Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)
Raspunsuri - Pagina 15
miri__b spune:
Lidia la cantar nu ajung saptamana asta. probleme de familie.
am anulat pana acum 3 programari. ba rusii, ba n-am avut cu cine lasa copilul ba alta belea.
sper ca marti sa nu se mai intample nimic,
pe cantarul de acasa aveam 68 dar nu pot pune baza pe el. daca ii schimb locul arata alta greutate
Miri si
David - 23.12.2005
Mercedes spune:
cereale sanovita se gasec la plafare sau magazinele naturiste.Sunt de mai multe feluri pe unele scrie intradevar cereale( combinatie de m multe feluri) pe altele se mai adauga si miere ( astea ma gansdesc ca au multe calorii si nu sunt ok iar altele sunt simple gen cereale ovaz, cereale secara etc. eu l am luat exact cum a scris mamidestefan- cereale sanvita 500 gr m au costa 2.8 lei
Succes fetele la slabit eu voi pleca azi de acasa spre mare, nu cred ca voi intra in pe dc in decurs de 2 saptamani
mamidestefan - de marti dimi pana azi am mai slabit 300 grame daca vrei trecema cu atat daca nu peste 2 sapt, las la latitudinea ta.
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
nastad spune:
Buna dragelor!
Sunt foarte fericita ca au venit rusii,acum o sa incep sa dau jos.
MAMIDESTEFAN am pus 2 poze intr-un album, te rog sa alegi tu una.
Mai tzin 1 sapt de legume si fructe , chiar adca nu ar trebui.
WE placut si spor la slabit.
http://new.photos.yahoo.com/nastavelu/album/576460762404690138
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
mamidestefan spune:
salutare luptatoarelor 
Cu intirziere ..dupa o saptamina grea de munca ...
am actualizat si eu listutza ...
daca sunt ceva erori ..sa ma trage-ti de mineca 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
mamidestefan - de marti dimi pana azi am mai slabit 300 grame daca vrei trecema cu atat daca nu peste 2 sapt, las la latitudinea ta.
E OK si asa ...ca sper sa mai dau si eu ceva pina marti ..
De citeva zile stagnez ...cred ca maninc prea multe cirese

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by dan_ny
fetelor, va multumesc pt raspunsuri.Cred ca ma apuc si eu de luni. Am si eu o intrebare: in prima faza pot sa beau suc de rosii? Ca ma innebunesc dupa el…rece, de la frigider…o grozavie…desi, s-ar putea sa contina zahar...
sa-nteleg ca trebuie sa trec pe zaharina, musai? eu in ultimul timp am schimbat zaharul obisnuit pe zahar brun, nerafinat. O avea vreo importanta?
Mamidestefan unde gasesc cereale Sanovita? Stiu ca mai am pana ajung la ele, dar sa stiu din timp. Si nu-mi aduc aminte sa fi vazut pe undeva
Zahar brun ...zahar alb ....in SUPERDIETA ...e cam acelasi lucru ...trebuie ELIMINAT

Suc de rosii ...NUMAI NATURAL ...cumperi rosii ..ca doar e sezonul lor ,le blenderuesti ..si iese un suc CALITATE GARANTATA

Cereale SANOVITA gasesti si in BILLA, CARREFOUR, CORA ,AUCHAN ...daca iti place sa faci "shopping" prin supermarketuri
LIDIA si
dan_ny spune:
ok, zilele astea fac aprovizionarea si de luni incep procesul. inteleg ca trebuie sa-mi stabilesc un GT de la inceput? deci, eliminam zaharul, trecem pe zaharina...no problem, am mai facut asta.
curaj gaina ca te tai...gata, tre'i s-o fac si p'asta. cred c-o sa va mai bombardez cu intrebari pana o sa-mi intru in ritm
gabi_j spune:
Hello dragutelor,
Sucul de rosii este foarte bun - daca nu contine zahar de nici o culoare. Tine de foame, si in acelasi timp te hidrateaza si contine si niste vitamine si substante nutritive.
Eu azi merg la bbq, si o sa imi duc piept de pui, oricum nu mai pot manca mici sau carntati de cand tin dieta. Efectiv nu mai am pofta.
Lidia, trece-ma tot cu 68 kg. Este fff evident ca trebuie sa ma apuc de sport mai serios cat de curand posibil. Acuma merg numai o data pe saptamana la gimnastica (un fel de Pilates) pana termin cu sesiunea, si se pare ca nu e de ajuns. Cred ca o sa ma apuc de Tae Bo. Este o sala in cartierul meu unde se face.
Mercedes, sper sa te distrezi fain la mare. Doua saptamani??? si io vreeeauu!!
Va pup
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
dan_ny spune:
mmmm!!! si eu as cam vrea la mare, dar totusi cred ca peste vre-o luna o sa ajung in munti. as sta macar o sapt.-daca nu mai mult- sa fac miscare in aer curat ca aici, sincer...ajung seara acasa si sunt rupta de oboseala si mai ales de caldura, si nu-mi vine sa mai misc nici macar un deget, ca-mi vine sa lesin...nu mai suport caldurile astea.
voi cum reusiti sa mai faceti si miscare dragelor, ca eu abia ma mai tarasc ?!?!
nastad spune:
quote:
Originally posted by dan_ny
mmmm!!! si eu as cam vrea la mare, dar totusi cred ca peste vre-o luna o sa ajung in munti. as sta macar o sapt.-daca nu mai mult- sa fac miscare in aer curat ca aici, sincer...ajung seara acasa si sunt rupta de oboseala si mai ales de caldura, si nu-mi vine sa mai misc nici macar un deget, ca-mi vine sa lesin...nu mai suport caldurile astea.
voi cum reusiti sa mai faceti si miscare dragelor, ca eu abia ma mai tarasc ?!?!
Eu ma trezesc la 6.30 ii dau lui Doruletz sa pape, dupa ce adoarme ma apuc de pedalat(15-30 min).
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru

Cred ca ma apuc si eu de luni. Am si eu o intrebare: in prima faza pot sa beau suc de rosii? Ca ma innebunesc dupa el…rece, de la frigider…o grozavie…desi, s-ar putea sa contina zahar...