Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Annisia, ia zi-ne tu mai bine, pana la urma ce carucior ai luat ?
Si patut ? Ce dimensiuni, de la ce magazin, cat a costat ?

TOMITZA 26+ cu Natalia Ioana

Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Nu sunt eu...Cristina85ss e din Hunedoara si sta in Roma.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Annisia, asa cred si eu, ca toata ziua m-as uita la patut si as impinge de nebuna caruciorul…Mi se pare normal sa nu faci tu curatenie, ar fi culmea, nu? Am exact aceeasi filozofie! Chiar, la ce carut te-ai decis?

Crishtina, felicitari pt analize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Carpatina, si ce daca sunt in vacanta mai nene? Ce, au tastatura blocata? Noi nu facem parte tot din categoria vacanta-relaxare? Suntem la job-munca-naspa? Ca doar le ceream o barfa mica, nu sa ne faca un bilant contabil... Plus ca Nana se dadea rotunda pe aici ca ne bagam la niste papanasi dintr-aceia grasi...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Pai tu pleci cu tastatura in vacanta neicusorule? Ca eu nu.

22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by crishtina

Nu sunt eu...Cristina85ss e din Hunedoara si sta in Roma.

26+

Aaaa ... scuze atunci . Am sa-i trimit PM ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna
iaca si io pe aici , am citit tot da nu am avut timp de scris , am avut fiscul pe cap la serv, dar e tot bine , au plecat ieri si acum astept weekend-ul. Maine plec putin la mare, abia astept sa lenevesc..
felicitari mamicilor pt noile achizitii, eu mai am destule de cumparat, dar nu prea stiu exact ce as vrea ca-mi plac toate , asa ca m-am tot uitat si cand ma mobilizez int-o zi cumpar tot, am mai tras cu ochiul si pe la voi prin liste, multumesc sunt de mare ajutor
in rest bebelina face tumbe de zor, am fost si noi la analize dar sunt gata abia luni , dar treb sa fie bune

Afibebe ce mai face prietena ta sper ca e mai bine, eu as vrea sa-i trimit niste lucruri pentru bebei da nu stiu unde....

Va doresc sa aveti o zi placuta si un weekend minunat in caz ca nu mai apuc sa scriu

poze
27+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Annisia
[Pai eu cand tot auzeam la voi ca ati luat si din aia si din aia, ma gandeam ca eu nu am nimic si ma simteam o mama dezaxata.

Cum sa fii tu mama dezaxata? Daca ai cumparat tu, care ziceai ca inca iti calca mama ta lucrurile, masa si fier de calcat... Io' m-am cam speriat cand ai zis ca le-ai cumparat... m-am gandit ca vine sfarsitul lumii... Da' apoi mi-am zis ca mai e o speranta, ca poate raman si astea in tipla pentruu urmatorii 5 ani.. asa ca masina de spalat.

22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Daaa ... revin, va mai deranjez putin.

Cristina85ss nu are PM activat, deci ... cristina, poti, te rog, sa imi raspunzi la intrebarea asta??? Ori pe PM, ori la odiseea urmatoare (nov.-dec.), ori direct la subiectul cu pricina???
Multumesc mult si astept raspuns .

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetelor m-ati ametit cu atatea liste si cumparaturi, inca le mai studiez si iau notite imi trebuie un carnetel. Desi eu trebuie sa ma interesez cu ce te primeste la noi in spital ca acum ceva ani era balamuc si din ce am mai auzit nu s-au schimbat prea multe, poate in rau. Asta ca sa nu ma car cu nu stiu cate bagaje si sa mi le opreasca aia la usa spitalului. Oricum eu mai astept cu cumparaturile dar sa am listele pregatite totusi. Voua chiar nu vi se pare prea devreme sa cumparati atatea si pana la urma poate mai si primiti de la nasi parinti (nu ca eu m-as baza pe ei).Eu azi am o durere mai surda de spate care se lasa in picioare si ma scoate din sarite ca seamana cu aia de la ciclu asa ca am luat o gramada de pastile si acum stau intinsa si abia scriu. Abia astept sa ajung si eu pe la 35 36 sapt si sa ma gandesc numai la cumparaturi nu cum sa treaca timpul mai repede. Annisia draga ca mi-am adus aminte ce scriai mai de dimineata , nici nu te gandi sa nasti mai devreme de 32 sapt ca atunci sunt 7 luni incheiate, insa daca eu sper la 36 37 sapt (de fapt ma rog)asa sa gandesti si tu oricat de bune ar fi sectiile de prematuri pe acolo. Hai ca am luat-o pe alaturi ma duc sa-mi iau carnetelul ca m-am incurcat in notite si hartiute.Myral27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Fetelor unde ati disparut?

Sim, foarte fragute paturicile de bebe.

Mandarinutza 27+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput