* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)
Raspunsuri - Pagina 19
roxivan spune:
Salutare!
Ciuf, multumesc pentru raspuns. De obicei cand plecam la un drum de 5-6 ore, Darius sta in scaunel primele 2 ore fara probleme, apoi se suceste, se mataie si ajunge la mine in brate, dupa care se catara efectiv pe scaunele din fata. La noi a fost tare cald azi, cum udam cimentul in curte pe la 11 cum se evapora imediat apa si asta se intampla la umbra. Am vazut pozele, e o dulcica Eva si o zambareata, ce fain e la voi cu piste pentru biciclete, oare in Romania cand o sa avem asa ceva?
Fetelor,mai nou Darius ne da palme si a inceput sa faca acelasi lucru si cu copii din parc cu care se joaca de obicei. Voi aveti astfel de probleme? A, si inca ceva:cand nu-l las intr-un loc se aseaza in fund si da din picioare, face asa din weekend-ula asta si mi-a facut la fel si in parc dupa-amiaza. Sincera sa fiu nu stiu cum sa ma comport in situatia asta.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
aalina2003 spune:
Micaalsa, chiar ca se tin scai bolile de IULIA!! Cum se mai simte? Ce tratament a primit? A facut febra, varsaturi, diaree?
Adar,
, nu mai fui suparata! Despre Noe eu imi aimntesc ca s-a sters de pe lista (hotararea asta eu am respectat-o), apoi a revenit si am crezut ca totul este in ordine si ca lipsa din ultima vreme e conjucturala. S-a mai intamplat ceva si mi-a scapat mie?? Eu am mai intrebat despre unele dintre fete cateodata, dar adevarul este ca voi va cunoasteti mult mai bine si mult mai demult..eu pana acum ceva vreme mai incurcam lucruiile, precum Tili..
Claudiad, cred ca si eu as pleca in conditiile in care Vladut este pe calea cea buna.
Ciuf, go back to school!! Dar ce ai studiat in Ro si ce vrei sa faci acolo, adica in ce domeniu?
Poli, Doamne..ce s-a mai intamplat si cu bebe de 8 luni!!Cate se pot intampla..doar Dumnezeu ne poate pazi copiii cu adevarat..46 de grade? Wow!!
Fetele cu homeopatele..o sa caut lista si o scriu, promit solemn.
Nshiro, bine ca testul Pap ti-a iesit bine..n-ai avut nici tu o viata prea usoara in anul asta, cu maria bolnavioara, apoi tu!Lasa ca in Rom o sa fie bine!
Delia, drum bun si vacanta frumoasa pe acasa!
Noi am venit de la Vaideeni unde am fost la o sarbatoare numita Invartita Dorului. A fost lansata monografia satului, in prima seara a fost o petrecere..mai putin campeneasca, ma rog, nu chiar, iar a doua zi balci si targ. Seara si noaptea foarte racoare, chiar frig, dar eu am doarmit groaznic tot timpul, nu stiu de ce, asac a mi s-a parut totul foarte obositor. Peisaje frumoase, zona de deal, livezi, fanete, totul cules din gradina, inainte de masa, branza, laptele, totul exttrem de proapspat si gustos. Sezon de zmeura, preferata mea, de mi-era si mila cata era.
Ana sta si nu prea in scaunul de masina, cam jumate-jumate, ceea ce nu prea e bine, dar nu resusesc altfel, mai ales la drum lung.
Roxivan, chiar asa, cam rarut, dar dragut, nu? Eu am luat pentru Ana carti cu povesti cu poze mari si cateva reviste cu bebe (e innebunita dupa ele), o sticla de jumatate goala cu care se joaca tot punand si scotand dopul...asa ca are dreptate Ciuf, ceva sa-l tina ocupat si pauze cand vezi ca nu se mai poate!..aaa si pe scaunul de masina am pus un scutec de finet, pt ca sintetic fiind, transpira foarte tare la spate si cam atat..Drum bun!
La multi ani frumosi, sanatate si iubire pentru Alina si Doina!
roxivan spune:
Aalina, saru-mana pentru sfaturi! Sincera sa fiu credeam ca nu o sa ma mai bagati in seama din cauza ca nu am mai intrat de foarte mult timp si cum sunt discutii din nou...
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
ciuf spune:
Roxi, ce mai poti sa iei sunt biscuitei in tot felul de forme, uscaturi, ceva care sa il tina ocupat si sa si pape, sucuri la cutie cu paiul (Eva adora sa se joace cu asa ceva).
