***Mamici de mai-iunie 2007***(67)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Vas, daca puneam sonorul ma auzeati si pe mine urland, ca eu plang de-mi sare camesa cand racneste el asa a disperare (nu s-a mai intamplat decat la spital, cand i-au luat sange; am inceput sa plang de a venit neonatologul la mine sa-si ceara scuze ca i-a facut asa ceva bebelului meu )

Sa pun mai multa apa? Faza e ca in ziua aia ii picase buricul, si mi-e frica sa nu cumva sa-l infectez...il curat inca cu spirt, dar parca mai e ceva rana pe acolo...Cate zile dupa ce a picat buricul l-ati bagat voi in apa complet?

Andrada, ce bine ca ai venit inapoi! Bine ca te-ai "reparat"! Sa stii ca mie mi-e frica de mancat PREA PUTIN, desi ii dau cate un san la 3 ore, si am lapte multicel, cred eu...Insa eu nu observ nici o schimbare, n-am facut si noi falcute ceva...

Nu stiu daca ii era foame, era ziua turbata, in care plangea sa fie luat la san la fiecare 10 minute...Acum ma gandesc sa fac ce a zis Eimotto, sa ii dau sa manance si apoi sa-l spal...Ca al meu doarme pana nu mai poate de foame - scancit-pus la san- mancat-adormit-si tot asa, nu vad unde as putea sparge rutina asta sa-l spal...

Iulia si Mica - si al meu sughita...Daca e treaz il pun la san si ii trece, dar se intampla ca sughita si in somn, asa ca eu nu-l trezesc. La mine la carti zice sa nu incerc cu nimic altceva decat lapte...si acces la pediatru n-am sa intreb...

Mie mi-e frica sa-i dau lamaie sau ceaiuri, pana acum n-am avut colici si mi-e teama sa-i dau altceva decat lapte...Oare chiar asa rau sai faca, ce daca sughita?

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL iubit si chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

pentru mary_lou!

byu felicitari! refacere usoara si bebe mancacios!

elteka, am citit review-urile pentru rainforest bouncer si am inteles ca pot aparea probleme de genul ca jucariile atarnatoare sunt prea jos si fac zgomote dubioase si ca bebelusul poate sa nu agreeze vibratiile. Ma gandesc ca daca se intampla prima problema scot jucariile, daca apare a doua - ghinion cred ca tine de bebelus mai mult decat de bouncer. Aquarium are clar mult mai putine review-uri negative, insa rainforest mi se pare mai spectaculos si cred ca voi opta pentru el.

ella, spune-mi te rog, ai folosit supozitoare cu glicerina si inainte de nastere? ma tot invart pe langa ele si nu stiu daca sa iau sau nu. sa ne povestesti cum a decurs organizarea botezului...

Andreea 37+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Mary Lou, nastere usoara si un bb mancacios.

Byu, felicitari pt baietel, sa creasca mare si sanatos!

Sobi, eu am folosit supozitoare, sunt ok ca sa zic asa, dar nu in fiecare zi(si rau am facut).La mine situatia e cam nasoala, asa ca dupa nastere o sa folosesc zilnic ca altfel nu imi inchipui cum as reusi...

Lavinia, 38+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

sobi,

poti sa folosesti cu incredere supozitoarele cu glicerina, sunt singurele permise in sarcina; am zis, mie mi-a cumparat al meu de aproape 1 milion...sa faci caca usor nu e gratis

Cu botezul, am fost sa vedem, vom face in restaurantul hotelului fiindca are o terasa care da in gradina umbroasa a hotelului...mai ramane sa mai bibilesc la meniu, ca vrem sa fie tot bufet suedez dar astia de la CP au niste feluri asa de sofisticate in meniu si parca o vad iar pe mama , care vine din Moldova si intreaba unde-i friptura ei de porc la gratar, ca ea nu mananca grozavii gen " Pui “Green Tandoori Tikka” cu Sos de Iaurt si Menta

