Nou stil de viatza (143)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Anki deal done!

Carina pana una-alta vezi ca e intalneala joi, pe Cluj, de pe la ora 17:30-18, la Roland Garros cred...inca nu ne-am decis, baga-te pe topic!

see you girlz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mercedes sa fi iubita si sanatoasa toata viatza si dupa ce ajungi zana sa nu te mai ingrasi deloc.
Tocmai ma gandeam ca azi fac si eu 8 ani de casnicie. Si chiar depanam cu barbata-meu ce-am facut in ziua aceea pe la ora cutare sau unde eram la ora cutare. Amintiri! amintiri!
Mamicutz scuze ca n-am salvat onoarea dar macar n-am stricat-o prea rau. Weekendul asta am fost la Niagara, am fost down town, am urcat in CN tower cea mai inalta cladire din lume (573m) am avut asamult fun ca nu-mi vine nici mie sa cred.
Oricum am sa postez ceva poze.
Cea mai tare senzatie a fost mersul pe o podea de sticla la inaltimea de 400 si ceva de metri.
Nastad te pupic si sper sa-ti ridic moralul.
Fetele va pupic pe toate ca scriu de la munca si nu prea mai am timp.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Zuzulici,FELICITARI pentru 8 ani de casnicie,bafta in continuare,sa o tineti tot asa
Hmm...tentanta podeaua de sticla,mai ales cum imi place mie sa ma aventurez,tre sa dau o raita si pina in Canada,musai.
Astept poze !

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
la raport : -1,1 kg , deci 68,4 kg.

Felicitari fetelor pt kg pierdute.

Fug la invatat, va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Zuzilici, "La multi ani!" fericiti!

onitza, multa sanatate!

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Zuzilici-si de la mine felicitari pentru primii 8 ani!!! Ai voie s-o faci cat de lata vrei
Onitza,Doamne fereste de ceva grav,sa ne tii la curent!
Delidana,se vede ca ai antrenament....daca faci atatea abdomene si sala si tot n-ai slabit? Pai eu cred ca scoteam atata apa din mine de treceam si de urmatorul prag

Azi am avut meniu "subtire" : o caserola de capsuni la pranz,3 pumni de cirese mai crude pe la 5 si putina supa de pui la 6.
Apoi am atipit si m-am trezit cu o pohta nebuna de ceva dulce si am mancat doua triunghiuri de toblerone.

Tineti-mi pumnii,maine ma duc la Bonn la Universitate sa vad daca pot sa o pun de un master ceva...si sigur n-am timp sa calc stramb,ba chiar o sa folosesc ocazia sa merg pana or sa ma doara picioarele,cu sticla de apa minerala in geanta!Am planuri mari pentru urmatorul raport...nu mai zic cum vreau sa arat pe 23 iunie,cand am party la mine acasa Mai sunt invitata si sambata asta undeva si aveam aceleasi planuri...din pacate nu mi-a iesit,poate o dreg cu vreun kil doua pana atunci dar prea tare n-o sa se cunoasca!

Va pup!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Propun si eu o piesa faina,sa aveti o seara placuta.Sper ca va place Sting,mie imi place foarte mult.
Zuzulici,especially pentru tine si sot

http://www.youtube.com/watch?v=cpjsgeBHS4g&mode=related&search=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si eu!

Raport: 68,4 kg . Mai uman, nu-i asa?

Mercedes , La Multi Ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi .

InaC felicitari pentru slabit. Dupa cum vad ne concurati bine de tot. Din experienta mea, pana acum de cate ori am fost la mare nu m-am ingrasat dar nici nu am slabit, am stagnat. Asa ca stai linistita si gandeste-te ce fain va fi. Concediu placut cu mult soare si balaceala multa.

Felicitari tuturor fetelor ce au slabit si la multe kilograme in jos!
Mult succes tuturor fetelor prezente in acest concurs, pt. ca simplul fapt ca nu renuntati este un castig!

Onitza sanatate multa si te asteptam iar activa in concurs si cu vesti bune (referitor la analize).

Zuzilici , abia asteptam poze.

Azi am mancat cam asa:
- in cursul zilei: 1 rosie, 1 castravete, salata de varza cu patrunjel si putin ulei de masline si piper, sare. (am fost super ocupata si nu am reusit sa mananc altceva)
- seara (20.30): 3 feliute de paine cu graham cu 3 rosii si 2 castraveti, plus 120 grame pate vegetal Mandy.
- in rest am baut 2 litri apa cu lamaie si in plus ceai acasa.
Sincer mie imi este cam lene sa-mi gatesc.

Va las acum. Sor-mio sa calculezi bine procentul la noi, da?

Pupici!

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hopes, te salut si sper sa ne vedem cat de curand.
Sa stapaniti sanatosi noua locuinta!

Roxa, multam, ti-am trimis mail.

Felicitari fetelor care au slabit!

Zuzilici, " La multi ani fericiti impreuna! "

Dordia, podiumul a ramas neschimbat?

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Si o piesa cu DJ Tiesto

http://www.youtube.com/watch?v=BvKbGQRrWCM

Mergi la inceput