Ia si o oglinda poate ii place sa se vada in ea.
Dar nu uita muzica pentru copii (musai sa canti si tu
).
Kim, sunteti bine? Cum mai e Alicia?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Tili spune:
Buna dimineata!
Multumim pentru felicitarile pentru proaspatul meu mergaret, fetele, si pentru ca ne-ati vazut pozicile. 
Nu stiu voi, dar eu cu greu fac fata caniculei. Ieri am zis ca imi explodeaza capul de durere. Abia spre seara am putut sa zic ca sunt ok. In general, o mai patesc si de la oboseala si cred ca ieri a fost ceva combinat.
Ati avut dreptate, fetelor, de acum incepe greul! Matei de cand stie sa mearga nu mai e deloc cuminte. Nu mai vrea defel sa stea in carut, nici macar cand e obosit. Dar n-ar recunoaste-o sub nici o forma! ... Plus ca interesat de toate gunoaiele de pe jos. Cea mai "tare" faza a fost cand el, sub privirea mea, se apleaca cu covrigul in mana, il da prin pamantul uscat si apoi il baga din nou in gura!
Nici nu am reusit sa il opresc, netrecandu-mi prin cap ca ar putea face asa ceva. Asta e! De acum trebuie sa fiu cu ochii-n patru.
Am pus www.dropshots.com/day.php?userid=280017&cdate=20070626&ctime=052741" target="_blank">aici un filmulet cu primii lui pasi (facut cu webcam-ul), in fine nu chiar primii ca nu am fost pe faza, dar e chiar din ziua cu pricina.
Andreea, imi pare rau ca ati fost amandoua bolnavioare. Si-a pastrat Bubu pofata de mancare? Tu cum te mai simti acum? Zi-mi si mie, te rog, de siropul asta pentru stimularea poftei de mancare, Liv52, ti l-a recomandat un dr.? Vreau sa ii dau si eu lui Mihaita, ca tare prost stam la capitolul apetit. Sanatate multa! 
Aida, vazut pozele de la noua cresa. Super conditii! Mi-a placut. Alexandrei i-a placut?
Mihaser, l-am vazut si noi pe tunsulici.
Super!
Kim, cum va mai simtiti? Sanatate! 
Vai ce rece e la voi... Brrr... Ce mai face Alicia?
Catrinel,
Oana accidentata.
Iti tin pumnii in cautarea unui alt loc de munca... ![]()
Adar, nu mai fi suparici, pleeassee... 

Delia, iti doresc o vacanta de vis! 
Stefanna si Catrinel, am auzit de doamne trecute de mult de varsta voastra care au devenit mamici. Oricum, voi sunteti inca tinere, nu se pune problema. Sper sa ne dati cat de curand marea veste. 
![]()
nshiro, felicitari pt Pap. Nu pleca cu ganduri negative in vacanta, mai ales cand ai primit o veste asa buna. Sper sa va intoarceti cu amintiri frumoase din Romania.
Maria cea frumoasa.
claudia_d, ce rau imi pare ca nu ati putut pleca la mare... te inteleg, nici eu nu as fi fost in stare sa plec in situatia asta!

Polixeni, vai ce m-a intristat ce ne-ai povestit.
Cred ca de acum incolo trebuie sa am 10 perechi de ochi, pentru ca pericolele sunt si mai mari si mai multe. Iar voi, cum reusiti sa suportati atata caldura? Nick cum o suporta?
Micaalsa, ofofoffff.... Dar ce se tot intampla cu voi...? Sper sa fie ultimul hop pe care trebuie sa il treceti, ca sa va puteti bucura si voi de vara. Sanatate multe-multa!
Iulia cea incercata. 
Mariana_1976 
Stefanna, ai mare dreptate sa te enervezi pe asistenta. Nu inteleg cum pun o asistenta sa faca ce ar trebui sa faca un dr. Credeam ca numai la romani sunt posibile asfel de povesti. Eu de mult nu mai merg nici macar la medicul de familie, ci ma duc la spital, la pediatrie. 
carmenpit, si Mateias isi impune zgomotos punctul de vedere si uneori si violent. Sper sa treaca repede de faza asta. 
roxivan, drum bun in Italia si o vacanta de neuitat. 
Mari, pai ce mai astepti? Hai la Onesti sa te bucuri de aer curat si de peisaje minunate! Da, Mihaita, mai este inca la tara. A fost in we pe acasa si mi-a mai astamparat cat de cat dorul de el. Dar abia astept sa il am din nou langa mine. Nu pot fi insa egoista, pentru ca stiu ca acolo ii este foarte bine, fiind inconjurat de multa dragoste si de libertate in aer liber. 
Ciuf, sunt de aceeasi parere cu mari, aveti o viata frumoasa, activa acolo in familie. Am vazut pozele si ca de obicei am ramas uimita de frumusetile de la voi. Si, Doamne, de cand visez sa ma plimb cu bicicleta seara, la marginea Onestiului. Sigur, peisajele nu se pot compara, dar imi aduc aminte ce bine ma simteam cand faceam asta la sfarsitul liceului (de atunci nu am mai avut ocazia...). 
aalina, ce frumos cred ca a fost la acea sarbatoare campeneasca ("mai mult sau mai putin") Mie-mi plac foarte mult genul acesta de sarbatori. Zi-mi si mie ce am facut? Pe cine sau ce am uitat sau am incurcat?
Daca e asa, cer iertare, dar nu am facut-o cu intentie... Poate ca eram
...
Doamne cat am putut scrie! Trebuie sa-mi fie invatatura de minte si sa intru mai des. Sper ca nu am uitat pe nimeni... Daca da, iertare, nu a fost intetionat. Ma cam lasa memoria...
Hai ca va las...
O zi super la toata lumea. 
_
Poze cu Matei
(11 martie 2006) si Mihaita
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
Tili spune:
Aauleeuuu...! Era sa uit ce era mai important! 
DOINA CEL, ADIBAL, LA MULTI ANI FERICITI!!!. Sa aveti parte de o viata frumoasa si implinita alaturi de sotii si de copiii vostri! Sa fiti sanatoase si fericite, iar dragostea sa fie mereu prezenta in casele voastre. La multi ani! 

_
Poze cu Matei
(11 martie 2006) si Mihaita
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
aalina2003 spune:
Tili, nu ai facut/incurcat nimic, doar ca spuneai ca nu poti inca retine toate mamicile si copilasii, adica cine al cui e..si asta mi s-a-ntamplat si mie vreme de aproape 1 an...asta e capusorul meu, ce sa-i fac!
mari78 spune:
Na, ca am scris un mesaj mai devreme si l-am pierdut 
ii spuneam lui Roxi de o jucarie pe care o are Teodora si se numeste "back seat driver", se ataseaza de scaun si tine copilul ocupat. A lui Teo e destul de simpla, dar am vazut altele mai mari si cu diferite functii (claxoneaza, se aprind faruri, butoane muzicale, cheie in contact cu zgomotul motorului, etc). Cred ca l-ar captiva, mai ales ca e in masina si e si baietel, o sa incerce sa-l imite pe tati care conduce. Eu am luat-o de la miniblu, dar sunt si in hipermaketuri. Drum bun si vacanta placuta in Italia, daca nu mai apuc sa intru pana atunci !
aalina, ce frumos ai descris tu acolo viata la tara...sa tot stai. Ana cum s-a simtit? A dormit si papat bine?
Ciuf, iar ne-ai pus poze de ne duc cu gandul la vacanta. Cred ca orasul vostru este foarte linistit. Cati locuitori are? Si ce suprafata? Ziceai ca pana la servici acum ai 16 km de mers, in cat timp ii parcurgi? Cred ca la voi nu e asa de aglomerat cum e in Bucuresti. Eu pana la servici am 30-35 km si fac o ora aproape cu masina
, rar 45 minute. Intrebai de canicula : azi noapte a fost o furtuna, s-a oprit curentul (am sunat-o acum pe mama si inca nu au dat drumul)...si daca nu e curent, nu merge nici centrala cu boilerul, deci nu avem apa, noroc cu proviziile de apa minerala si plata. Pupa caprita cu cornite, pardon, codite
Nu isi scaote moatele din par, ca Teo asa facea la inceput, acum vad ca daca ii cade una, imi aduce sa ii prind parul la loc.
Tili, ma uit la filmulet cand ma intorc din pauza. De venit la Onesti nu stiu cand venim, ca vin socrii la noi cateva zile, dar vara asta sigur ne vedem
Va pup ca ma duc la masa , ca mai tarziu nu mai gasesc ce e mai bun. 
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Catrinel_17 spune:
Fetelor, am auzit ceva de furtuna de la voi… a aratat ceva la stri!!!
Pe mine ma dispera ca aici e frig si ploua de trei saptamani! Abia pot iesi cu oana… i-am luat niste pantaloni speciali de cauciuc subtire, un fash, si azi ii iau cizmulitze de cauciuc si poa’ sa faca ce vrea in parc. Ieri si picura un pic da’ io am zis ca nu intru ianuntru nici taiata.
Asa ca purcica mica s-a jucat cu lopatzica in balta, pe la nisip, cand am luat-o in brate s-o duc sus m-a murdarit de noroi de sus pana jos… na ja. Cam asa a fost. Azi cica macar nu ploua. Dar maine au zis ca ploua toata ziua 
MICAALSA, imi pare rau… e posibil sa fie ceva reactie de la antibiotic? Sanatate multa!! Cum va mai simtiti?
MARIANA, ma bucur ca Markus papa mai bine! Ce face Magda? Iti zambeste frumos deja?
MIHASER, pai lui Cristi poti sa-i faci si freza si afro si rasta, ca tot bine ii sta!!!!! E dulce de tot, mai!!!
Uaaa, STEFANNA, ce naiba… chiar nu gasesti un doctor? Ca femeia aia e cam batuta in cap….am tot auzit nasoale despre sistemul din Canada. Trebe sa astepti cateodata luni de zile pt o programare. Aici e super, tre sa recunosc.
NSHIRO, ce fain ai povestit despre bunici! Ce important e ce faci acum pt copii!! Eu dupa ce vin de la birou ii hushui pe bunici, stau numai eu cu Oana, ne jucam, citim, dupa ce se scoala iesim neaparat afara…. Ca ieri… pe ploaie…. ![]()
N-au iesit caninii inca, dar ii suspectez. 4 saptamani de muci, dar, dar numai 2 zile jumate de febra! Si tuse… dar am dus-o de 2 ori s-o asculte la plamani.
Maria zice o gramada de cuvinte, mai!!!
CLAUDIA, cum va simtiti?
CARMENPIT, si Oana tzipa. Tare, uoooof… incerc s-o ignor. Ii zic ca se spune “te rog”. Asta mai nou, ca inainte i-am spus sa zica “mama” daca ii trebe ceva si a inceput sa ii zica mama si lui tata, si lui bunica… sa mor de ciuda!!
ROXIVAN, distractie placuta! Fetele care au fost plecate cu masina, chiar asa, daca aveti ceva sfaturi….
Cu datul din picioare… eu zic sa-l ignori. Oana asa mi-a facut ieri. Era la mine in brate, si m-am gandit s-o las jos, sa mearga si ea, ce naiba, de-acuma e mare si stie. Pai s-a pus in fund si a plans si nu voia sa se mai ridice. Si am stat langa ea sii ii povesteam, si am asteptat pana s.-a hotarat ca nu merita si s-a sculat si a inceput sa umble…
MARI, rezectie? Serios? Care-i diferenta intre asta si conizatie? Iti tin pumnii!!!! Ma duc si eu joi la control. N-am nici un chef, da trebe.
Ce misto cu casutza voastra, suna asa de idilic!! Mai ales cu gradina!!!
CIUF, ADAR, si mie mi-a parut rau cand au fost sterse fetele, dar tot de-aia nu am zis nimica, m-am gandit si eu ca au fost destule discutii. Acuma imi pare rau ca nu am scris nimica, pt ca fetele chiar nu meritau sa fie scoase, ca-s ale noastre.
CIUF, iar ati fost la party! Mai, dar voi nu va plictisiti never!! Hai ca bag si io azi o cioco, nu am mai mancat de trei luni una. Nu am chef…
Si am slabit, dar am slabit ciudat, burta tot e acolo, cumva… si bratele mi-s mai groase, si parca… da nu mai zic, ca ma deprim, naibii…
Cu jobul… crezi ca daca ai trimite pe hartie, si nu online ar fi mai bine, oare? Nemtii nici nu se uita la aplicatii online, de ex. Desi la voi poate e altfel, nu stiu…
AALINA, danke pt sfaturi!! Mai ales aia cu scutecul de finet. La noi e absolut interzis sa ii iei din scaun. Primesti o amenda de nu te aduni.
Sa nu ne uiti cu listutza, pliiiz….
TILI, m-ai omorat cu faza cu datul covrigului prin pamant!!!!
sa intri mai des!!!!!
Pup fetele de o mie de ori, de la cord, vorba Stefannei ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
aalina2003 spune:
Tili, am vazut filmuletul cu primii pasi ai lui Mateias..flacau viteaz..iti dai seama ce fain o sa fie pentru ei, peste ani, sa-si vada primii pasi?