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Michigan,Elteka,Vas,Numai_eu,Mica,Sobi,Lavini,va multumesc din suflet pentru incurajari!.
Stau cuminte in pat si sper sa mai stea pana maine,la 6 vorbim cu dr si vedem ce zice,desi ea a zis ca ne vedem la spital.
Avem 38 sapt si o zi si la masuratori avea 4kg(asta pe 6 iunie)+/-300gr.
O sa-i trimit mesaj uneia dintre voi,sa vad pe care sa deranjez.......
O sa facem peridurala si vroiam sa va intreb daca are ceva ca am mancat azi(branza cu smantana,piersici si nectarine)si mai pe seara sa-mi faca operatia?Nu pot sa nu mananc nimic ca ne e fomica cu toate ca am mancat putin si ne e o greata....imi vine rau sa vars...

poze cu noi si bebe

Mary 38Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

elteka, asa e la cumparatul asta pe net, accepta numa carti de credit....of, asta e de la o tara la alta au alte obiceiuri si chestii, nu m-am gindit la mincare, dar acuma ca=mi scri....e drept tot ce vine din exterior e scump si aici ca mincare.... eu, mi-am luat pompa numa cind a trebuit sa ma mulg sa-l las cu sotul, in rest nu am avut nevoie. Dominic nu a avut deloc caciula, stiu ca e contrar a ceea ce se spune, nu a suportat-o si gata, ii puneam doar cind il scoteam la aer, in rest.....asa ca raspunsul meu e NU nu au nevoie de caciula la 22C, doar daca iesi la aer e mai bine sa aibe ceva ptr soare, atentie si cu cremele solare, ca nu sint recomandate la noi nascuti!cu capsatul la fel si eu, il tineam in casa intr-un fel de camasa de noapte cu capse in fata si fara picioare, era ca o camasa de noapte, doar mineci avea, il poti vedea pe Domininc in una din poze, ca la 10 pampersi pe zi de schimbat nu il tot imbracam, imi lua 30 min bune la inceput.....multam din suflet ptr pozele cu bebeul lui Didi, e un grasunel scump, si ce de par are.....te pup

andrada, rideam la faza cu foenul, si Dominic adormea la zgomot de feon si de aspirator!imi pare rau ca ai avut probleme, dar e bine ca esti pe trecute, cu cit te mulgi mai mult, produci mai mult lapte.....

buy, imi pare rau ca te-ai chinuit si apoi ai ajuns la cezariana, important e ca esti bine acuma, bebe sanatos, felicitari!

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Byufelicitari pt bebeCASIANsa-ti traiasca
!
Ciquifelicitari, sa-ti traiasca fetita!

Felicitari celor mai proaspete mamici sa va traiasca bebelusii!

Mary-lou

Si pt toate fetele care urmeaza sa nasca

Si al meu bebe are erectie
Elteka sa stii ca si al meu a plans la baie la inceput, vre-o sapt si ceva, acum nu mai plange si ii fac singura baie.
Fetelor aveti toate niste bebelusi superbi, sa va traiasca!

Dupa cat timp ati renuntat la pansament la cezariana?
Va pup

Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

buna fetelor!

ieri am ajuns si noi acasa; toti trei(mami,tati si BIANCA); sunt atat de fericita!!!!!!! dar simt o mare oboseala si o mare teama; uneori mi e teama ca nu o sa ma descurc; dar in principiu suntem bine; BIANCA s a nascut marti la orele 12.07 prin cezariana, a avut 2.730 kg, 49 cm si nota 9.

ne chinuim acum cu alaptatul si ne ar prinde bine orice sfat; lapte e poate prea mult dar pitica mea nu apuca sanul(mamelonul este prea mic) si stau si ma mulg si i dau din biberon.

voi cati ml de lapte le dati bebeilor la o masa si cate scaune au pe zi????

am atatea de invatat....

va pup si va multumesc din suflet pentru sustineri!!!!!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ckristina bine ai venit acasa cu micuta!

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ckristina, bine ai venit!Stai linstita ca te vei descurca minunat!Deocamdata la intrebari iti pot raspunde doar mamicile.Felicitari pt bb Bianca!

Addinel, ti-am dat PM.

Andrada, ma bucur ca te simti mai bine si ca bb e mancacios.Poate are doar un puseu de crestere si d aceea papa mai mult.O sa fie ok.

Lavinia, 38+,

Mergi la inceput