Gravidute prin FIV
Raspunsuri - Pagina 21
andicu spune:
Sheri, felicitari pt rezultate! cat despre colul deschis pe interior in forma de palnie, asa am avut si eu toata sarcina,iar pe exterior am stat cu 3, 3.5-3.8 cm, si n-am avut nevoie de cerclaj! dupa cum vezi, inca sunt fresh! asta, ca sa te incurajez ca nu e asa grav!
oricum, daca faci si cerclaj preventiv, nu e musai sa stai in pat! 
Andicu
36+
Filip Gabriel AMR 10 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip
cellu spune:
Buna fete dragi,
Am sa incep cu ghirlandele de flori pt. AUREL-CRIS
in semn de bun venit!

Si in toamna asteptam cat mai multe, MONILAND, ANDRADAP, ZOUZOUNAKI...
THEA-M si DANIELA 76 bine ati venit, mamici fericite!
CIARLI sa-ti traiasca inimioarele, mie imi dau lacrimile de ficare data cand ii aud bataile la eco!
Dar, zau, vb. lui PUSSI, parca ar fi un trend cu placenta dezlipita! Nici eu nu stau bine cu menajul, zici ca explodat o bomba in casa. Se straduieste Mr Cellu, incearca sa faca el ceva 
,dar primeste multe critici.. Cu gatitul stam mai prost.
MARILOU sa-ti traiasca BB-ii!!
MADALINA, creste, creste "mormolocu"
Parca ieri, era cand iti faceai atatea griji.. (sa stii ca n-am fost singura la piata, n-am carat nimic, dar tot n-a fost bine, asta e, tb sa am grija}
PUSSI, buna ideea cu PC-ul, inca il mai am si eu langa pat, cu firele prin mijlocul sufrageriei, noroc ca pisicile sunt late de caldura si nu se joaca!
SHERITA, bafta multa la morfofetala! sa ne povestesti.
ANDICU, cred ca numeri orele..
Eu sunt mai bine, desi azi am avut prima
de pana acum. Astept eco de joi, sa ma linistesc. Am facut niste analize, slava Domnului, sunt in limite normale.
Si pt ca ati vorbit de dureri, eu am de toate "felurile" - ca ale voastre: junghiuri, cand in stg., cand in dr., dureri lombare. Simt ca DREAM o umflatura in stg, sper sa fie de la intestine, dar ar putea fi si ovarul, care marit fiind, sa tina toata zona inflamata si simt, la fel ca DELFI, o presiune in zona pelviana si cand ma ridic parca "atarna" ceva. Daca stau in pat, la fel, imi trece. Sper sa fie, cum zicea ANDICU, (macar unele intre ele) dureri de ligamente. Eu iau Nospa si scobutil, supozitoare.
DREAM, - chestia cu nasul si eu patesc la fel, cred ca ANDICU are dreptate cu vascularizarea..
Ref. la pozitie de stat in pat, mi-a zis o dr. care este si ea graviduta in 6 luni, ca cea mai buna pozitie pt BB, este sa stai pe partea stanga, mai ales cand dormi. Pe spate daca stai, il apasa intestinele. 
ADINA 1967, DELFI si celelalte

Cellu
9+
cellu spune:
PUSSI, am vazut ca m-ai certat, pe forum la FIV-oase. Sa stii ca stau in pat, cam intr-o rana, ma doare gatul, dar tot spre orizontala.
Sa traiti!
am inteles!
Cellu
9+
delfi spune:
Fetelor am sunat la bucuresti la mnl si am revenit la doza initiala de utrogestan-6 pe zi. Acum nu stiu daca durerile erau de la asta dar acum mi se pare ca nu ma mai doare burta asa rau. Oricum nu stiu ce sa mai fac am stat toata ziua in pat si nu mai potttttttttttt.
Sheri speram sa ne dai vesti bune dupa intilnirea cu mr. Big 
Aurel Cris bine ai venit la odisee. 
mona
11 + 

pussi spune:
shericuttinem pumnii sa fie cel mai bine pt. tine si Alesuta!
delphieu zic ca-i bine ca ai revenit la doza initiala
, sper sa scapi mai repede de dureri...pot fi si ligamentele care se intind mult mai brusc decat la o sarcina normala!
celluin pat cu voi
siii cu menjul si gatitul...m-ai auzit si pe mine, deja m-am obisnuit
decat sa ma crizez ca nu-i ordine si curatenie mai bine nu ma uit
Am timp dupa ce nasc!
Mariloutinemmmm pumniiiii pe joi!
PUSSI
14+
CONSTANTIN &
ANACum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Moniland spune:
o, ce-mi place cand se mareste lista.
Pacat insa ca asa de incet.
Ar putea sa fie cea mai lunga lista de gravidute.
Sheri, probabil i-a placut Alesiei prea mult la mare si mai vrea
. Iti tin pumnii sa nu fie probleme.
Monica
zouzounaki spune:
Ahhh ce subiect...

...imi incinta privirile si ma bucura atit de tare sa va vad pe toate fericite cu burticute....stiu ca pentru fiecare va fi bine,indiferent ca pe parcurs mai apar mici problemute...incet,incet o sa treceti toate la mamici,si vorba lui Moniland,o sa va ajungem , pentru ca acolo veti sta toata viata

...am intrat sa va sustin,ca mi-e tare drag de voi...sint fericita sa vad cum se lungeste lista de gravidute..este o adevarata incintare a ochilor si mai ales a sufletului
...va doresc la toate,tot binele din lume 

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
Andrada.P spune:
Dragi FIV-oase,
am venit si aici, la prelungirea topic-ului de FIV, sa va spun ca vineri este intalneala de FIV-oase, in Cismigiu la Monte Carlo, in jur de 6 - 6 jumate. Va asteptam cu tot cu burtici si cu bebici, cu mare, mare drag! Rog doritoarele sa imi scrie pe PM.
toate FIV-oasele, fara exceptie!
Andrada
pussi spune:
pupici la toata trupa

sheri sper ca esti bine!.
andrada noi nu venim, e prea departe, dar 

de la noi la toate fetele!.
andicule sa apari in fiecare dimineata si sa semnezi condica, ca...imi dai emotiiiiiiiiii![]()
PUSSI
14+
CONSTANTIN &
ANACum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi