Discutii zilnice
![](images/user_woman.png)
Haideti sa povestim aici despre nimicurile zilnice , asa fara subiect,cand ne intalnim mai multe pe site si nu avem cu cine sta de vorba.
Noi suntem acasa si imediat ne pregatim de petrecere. Voi pe unde sunteti si cum sunteti?
Raspunsuri
Elenalove27 spune:
Buna,
Subiectul ar trebui numit RAPORT ZILNIC
... eu am pus baieti la nanica de pranz , mi-am facut o cafelutza cu gheata si am intrat repejor la scris/citit aici pe DC...cand se trezesc o sa merg pe la magazinul de animale sa uite copii la cutulica si miau-miau :)
Diseara dupa ce doarme copii o sa ma cinstesc singurica cu o margarita ca sunt singurica(sotul lucreaza)...si poate o sa uramresc o telenovela, daca nu o sa ma uit la un film nou :)
pup si petrecere frumoasa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
noi2 spune:
Eu.. tocmai mi-am facut alergarea de seara, ture in jurul blocului shi folie de plastic pe sholduri, poate asha oi mai scapa de aripioare.. un dush relaxant shi un masaj..urmeaza ceva lectzii de econometrie ca martzi am examen mai greu.. dar sper sa iasa bine..shi un somn pe capul meu...
..shi te iubesc...
spic de grau spune:
Eu mor de cald...sunt cu geamul deschis, mi-am luat laptopul in pat si va citesc
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
io sar coarda se pune?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
BraveGirl spune:
Eu ma plictiseam prin casa si am zis sa arunc un ochi pe DC...mai stau putin si ma bag la nani.
==========
Corina
Albumul meu
Aaka spune:
quote:eu ma refeream la faptul ca daca suntem mai multe on line putem sa folosim discutiile zilnice pe post de "chat" si sa povestim despre orice nu neaparat sa spunem ce am facut . sa ne punem intrebari sa ne salutam , sa povestim despre orice
Originally posted by Elenalove27
Buna,
Subiectul ar trebui numit RAPORT ZILNIC
... eu am pus baieti la nanica de pranz , mi-am facut o cafelutza cu gheata si am intrat repejor la scris/citit aici pe DC...cand se trezesc o sa merg pe la magazinul de animale sa uite copii la cutulica si miau-miau :)
Diseara dupa ce doarme copii o sa ma cinstesc singurica cu o margarita ca sunt singurica(sotul lucreaza)...si poate o sa uramresc o telenovela, daca nu o sa ma uit la un film nou :)
pup si petrecere frumoasa
philip spune:
eu rontai yoghurt pretzels pe care i le luasem copilului (ca numai alea imi lipseau) si ma gandesc cu tristete ca maine e luni si iar la munca.
philip&andreea
ForemanElf spune:
eu scriu un lit review pentru scoala, maninc biscuiti cu ciocolata si ascult pe youtube o melodie din copilaria mea: "Requiem - London Boys" :)
Laura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
quote:
eu ma refeream la faptul ca daca suntem mai multe on line putem sa folosim discutiile zilnice pe post de "chat" si sa povestim despre orice nu neaparat sa spunem ce am facut . sa ne punem intrebari sa ne salutam , sa povestim despre orice
Adela mami de bambi Tia
pai chiar avem chat in forum....asa ca mai bine il folosim chiar pe acela.
Roxana