
Originally posted by adar
alinoooooooooooo, caut guma si-o trimit la tine, sa te stergi cu ea unde vrei, chiar si pe lista
Nu ma refeream la asemanare, ci la faptul ca esti enervant de slaba, depasind astfel limitele bunului simt. Pune in pana mea mana pe o buca' de paine si baloteaza, ca ma scoti din sarite si ma iau de tine imediat. Vrei sa cazi de pe lista, ce naiba??? Tu nu vezi ce slabanoaga esti ??? Ia, vezi!
OFFFFFFF, ce rea m-am facut!!!!!!!!!
_adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''
astept sa ma inviti la Sibiu la o prajiturica...poate asa s-a prinde ceva si de mine!

...si daca vrei sa stii, n-am timp sa mananc
...astept guma...sa ma sterg cu ea pe bot...
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)pozele noastre
ANDREEA GEORGIANA spune:
Poli,super frappe-ul,sar'na!
Cat sta sora ta?Te mai ajuta sau e in vizita in toata regula?
Ada,esti figura ca...asa esti tu.Da' una taaaare draguta!Si Maia,biata,de ce sta in frumusete de piscina...fara apa?Ce,iti strica niste apa in mijlocul livingului?Nu ma mai joc,Maia e mai grasunaaaaa!
Am pus poze cu Bubu.Cu mine voi mai pune cand va invata Bubu sa imi faca poze ca altcineva...are ochi doar pt. micuta cotropitoare!
Alinaalex,ma bucur ca a fost fain in vacanta dar chiar,cum a stat bietul pui pe salteluta?sau o fi el un specimen f.f.f.f. potolit!Seamana si cu tine un pic,stai linistita!
Stefanna,multi nebuni pe lumea asta si orgolii...si mai multe.Noi sa fim sanatosi si mai ales acum,Nicola!
Ciuf,e minunat sa-ti placa la serviciu din toate punctele de vedere.Colegii cum sunt,a propos?Da,sigur ca tre' sa vii cu poze!
Aalina,cu Imunogrip nu incerci?Cura de 1 luna.Sanatate maxima!
Delia,in Bucuresti nu ajungi deloc?Poze!!!!!!!!!!!!
Catrinel,nici Bubu nu a agreat oul o buna bucata de timp.Acum insa ii fac omletica cu legume,smantana,branza topita si marar sau ii dreg ciorbita cu ou.Si papa.
Kim,ma bucur mult ca ti-a iesit in cale o asemenea sansa si ca nu ai ratat-o!Si ma bucur cand una dintre noi are motive de bucurie si le imparte cu toata gasca!
Am o ora libera asa ca ma duc sa ma culc.Macar incerc.Revin mai pe seara!Pup!
Am pus poze incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2980214320079410238zSgeHN
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Intinde-i o mana lui Andrei !!!