Buna ziua.
Am si eu o problema. Pe 27 martie am nascut prin cezariana si de atunci nu mi s-a mai oprit sangerarea.Sangele este rosu.
A mai patit cineva?
Medicul mi-a recomandat Exluton care este un anticonceptional,am o luna de cand il iau, dar nu am observat nici o diferenta.
Medicul cu care am vorbit doar la telefon spune sa nu-mi fac probleme.
Nu stiu ce sa mai fac.
M-am saturat pana peste cap si cred ca nici nu e bine pt.mine.
La echograf am sa ajung de-abia pe 18 iunie.
Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ii multumesc foarte mult.
Si eu tot prin cezariana am nascut dar sunt fericita posesoare a unui fibrom si a una bucata endometrioza si sangerari dupa nastere am avut cam 6 luni, asa ca se poate si mai rau....au trecut d ela sine.
Multumesc.
M-ai cam speriat dar asta e, sper sa fie mai bine si de-abia astept sa merg la Iasi la control.
Diana, eu am nascut de 2 ori prin cezariana, ultima data in iulie 2006. Si m-a tinut sangerarea 6 saptamani si ceva si cand ziceam gata am scapat mi-a venit prima menstruatie inca vreo 10 zile. Abia ma mai tineam pe picioare. Si urmatoarele 3 menstruatii au fost la fel, cumplite. Am fost la medic, nu am nici o problema care sa explice sangerarea prelungita. Dar eu am menstruatiile abundente si lungi de cand ma stiu. Asa ca daca medicul te-a vazut de cand ai nascut si nu s-a alarmat cred ca poti sta calma. Daca nu te-a vazut atunci ar fi cazul chiar daca sangerezi. Sanatate multa iti doresc.
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007