*** LA REDOUTE (29)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Acuma imi dadui seama de prostie...ca io pe 30 plec din tara si daca nu ajunge coletul in 18 zile?! Sa las buletinul acasa si sa-l ridice cineva in locul meu...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007

Poti lasa si o copie dupa buletin.
Pulovarul e char dragut si pretul e

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by felicia74

quote:
Originally posted by claujro

Acuma imi dadui seama de prostie...ca io pe 30 plec din tara si daca nu ajunge coletul in 18 zile?! Sa las buletinul acasa si sa-l ridice cineva in locul meu...

Poti lasa si o copie dupa buletin.
Pulovarul e char dragut si pretul e

Pretul e dragutz si daca e negru cu atat mai bine.... Materialul e acril...

Mai, dar rochita mea Laura Clement nu va zice nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Rochia e beton dar nu ma bag ca n-am unde s-o port

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

aissa: sunt formulele standard la francezi... eu o folosesc pe cea cu "je vous assure, cher(e) Madame/monsieur, de mes sentiments les meilleurs" indiferent pentru ce ar fi

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Diana, da, sunt convinsa ca ai dreptate, dar tot ea, cea ce a scris mai sus, in mailuri are alt ton... asa mi se pare mie cel putin.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

[quote]Originally posted by aissa

Pe mine ma enerveaza faptul ca au si limitarea aia de nu pot folosi un card decat la maxim 2 conturi. Nestiind, eu le-am folosit aleator pe mai toate visa detinute, pe cele 3 conturi si acum, desi as face un alt cont, nu am cu ce card sa platesc. Trebuie sa fac alt card acum pt un cont nou.

Esti sigura ca va merge sa-ti faci un alt cont? Eu cand mi-am facut al doilea cont, mi-a recunoscut adresa si mi-a incarcat toate datele de la primul cont, si cred ca iar va fi problema !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Secman, trebuie sa schimbi adresa! Eu am cont facut pe adresa mea si pe a parintilor mei, am comandat de pe amandoua si nu au fost probleme. Intr-adevar am incercat sa fac alt cont cu alta adresa de mail dar aceeasi adresa de livrare si si mie mi-a recunoscut adresa si mi-a facut doar schimbarea de mail....

madaaaaaaaa, cand apari cu pozele alea?

Mergi la inceput

Crezi ca ar merge daca imi fac alta adresa de mail si trec ca adresa de livrare adresa de la servici ?

dar dupa ce a trimis Sabine email ca nu se vor mai face comenzi in Ro. a mai facut cineva comenzi ?

Am primit si eu ceva de genul si nu stiu ce sa fac :Hi,

I cancelled client n° 531 293 649. We owe you 13,37 EUR and 83,96 EUR. For the amount of 146,97 EUR, the parcel has been shipped on April 14th through parcel n° 103 6001948. Did you receive it ? For refunding 13,37 EUR and 83,96 EUR, you forwarded your iban Code and account number. Is it your bank account to make a bank transfer because we do not reimburse to credit card ? At present, we do not ship anymore in your country, so, do not place orders online because in case of lost parcels, we will not reimburse them.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cum adica fetelor? Eu am 2 conturi pe adresa mea de acasa si am primit colete pe ambele conturi, unul pe numele meu, unul pe numele sotului. E adevarat pe ambele am avut si belele, dar adresa de livrare e aceeasi, mailul si numele diferite. De asemenea, al 3-lea cont este pe un alt mail, creat special pt asta, cu numele Andreeip, cu adresa ei, in conditiile in care are si ea propriul cont pe aceeasi adresa. Deci am 2 conturi diferite, cu nume diferite, cu livrare la aceeasi adresa.

Poze

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by aissa

Cum adica fetelor? Eu am 2 conturi pe adresa mea de acasa si am primit colete pe ambele conturi, unul pe numele meu, unul pe numele sotului. E adevarat pe ambele am avut si belele, dar adresa de livrare e aceeasi, mailul si numele diferite. De asemenea, al 3-lea cont este pe un alt mail, creat special pt asta, cu numele Andreeip, cu adresa ei, in conditiile in care are si ea propriul cont pe aceeasi adresa. Deci am 2 conturi diferite, cu nume diferite, cu livrare la aceeasi adresa.

Dar cu acelasi card sau cu carduri diferite ,ti-a cerut pe nail buletinul si cardul?

Mergi la inceput