constipatia in timpul sarcinii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

Buna fetelor. Sufer si eu intens din cauza constipatiei si am ajuns la concluzia ca trebuie sa iau ceva ca asa nu se mai poate. merg la toaleta in fiecare dimineata, dar foarte putin, fapt pentru care in restul zilei ma simt extrem de nasol, ,ma doare burta incontinuu, crampe, chiar simt o presiune mare in zona colonului. Nu stiu ce sa mai fac. Mai mult, mi-a iesit si un hemoroid de ceva vreme. Am citit mult despre constipatia in timpul sarcinii si am inteles ca sunt gravidute care au folosit Herbolax care nu are nici un fel de contraindicatie. va rog sa-mi spuneti cate pastile se iau pe zi. citeam ca unele au luat si cate 5, altele ca maxim 2 etc. si cand? dimineatas, seara? Merci
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

nicol, pentru obtinerea unui rezultat favorabil este bine sa iei 1-3 tableta cu jumatate de ora inainte de cina. (depinde cat de severa e constipatia)La mine era o constipatie f.severa, rebela si in prima sapt am luat inaintea fiecarei mese cate o tableta (seara 2). dupa prima sapt am inceput sa reduc nr de pastile luate. In ultima luna numai luam decat o pastila seara. rezultat era f. bun.
Si eu am incercat sa iau lactoza insa mi-a dat crampe f. mari de n-am dormit o noapte deloc.

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mai incercati si supozitoarele cu glicerina.

17s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mancati cirese in fiecare zi,si o sa mergeti de 2 ori la baie,pt treaba mare.Eu asa patesc.Si de asta cred ca nici nu ma ingras.
Incercati.Se zice despre cirese ca sunt diuretice.Contin 70% apa si restul vitamine.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel19+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

BUna Mihuta, am incercat si cu supozitoare, insa, dupa 2 zile nu isi mai faceau efectul. Depinde cat de severa este constipatia.Iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Si eu tot cu Duphalac am rezolvat-o! Si in sarcina si pe timpul alaptarii.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Parerea mea e ca aceasta constipatie in sarcina se datoreaza ...sarcinii (scuzati truismul), adica digestiei incetinite, a tranzitului lenes, asa ca nu stiu daca poti face mare lucru altceva decat sa previi. Adica sa mananci astfel incat sa nu te constipi prea tare.

Cu supozitoare am incercat numai de 2 ori, si probabil ca nu rezolva decat partea finala, ca sa zic asa, nu si tranzitul lenes.

Eu dimineata beau iaurt la micul dejun si de obicei are efect. Dar nu intotdeauna.

17s + Sophia 80%

Mergi la inceput