de ce toata lumea zice ca-i baiat?!
Raspunsuri - Pagina 3
Meischa spune:
Mama, si eu am niste emotii de mor, zici ca merg sa vad daca am luat examenul, nu alta!
Chiar azi merg la dr. sa vad daca-mi poate spune care e treaba cu juniorul nostru (azi implinesc 18 saptamani de sarcina. O fi suficient pt. ca dr. sa vada sexul brotacului?)
Cat despre ce zic altii...stiti cum se spune " gura lumii-i sloboda" asa ca...dar, ma rog, si-a dat fiecare cu parerea, si zice-se ca ar fi baiat. Ba inca mama-soacra mi-a facut si "testul" cu acul, si tot asa, a iesit baiat. Acum, ce sa zic, cu cat imi zic mai multi ca o sa avem baiat, cu atat cred si eu mai tare, desi nu m-as vedea cu baby-boy in brate...
Ce m-as termina de ras sa vad ca e fetita! HA!HA!HA!
Meisha & BB
amik spune:
dragele mele,
m-am vazut pe caseta si arat exact ca o purcica.o purcica care are un ditamai biloi in fata.acum inteleg eu de ce imi spune lumea ca fac baiat.chiar e tuguiata si lasata...
flower mi-a raspuns si ea,si ia ghiciti voi ce mi-a prezis?ca voi avea...un baietel!mai,si daca n-o fi baietel?!
de-abia asteapta mami sa-l smotoceasca pe sufletelul ei,fie el ce-o fi!
pupici.
Lala26 spune:
Asa am patit si eu la prima sarcina. Se gasea mereu cate cineva sa faca pronostic dupa forma burtii, ten s.a.m.d. Pana si ecograful poate sa greseasca uneori sau mai bine zis - orice medic de bun simt ar tb sa admita o anumita doza de eroare, cel putin in cazul ecografelor obisnuite, alb-negru.... Important e sa fie sanatos, asta e cel mai pretios dar pe care il primesti! Oricum mai ai putin si gata! Sanatate maxima si nastere usoara!
try spune:
Ai aici 2 versiuni ale calendarului chinezesc. Eu le-am confruntat si exista cateva mici diferente intre cele 2 versiuni gasite de mine (in mod normal ar trebui sa fie doar una). Eu pe cine am testat acest calendar a iesit.
Asa ca poate fi valabil si pentru tine. Habar n-am pe ce criterii se bazeaza acest calendar, dar zice ca prezice cu o exactitate de 95%.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=21
(asta e chiar un link pe site-ul despre copii. Daca ti-e mai usor du-te la categoria "Preconceptia", apoi la subcategoria "Alegerea sexului copilului - mituri si legende.... ". Aici ai sa gasesti varianta asta de calendar)
http://www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html
(asta e a doua varianta)
Marina6 spune:
mi-am dorit baiat si asta am sa am !!!
lasati ca mai am putin si va spun sigur 5 saptamani +-2 acum sa vedem cand o vrea sa iasa!!!:}}
he he he !! stau asa si ma gandesc ca urata mai e viata asta !!!
si ca un pui ar putea in cele mai ree momente sa ma calmeze!!!
Marina6
Marina6 spune:
cel putin asta zic eu ca un pui mic ne face viata rumoasa oricat de urat ar fi totul in jurul nostru !!!
de pe acum ma calmez pentru ca stiu ca el crede ca sunt supy pe el si nu vreau ca face urat si mie imi place ca e un scumpel asa mic!!!
Marina6