mia intarziat ciclu are legatura cu intarcatu?

mia intarziat ciclu are legatura cu intarcatu? | Autor: panicoasa

Link direct la acest mesaj

buna !
luna trecuta nu mia venit ciclu si as vrea sa va intreb pe cele care au alaptat sau alapteaza daca va intarziat ciclu in momentul in care vati hotarat sa intarcati copilul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Daca nu ai utilizat nici o metoda contraceptiva,primul pas si cel mai de urgenta-Fa-ti un test de sarcina!
Daca este negativ,nu-i nici un bai!Va veni si menstruatia chiar daca mai tirzior.
Sa dai vesti bune,
Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniroc77 spune:

Buna.Si eu sunt in asteptare ca si tine.Mie nu mi-a venit deloc cat am alaptat.Despre sarcina nu cred ca poate fi caci eu am luat anticonceptionale exluton.Asa ca mai asteptam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

cat timp are copilul? Ai fortat cumva ablactarea? Probabil e o dereglare hormonala, de aceea e bine sa lasi copilul sa se intarce singur, sa mearga totul treptat si de la sine.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panicoasa spune:

buna !
copilul meu luna asta pe 4 a facut 18 luni si inca vrea sa suga
eu nu il intarc brusc dar treptat nu vreau sa-i mai dau
acum numai suge decat noaptea uneori odata.Si am facut pana acum 2 teste si au iesit negative .Ce zice are legatura cu facptul ca suge mai putin ?
cat despre ciclu mia venit la 6 sapt dupa ce am nascut .Va pup si astept sa ma incurajati .eu ma tem sa nu fie altceva daca a iesit negativ testu ca daca ar iesi pozitiv mas bucura

Mergi la inceput