Marire volum sani cu pastile?????
A incercat cineva faimoasele pastile "naturale 100%" pentru marirea sanilor? Mie personal mi se pare cam exagerat si prea frumos ca in 20 dezile volumul sanilor sa fie vizibil "pompat", dar intreb si eu. Daca i s-a intamplat cuiva minunea asta poate ne-o impartaseste si noua si ne spulbera temerile de a inghiti cine stie ce otravuri cu gandul ca la finele tratamentului vom afisa fericite busturi etichetate de la cupa C in sus!
Si as mai avea o nelamurire: pastilele nu contin hormoni insa intr-o reclama se spune ca "o balanta hormonala corecta activeaza cresterea, in acelasi timp la nivel glandular, cat si la nivelul tesutului". In final, e cu hormoni sau fara hormoni? Ce cauta explicatiile legate de hormoni in toata schema, daca formula miraculoasa a pastilelor nu se bazeaza pe hormoni? Poate nu am inteles eu bine, nu ma pricep la chimie, anatomie, medicina...
Raspunsuri
gabi_j spune:
Eu am facut un tratament de 3 saptamani cu extract de lemn dulce (pastile de la Favisan) si pot sa spun ca mi s-au marit si intarit sanii vizibil. Trebuie sa mentionez ca nu am sanii lasati aproape de loc, am luat pastilele pentru altceva, dar asta a fost un efect secundar foarte placut. Extractul de lemn dulce contine estrogen care este un hormon feminin.
www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=345&&idart=377&&numecap=Forma%20maxim%E3&&cc=lemn%20dulce" target="_blank">Aici si www.formula-as.ro/reviste_64566lemnul-dulce.html" target="_blank">aici gasesti informatii foarte detaliate.
Vezi la lemn dulce ca are si contraindicatii.
Problema cu tratamentele naturiste este ca au efect atata vreme cat te tii de ele.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
iuliana_2007 spune:
Foarte interesante articolele pe care le-ai pus gabi.Nu stiam ca mararul mareste lactatia si una peste alta imi mai maresc si sanii(de parca i-as avea mici)
.Super.
Eu sincer nu am incredere in medicamente(pastiel) pt ca nu trebuie sa uitam ca sunt niste chimicale si nu stii ce reactii adverse pot sa apara mai ales daca nu au luat multe persoane ca sa ai mai multe exemple.Asta este parerea mea.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii"
Annie80 spune:
Am incercat si eu niste pastile (6 luni) din plante naturale, (mai putin marar sau lemn dulce) si nau avut nici un efect...absolut nici unul 
Someone's pleasure is another's pain!