Tratamente corporale
Raspunsuri - Pagina 2
madeline07 spune:
quote:
Initial creeata de adi_dalma
Sunt la cura de slabire... cine ma cunoaste cumva poate zice.. nimica nou.
Dr la care ma duc mi a recomandat tratamente corporale: parafango,electrostimulare si alte cele...
Oare sunt astea eficiente????E mai bine sa fac electrostimulare in loc sa fac sport??? impachetarile astea chiar fac minuni??
Si mai sunt si costisitoare aceste proceduri!!!!??
A facut cineva ??? a dat rezultate??? cat tin rezultatele?? doar de-o poza??? trebuie intretinere post - tratament?
Ma sfatuiti sa investesc bani si timp in treaba asta sau sa ma duc la inot la 2 zile??
ag
bunaprocedurile astea sunt chiar ok si cu putin regim dupa 4-5 srdinte deja se vad rezultatele.la salonul unde merg eu preturile sunt super si personalul e foarte dragut,foarte ateante la orice detaliu si-ti dau toate informatiile despre cum merg aparatele asta in cazul in care nu ai mai facut inainte nimic la acele aparate.faza cu inotul e iiiiiii.........,nu stiu ptr. sportivi sau de conditie fizica dar salonul e diferit te face sa arati bine si sa te simti bine si mandra de felul cum arati.intra si tu pe site-ul celor la care merg eu.www.miss-merlin.ro
bafta.
tierry spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Eu sunt slaba, dar am aripioare si ceva celulita. Asa ca in iarna m-am hotarat sa merg la salon sa-mi rezolv problemele. Am facut electro, impachetari si masaj...rezultate prea putin vizibile pt cati bani am cheltuit. Acum 2,5 luni m-am hotarat sa merg la sala si sa continui doar cu masajul anticelulitic. Si rezultatele s-au vazut imediat.
Aceeasi problema si eu..cu aripioarele si celulita..La fel ma gandeam sa ma duc si eu la masaj anticelulitic si la sala in paralel. Deci zici ca la tine a dat rezultate nu? Poti sa imi dai te rog mai multe detalii? Adica la sala ai ales fitness sau aerobic? Si cam cat de dese sedintele?
valentinag spune:
Eu ma duc de 3 ori pe saptamana la masaj anticelulitic,mai tin si un oarescare regim(dau in bara destul de des,dar..),ieri a fost a 4-a sedinta si eu zic ca se vede,pielea ste ceva mai ferma,din cm nu stiu daca am dat jos ca nu m-am masurat,dar o sa se vada la fuste cand or fi semnificativi!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata