In primul rand va rog din suflet nu-mi mutati anuntul (macar o perioada), aici il vor vedea cat mai multi membrii !
Tatal meu a fost operat la Fundeni de colon. Are nevoie de cel mai bun cardiolog posibil pentru niste evaluari foarte serioase: a facut tahicardie intraoperator si dupa si ne trebuie un cardiolog excelent pentru tratament.
Daca stiti un medic exceptionl, de preferat la Fundeni va rog dati-mi detalii.
Va multumesc mult !
Unul dintre cei mai buni cardiologi de care am auzit eu este Mircea Cinteza (este dr. la Universitar). Este presedintele Colegiului Medicilor. Nu stiu cat de repede poti sa ajungi la el, dar, crede-ma, este f. bun. Da un google si vezi daca nu cumva lucreaza si pe la un cabinet particular sa ajungi mai repede la el.
Multa sanatate tatalui tau!
mamica de rockerash
O recomand pe D-na Dr. Ana Fruntelata - insa este la Spitalul de Urgenta... si sambata dimineata consulta la Centrul Medical Unirea in spatele magazinului Eva.
Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni
Dr Socoteanu este foarte bun, stiam ca este si la Fundeni si la Timisoara. Dr. Bataiosu, tot la Fundeni si Craiova, Prof. Capalneanu, Institutul Inimii, Cluj-Napoca. Cel mai recomandat ar fi ultimul, daca aveti posibilitatea sa obtineti o recomandare si sa ajungeti la Cluj. Daca nu, si ceilalti sunt medici cardiologi excelenti.
Mari
Prof. Dr. Eduard Apetrei din cate stiu eu e la Fundeni, parca acum ii zice "Institutul inimii CC Iliescu", daca inca mai este acolo, ca eu l-am cunoscut acum 3 ani. El l-a tratat pe bunicul meu dupa un infarct care il lasase cu probleme urate si toti ceilalti medici dadeau din umeri si spuneau ca asta e, e batran, etc. Are un stil mai ciudat, dar e foarte bun, toti pacientii internati la dansul aveau numai cuvinte de multumire.
Daniela si Denisa