A murit Adrian Pintea !
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
andicu spune:
M-a socat vestea! nici acum nu-mi vine sa cred!
Ce trist! si ce pacat de un asemenea om! intotdeauna mi-a placut si mi-amintesc de el in rolul de haiduc, in Iancu Jianu..eram mica si mi se lipise de suflet figura lui..apoi l-am tot vazut in piese de teatru si la tv, un mare actor ! pacat de el si de familia lui!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Andicu
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 20 zile
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crisiacob/crisiacob.jpg)
crisiacob spune:
Odata cu marii actori care se duc...moare si o parte din noi!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elly_b/elly_b.jpg)
elly_b spune:
nu numai un mare Actor .... un mare Om, un mare Caracter!
mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D
Aprilie spune:
Ma bucur mult sa vad ca Adrian Pintea e cunoscut atit de bine si regretat sincer de atit de multa lume ... "tinara".In anii 80 era deja celebru.
Cu multi ani in urma,am aflat ca tatal lui ar fi fost doctorul Nicoara de la Cluj, care a murit in anii 70, la mare,de inima, alaturi de fiica lui (Olivia Nicoara)dintr-o casatorie esuata (tot cu o doctoritza, d-na Nicoara-fosta directoare a Spitalului Clujana,o femeie frumoasa si distinsa).
Mama actorului este tot medic dar, daca bine retin,n-a fost niciodata casatorita cu tatal acestuia...S-a casatorit mai tirziu , a mai avut o fiica (pe care actorul o mentioneaza ca sora a sa in citeva interviuri)...
Cite destine ... i-am cunoscut personal pe citiva dintre "protagonisti" cu multi ani in urma...
Un lucru cert este geniul artistic al lui Adrian Pintea, care ne-a incintat de atitea si atitea ori.
Dumnezeu sa-i lumineze calea spre o lume mai buna si sa-i dea odihna vesnica!
Natasa spune:
Pe linga ca era un mare actor, era si un mare profesor. Un om generos si plin de viata care s-a dus prea devreme. Dumnezeu sa-l odihneasca!
numeioana spune:
Pe mine ma mai intristeaza faptul ca a lasat in urma o sotie tanara, indurerata si mai ales ca nu si-a implinit una din cele mai puternice dorinte, aceea de a avea un copil care sa se joace in gradina....
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
goldi spune:
Culmea ironiei, sotia lui este o bioenergeticiana renumita inca de copil, cu nenumarati pacienti si care, in plus,este si medic.
Inca o data - nimic si nimeni nu poate fi mai presus de Dumnezeu, nimeni nu poate schimba destinul, nici macar cand ai niste puteri dincolo de cele ale oamenilor obisnuiti.