*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 30
andreap spune:
Clau,in nici un caz pantalonii aia!Culoarea e un maroniu kkniu,au o talie inalta pana la gat si fac un fel de 'marsupiu' in fata,parca ar trebui sa fiu barbat
..eu ii tin in sifonier..
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
claujro spune:
quote:
Originally posted by andreap
Clau,in nici un caz pantalonii aia!Culoarea e un maroniu kkniu,au o talie inalta pana la gat si fac un fel de 'marsupiu' in fata,parca ar trebui sa fiu barbat..eu ii tin in sifonier..
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Multumesc mult!!!!! 

Acusica ii scot din cos... imi aminteam eu ceva de "marsupiul" ala, nu eram foarte sigura! Multumesc inca o data! Bine ca am intrebat! Ufff!Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
felicia74 spune:
Fetelor, am venit, mi-am facut card la Raiffesen ca m s-au parutmai seriosi. Mama, ce taxe neobrazate au cei de la ING, pai ce eu le aduc bani, nu trebuie sa platesc chiar atat de mult ca am cont la ei.
La Raiffeisen am dat peste o tanti simpatica, cu chef de vorba, am discutat despre zodii
Insa in final mi-am dat seama ca incerca sa ma faca clientul lor pe vecie, chiar m-a intrebat ce fac cu alocatia "nu-i asa ca nimic? Ia luati de aici un formular Locuinta ta si studiati-l, sa vedeti ce avantajos e, o sa aiba si copilul niste bani" Hmmm, nu prea imi place ca-mi dau o dobanda de 3% pe an, pai asta nu acopera inflatia
Of-topic: Saddie si tu joci? In ce trib esti?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
http://www.railoc.ro/LocuintaTa/Default_html.aspx
Mi se pare interesanta oferta doar daca vrei sa-ti renovezi casa, altfel mai sunt si alte credite sau depozite avantajoase. Ma rog, tipa isi facea datoria trebuia sa faca publicitate produselor bancii, nu?