Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
carpatina spune:
Joahnna, ma bucur ca rezultatul e cel dorit. 
Alinus_25, eu zic ca nu e tarziu pentru amnio..
22+ cu
Ioana
Joahnna spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Deabia ieri dupamasa au fost gata rezultatele.. dar cica alea finale peste 2 saptamani. Dupa ce mi-a zis ca totul e bine mi s-a luat o piatra de pe suflet ..doar ca acu ma stresez ca n-am intrebat daca se poate schimba in rau in urmatoarele saptamani. Cred ca is dusa cu capul un pic deacas' ...

22+
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Joahnnaquote:
Deabia ieri dupamasa au fost gata rezultatele.. dar cica alea finale peste 2 saptamani. Dupa ce mi-a zis ca totul e bine mi s-a luat o piatra de pe suflet ..doar ca acu ma stresez ca n-am intrebat daca se poate schimba in rau in urmatoarele saptamani. Cred ca is dusa cu capul un pic deacas' ...22+
Hai gata, ca te-ai stresat destul... Mai mergeti in Romania?
22+ cu
Ioana
Joahnna spune:
quote:
Hai gata, ca te-ai stresat destul... Mai mergeti in Romania?
Ne-am gandit sa mergem totusi..dar dupa 21 iunie, atunci am controlul de 24 sapt. Nu mai este mult pana atunci

22+
Gabriela77 spune:
Liana, salutari si tie, draguto!
Annisia, bravo fata pt cumparaturi, arunca niste poze! Uite de-aia nu am cumparat nimik, ca pe urma le vad toata ziua si astept mai tare momentul…
Adimercedes, ma bucur ca esti bine si tu si bebelusa! Lasa ca e vreme sa cumparam lucruri si sa pregatim camera lui bebe, si eu cred ca ultimul trimestru trece cel mai greu !
Alinus, nici eu nu stiu nimik, dar incerc sa ma documentez! Tu incearca sa nu te gandesti la lucruri negre si Doamne ajuta sa fie totul ok!
Kris 79, stai linistita e de la Elevit ! Eu de o saptamana iau Fe si e negru. Fierul modifica culoarea scaunului!
Tomasa, multumim de sfaturi! Noua, cele la primul copil sigur ne prinde forate bine experienta voastra!
Va doresc o zi frumoasa si un we placut! Dar mai intru eu!
Gabriela
25 +
sim_stoian spune:
Mandarinutza, ieri am dat peste o vanzatoare amabila la Piciul. Ca daca nu, plecam pt ca exista si alte magazine. O sa ma duc sa vad si ce au la celalalt magazin, dar nu azi pt ca abia am venit de la dr si mi-e leneeeeeeeeeeeeeeeee.
Tomasa, am citit ieri despre batista bebelusului, dar tot nu cred ca as cumpara-o. Mi se zbarleste parul cand ma gandesc la aspirator. Ma rog, dupa ce mai creste, daca, Doamne fereste, ajung intr-o situatie sa am nevoie de ea, o sa procedez si eu ca sotul tau
intai o testez pe mine.
Si, eu am postat ce cred eu ca imi va fi util. Daca iti e de folos, ma bucur.
Dar tot am o nelamurire privind pompa aia de sani. Tomasaaaaaaaa imi mai spui inca o data cum e treaba cu pompa? 
Sim
27+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Annisia, bravo fata pt cumparaturi, arunca niste poze! Uite de-aia nu am cumparat nimik, ca pe urma le vad toata ziua si astept mai tare momentul…
Gabitza, sa stii ca asa este! Sa nu te apuci acum de facut cumpraturiliii alea mari. Poti lua asa un body, o salopetica... Nu lua carucior, patut si alte din astea ca devii sclavul lor... Eu le-am impachetat, strans, ascuns ca o luasem prin fasole si nu mai puteam sa dorm. O sa vi le arat cand o sa fie gata camera lui bebe strumf. Acum e o harababura cu friptura la mine in casa. Nu are cine sa presteze la curatenie si eu nu fac, ca sa nu vada al meu ca pot. Sa vina mamicuta lui sa faca, ca eu sunt gravida si nu am voie sa fac efort doloc, nu?!?
Bebe Yannis Edmond in evolutie
sim_stoian spune:
Alinus, uite un site in engleza care trateaza problema chisturilor:
http://www.choroidplexuscyst.org/
Ai acolo niste linkuri catre site-uri medicale.
Edit: din cate m-am uitat pe acolo, se recomanda amnio. Daar citeste si tu.
Sim
27+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Bai, chiar e reala chestia asta cu ti se face pofta de cumparaturi... Pai eu cand tot auzeam la voi ca ati luat si din aia si din aia, ma gandeam ca eu nu am nimic si ma simteam o mama dezaxata. Pai stai mai putin, toata lumea cumpara si eu nu? Inseamna ca eu am ceva la cap si nu am grija de copilul meu, nu ma sinchisesc sau cum?!? Asa ca hai la shopping neicuta... Bine, avantajul vostru e ca le-ati luat in timp si eu toate intr-o singura zi... Nu toate, ca mai am o gramajoara de cumparat, dar am zis ca strictul necesar e asigurat. Mai trebuie sa ii asigur bebelinului si un tata intreg la inventar si o mama completa la intelect... Astea se cumpara de undeva?
Bebe Yannis Edmond in evolutie
sim_stoian spune:
Alinus, eventual da o cautare pe google dupa choroid plexus cyst si vei gasi destule informatii, dar in engleza. La noi nu prea gasesti articole si pareri avizate.
Sim
27+
Stefan
Asa creste bebe
Poze