Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)
Raspunsuri - Pagina 18
lucians spune:
Salutare,fetelor!
Mi-e tare dor de voi si ca urmare,intru sa vad ce-ati mai facut,cat de bine aratati, samd.
Lidia,insemni mult pt mine,nu te-as putea uita.Datorita tie arat acum asa cum tb.Am ajuns la 57 kg.Si-asta... fara dieta,de la 59.Am mancat normal,fara abuzuri. Greu a fost la-nceput si un rol important l-ai avut numai tu,draga Lidia.Lumea ma-ntreaba cum de-am reusit sa slabesc atat(eram o balena),ma-ntreaba daca merg la sala(caci de fel sunt mai "fibroasa").Imi pare rau ca nu mai intri si la piersicutze.Ce-ti mai face fecioru'?
Multe pupicuri de la noi,fetele

Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
gabi_j spune:
Salutare,
N-am mai apucat sa intru de ceva vreme pe forum. Pe langa sesiune, zilele trecuute am fost mai mult plecata din oras. E groaznic toata ziua in masina, pe caldura asta, chiar si cu aer conditionat. Prin restaurante am mancat numai salate, la fel si acasa. Numai sambata am calcat pe bec, dar si atunci nu cu mancare... a fpst ziua prietenului meu si am (sa zic asa mai frumos) consumat bauturi cucontinut alcoolic.
![]()
Azi o sa ma dau la fructe si la iaurt. Ca ultima masa am sa imi fac o salata cu ton. Mai nou mi-e foarte foame seara, si degeaba beau apa ca nu imi trece. Atunci e musai sa mananc sau o rosie, sau o piersica, altfel simt ca mor, nu alta, de foame.
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by lucians
Salutare,fetelor!
Mi-e tare dor de voi si ca urmare,intru sa vad ce-ati mai facut,cat de bine aratati, samd.
Lidia,insemni mult pt mine,nu te-as putea uita.Datorita tie arat acum asa cum tb.Am ajuns la 57 kg.Si-asta... fara dieta,de la 59.Am mancat normal,fara abuzuri. Greu a fost la-nceput si un rol important l-ai avut numai tu,draga Lidia.Lumea ma-ntreaba cum de-am reusit sa slabesc atat(eram o balena),ma-ntreaba daca merg la sala(caci de fel sunt mai "fibroasa").Imi pare rau ca nu mai intri si la piersicutze.Ce-ti mai face fecioru'?
Multe pupicuri de la noi,fetele
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
GABITZA ITI MULTUMESC TARE MULT ..PENTRU TOATE GINDURILE BUNE SI VORBELE FRUMOASE ..

De intrat intru din ce in ce mai greu ..ca am inceput munca...
abia intru pe aici ...
cu atit mai putin la piersicutze ...nici sa le mai citesc
..nu mai tin pasul 

Ma bucur mult ca te mentii o
...TINE-O TOT ASA 

...Stefan e bine sanatos ..multumesc de intrebare
...alearga tinut de minute ...si
ACUM 2 ZILE A ZIS MA-MA ...CE FERICITA AM FOST

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trinity spune:
Fetele, ma primiti si pe mine?
Va urmaresc de ceva vreme, stiam de dieta asta de pe idieta, dar nu m-am incumetat pana acum sa o tin.
Eu sunt vegetariana de vreo 2 ani, deci nu am probleme cu excluderea carnii, singura problema va fi pana in ultima etapa cand se reintroduc cerealele, pt ca la mine micul dejun mai include din cand in cand si cereale integrale.
Dar e vara, cald si cred ca pot sa tin pasul.
Ce ziceti, ma primiti si pe mine?
P.S. Si intrebare intrebatoare - am voie compot de visine? (si eventual indulcit cu ce?)
vikky spune:
va urmaresc toate mesajele,v-am citit toate capitolele si am hotarit sa incep si eu superdieta.aleg variantaB,pentru ca vreau sa dau cat mai multe kg.ma treceti si pe mine cu 1.68 si 79 kg?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Trinity
Fetele, ma primiti si pe mine?
Va urmaresc de ceva vreme, stiam de dieta asta de pe idieta, dar nu m-am incumetat pana acum sa o tin.
Eu sunt vegetariana de vreo 2 ani, deci nu am probleme cu excluderea carnii, singura problema va fi pana in ultima etapa cand se reintroduc cerealele, pt ca la mine micul dejun mai include din cand in cand si cereale integrale.
Dar e vara, cald si cred ca pot sa tin pasul.
Ce ziceti, ma primiti si pe mine?
P.S. Si intrebare intrebatoare - am voie compot de visine? (si eventual indulcit cu ce?)
BINE AI VENIT

Esti in listutza .
Indulcesti doar cu indulcitori : zaharina,etc..
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by vikky
va urmaresc toate mesajele,v-am citit toate capitolele si am hotarit sa incep si eu superdieta.aleg variantaB,pentru ca vreau sa dau cat mai multe kg.ma treceti si pe mine cu 1.68 si 79 kg?
BINE AI VENIT

Esti in listutza.
Ne bucuram mult ca ne-ai citit
..
...inseamna ca stii toate "ponturile"..ca sa reusesti sa rezisti 12 saptamini
LIDIA si
Trinity spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
BINE AI VENIT
Esti in listutza .
Indulcesti doar cu indulcitori : zaharina,etc..
LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Merci mult, de luni incep ca plec in we si e cam greu unde merg...
Sa inteleg ca merge si cu fructoza/glucoza? Ca sincer am citit atatea studii despre indulcitorii artificiali, incat ii prefer in cantitati mult mai mici pe cei naturali...
Iata si datele mele: Inaltime 1,54, greutate 56-57 (am cantar clasic, nu electronic, dar ma gandesc serios la unul). Greutatea ideala: 48-50 kg
De luni ma alatur!
Pana atunci
si spor la dieta!EDIT: Si inca o intrebare - tofu am voie? Ma gandesc ca poate fi folosit in salate cu succes, pentru cine il agreaza. Sau pus peste ciupercutze in cuptor...
vikky spune:
m-am saturat de toate zilele de luni in care am inceput o dieta si s-a terminat cel tirziu miercuri,asa ca eu incep de azi,joi.m-am gandit sa mananc asa:o cafea cu zaharina Diamant,1kg visine,o salata mare de rosii,castraveti,ardei,ceapa,si ultima masa la ora 19,2mere.Vreau sa ajung la 60kg,cat aveam inainte de sarcinasi sunt sigura ca o sa reusesc,pentru ca nu ma mai dau batuta asa usor.daca voi ati reusit o sa reusesc si eu.
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Trinity
Merci mult, de luni incep ca plec in we si e cam greu unde merg...
Sa inteleg ca merge si cu fructoza/glucoza? Ca sincer am citit atatea studii despre indulcitorii artificiali, incat ii prefer in cantitati mult mai mici pe cei naturali...
Iata si datele mele: Inaltime 1,54, greutate 56-57 (am cantar clasic, nu electronic, dar ma gandesc serios la unul). Greutatea ideala: 48-50 kg
De luni ma alatur!
Pana atuncisi spor la dieta!
EDIT: Si inca o intrebare - tofu am voie? Ma gandesc ca poate fi folosit in salate cu succes, pentru cine il agreaza. Sau pus peste ciupercutze in cuptor...
FARA TOFU ...NUMAI ALIMENTELE DIN LISTA DE "PERMISE "...
SI IN CAZ DE FORTA MAJORA ..PUTIN DIN "EXCEPTIONALE "
LA CIT MAI MULTE POSTARI SI KG DATE JOS
LIDIA si