Buna ziua.
Am postat subiectul si la clinica virtuala dar nu prea am primit raspunsuri. Poate aici voi afla mai multe multe.
Problema mea este ca la aproape 3 luni de la nastere, sangerarile nu mi s-au mai oprit nici macar o zi.
Pe 27 martie am nascut prin cezariana o fetita. Este a doua cezariana.
De atunci si pana acum nu mi s-au oprit deloc sangerarile. Sangele este rosu si nu curge in cantitate mare. Am vorbit cu medicul care m-a operat si mi-a spus sa nu imi fac griji.
Mi-a dat Exluton care este un anticonceptional, dar nu am observat nici o diferenta si am o luna de cand il iau.
La consultatie voi ajunge de-abia pe 18 iunie ca pana atunci nu este doctoritza. Sper sa nu fie nimic grav.
As vrea sa aflu si parerile voastre.
Multumesc.
Am avut de 2 ori probleme asemanatoare si le-am tratat homeopatic. A doua oara era chiar acut si s-a rezolvat in citeva zile.
Parerea mea e ca nu este deloc normal ceea ce ti se-ntampla.
Eu am sangerat ca si tine, dar nu 3 luni ci aproape 7 luni
. Si eu am nascut tot prin cezariana. Pana la urma mi-au fost extrase asa numite fire restante din uter prin histeroscopie. Mare branza n-am rezolvat ca tot am continuat sa sangerez. Am mers din aproape in aproape ca sa constat ca de fapt cauza este o endometrioza mai veche.
Eu te sfatuiesc sa faci un control amanuntit ca nu-i de gluma. Nu este normal si trebuie depistata cauza.
Iti doresc multa sanatate!
Luisa, mami de Dorothy (24nov 2004)
si eu am avut putine probleme cu sangerarile.Incearca sa iei vreo 2,3 zile nurofen forte de 3 ori pe zi.Poate iti trece.Mie asa mi-a spus medicul meu sa iau si mi-au trecut.Sunt un caz fericit sper sa te ajute si pe tine.
Nurofen??!!
Ce legatura are nurofenul cu sangerarile??? Eu stiu ca nurofenul este un analgezic destul de puternic care actioneaza contra durerilor. Sa-nteleg ca lupta si impotriva sangerarilor? 
De-asta chiat ca n-am mai auzit...
Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)