Tratamente corporale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madeline07 spune:

quote:
Initial creeata de adi_dalma

Sunt la cura de slabire... cine ma cunoaste cumva poate zice.. nimica nou.
Dr la care ma duc mi a recomandat tratamente corporale: parafango,electrostimulare si alte cele...
Oare sunt astea eficiente????E mai bine sa fac electrostimulare in loc sa fac sport??? impachetarile astea chiar fac minuni??

Si mai sunt si costisitoare aceste proceduri!!!!??
A facut cineva ??? a dat rezultate??? cat tin rezultatele?? doar de-o poza??? trebuie intretinere post - tratament?
Ma sfatuiti sa investesc bani si timp in treaba asta sau sa ma duc la inot la 2 zile??

ag

buna
procedurile astea sunt chiar ok si cu putin regim dupa 4-5 srdinte deja se vad rezultatele.la salonul unde merg eu preturile sunt super si personalul e foarte dragut,foarte ateante la orice detaliu si-ti dau toate informatiile despre cum merg aparatele asta in cazul in care nu ai mai facut inainte nimic la acele aparate.faza cu inotul e iiiiiii.........,nu stiu ptr. sportivi sau de conditie fizica dar salonul e diferit te face sa arati bine si sa te simti bine si mandra de felul cum arati.intra si tu pe site-ul celor la care merg eu.www.miss-merlin.ro
bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl
Eu sunt slaba, dar am aripioare si ceva celulita. Asa ca in iarna m-am hotarat sa merg la salon sa-mi rezolv problemele. Am facut electro, impachetari si masaj...rezultate prea putin vizibile pt cati bani am cheltuit. Acum 2,5 luni m-am hotarat sa merg la sala si sa continui doar cu masajul anticelulitic. Si rezultatele s-au vazut imediat.

Aceeasi problema si eu..cu aripioarele si celulita..La fel ma gandeam sa ma duc si eu la masaj anticelulitic si la sala in paralel. Deci zici ca la tine a dat rezultate nu? Poti sa imi dai te rog mai multe detalii? Adica la sala ai ales fitness sau aerobic? Si cam cat de dese sedintele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu ma duc de 3 ori pe saptamana la masaj anticelulitic,mai tin si un oarescare regim(dau in bara destul de des,dar..),ieri a fost a 4-a sedinta si eu zic ca se vede,pielea ste ceva mai ferma,din cm nu stiu daca am dat jos ca nu m-am masurat,dar o sa se vada la fuste cand or fi semnificativi!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput