***Mamici de mai-iunie 2007***(67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Uite Lavi si de la mine!
Mult curaj!

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
acum ca am recuperat ce s-a scris dupa ce-am nascut, as vrea sa le felicit pe proaspetele mamici DidiAlex, Monytza, Elteka, Poohy, Pauly, Kay! Sa va traiasca puiutii si sa fiti sanatoase ca sa-i puteti creste si ingriji!

Multumesc din suflet pt complimentele adresate baietilor mei. Sunt o mama tare mandra!

Vali5, pt cojitele de pe cap (normale de altfel la copilul sugar) poti folosi sampon Nizoral. Eu asa am procedat cu Matei si i-au trecut f repede. Nu mai stiu insa cat de des il foloseam - parca max de 2 ori pe sapt. Intreaba si pediatra.
Kay, imi pare tare rau sa aud ce patanii ai avut in Elias. Eu te-am asteptat sa ma vizitezi, dar se pare ca in aceeasi zi tu te-ai externat. Bine insa ca ai trecut peste greutati si ca Sosonica s-a nascut sanatoasa. Refacere rapida!
Vai Elteka, ce figura si tu! De ce n-ai lasat copilul sa fie hidratat cu glucoza? E normal ca in primele zile sa nu ai laptic si deci puiului sa-i trebuiasca un supliment... Uf. Ei, lasa, bine ca ati ajuns acasa si ca sunteti ok acum. Sa stii ca si eu tot de 11 kg am scapat. Mai am insa 6 de dat jos. La mine operatia a fost cusuta cu fire care se resorb - ma intreb de ce la alte fete s-au folosit fire care se scot? Operatia mea arata f bine, nici nu ma mai doare - mai ustura din cand cand, cred ca atunci cand transpir...
Poohy, imi pare tare rau pt ruptura ta, insa ma bucur sa citesc ca totusi nu e chiar rea durerea. Sa-ti traiasca fetita, e tare dulcica! Nu te ingrijora, asa ziceam si eu apropo de epi: ca n-o sa mai pot face dragoste cu sotul, insa n-a fost asa. Cu rabdare si eventual un lubrifiant local, vei reusi dupa 2 luni (poate mai devreme) de la nastere. Refacere grabnica!
Alyna24, pt anti-constipatie la BB (dar si la mamici) e f bun ceaiul de musetel. Ai incercat sa-i dai cateva lingurite?
Ella si eu mananc fructe, dar cu moderatie. Dr Taropa a venit si la noi. BB e ok, arata ca un copil de o luna. Alimentatia mi-a zis ca e ok sa cuprinda fructe, caci astea il ajuta si pe Bogdanel.
chiquitita, la mine ultima masa fusese la ora 2, iar la ora 22:00 cand ma pregateam de cezariana doctorul a decis ca nu e cazul de clisma. Dupa nastere insa n-am putu avea scaun si in a 4-a zi am solicitat eu clisma si asa m-am usurat. De atunci nu m-am mai constipat. Apa nu trebuie sa bei cu cateva ore inainte de operatie.

Am vazut ca s-a mai discutat despre pompe de san. Ei bine eu ma impac bine si acum (ca si in 2005) cu modelul tip seringa de la Chicco. Costa 63 ron in farmacii.

Fetele, la ce manutza se pune ata anti-deochi? La stanga?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Fetelor, in legatura cu "stransul" de dupa nastere. Ma refer la acele centuri elastice pt strans burtica.

Cand ati inceput sa fol asa ceva?

Ati purtat o astfel de centura imediat dupa nastere (adica ati avut-o la spital cu voi) sau abia la ajungerea acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetelor!Am intrat si eu sa va mai salut,ca noutati nu prea avem.Suntem tot 2 in 1.In schimb azi ma simt f rau,am o senzatie de voma groaznica,nu stiu ce sa fac .Au reinceput si la mine durerile de spate,dupa ce m-am apucat azi de calcat camasutele pt bebe.Acum abia stau in pat.Oare cand or sa treaca toate astea?Am impresia ca timpul cam sta in loc pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Elteka, da am vazut si site-ul de la Pepsi, e foarte bun ! Sunt multe de invatat si eu as vrea sa fac totul perfect de la inceput, dar nu se poate si cind plinge Nicole imi vine si mie sa pling ... Eu am infasat-o ca sta bine dar trebuie sa ma uit de un saculet, multumesc de sugestia cu paturica, oricum ei ii place sa aiba minutele pe afara...Apropo, mi-a placut la nebunie cum e imbracat Dolofanel, cu kimono, e un scump ! Felicitari inca odata !
Kay, felicitari, multa sanatate si tie si papusii tale ! Sunt sigura ca esti fericita acum !
Moberi, ai incercat sa pui un strat mai gros de crema ?
Aici e un site unde intru eu, au si filmulete scurte despre nastere si despre ingrijirea lui bb, trebuie sa va inregistrati si trimit saptaminal informatii, in functie de evolutia sarcinii sau virsta lui bb, e interesant : http://www.babycenter.com
Paflo, o sa caut sac, cred ca e o idee buna !

Numai bine tuturor si succes celor care "se hotarasc" sa nasc !! Va pupam Angi si Nicole

Mergi la inceput

Vreau sa-ti spun si eu ELTEKA bine ai revenit printre noi si sa te felicit pt Dolofanel,care e un scump.Ti s-a simtit lipsa pe aici,la fel si ANDRADEI care n-a mai dat nici un semn de ceva timp.Sper sa fie totul bine cu ea.
KAY felicitari din suflet.In sfarsit iti tii Sosonica in brate.Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii de acum inainte. Recuperare rapida si mult laptic.

Mergi la inceput

Pun si eu pt fetele care urmeaza.Sa aveti parte de nasteri usoare si bebei de nota 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

MULTUMIM!!!!!!! SPER CA MAJORETELE TALE SA FIE FETE SERIOASE SI SA-SI FACA TREABA CUM TREBUIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA

Androix, dar spune, Georgia si sughita? Pe mine m-a innebunit asta micu' inca din burta...Acum il apuca tocmai cand ma hotarasc sa nu-i mai dau sa suga (el nu se opreste niciodata, acolo ar sta, la titi, forever). Il pun in patut si incepe... Asa ca iar tre' sa-l iau si iar la san...ohhh!

Deci e ca in filmele cu prosti, prostul fiind eu, evident Mai intai suge, mult, cu zgomot, galgaie ca un om mare. Apoi o tin pe umar sa ragaie. Uneori nici nu mai ajunge pe umar, cu sfarcul in gura da o ragaiala care ar face invidios si pe cel mai mare ragaicios . Alteori o bat pe spate pana ma plictisesc si nimic. E, in datile astea e naspa: cum o pun in pat se foieste putin, apoi vomita si se pune pe un sughitat de tremura patul cu tot cu ea. In vreo doua randuri a vomitat cu bolta si pe gura si pe nas. Chiar naspa ce sa zic...
Si pe mine m-a supt azi timp de 2 ore la fiecare 30 de minute. Cum o lasam jos cum incepea sa planga. Ori o fi vreun prag ori nu stiu. M-am pus pe baut ceai desi pare ca as avea lapte, dar parca nu-i mai ajunge, nu stiu ce sa zic. SI mai sunt si stresata ca am un examen maine si nu am apucat sa invat tot si plus de asta trebuie sa ma invart de vreo suta de ml de lapte ca sa am ce-i lasa, ori daca ea e asa disperata nu stiu ce mai pot sa mulg si cand...

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

anka, multumim ptr majorete!

elteka, hai sterge-ti lacrimile, asa e, mai plingi, mai disperi, dar toate trec, te vei obisnui cu el si el cu tine! cind citesc ce scri parca ma vad pe mine acum 3 ani....numa bine il adormeam si-l duceam incet pina la pat si trosnea parchetul si imediat deschidea ochii si se punea pe plins, dupa ce ma chinuisem sa-l adorm 1 ora.....daca ai un leagan te poate ajuta!eu, mai il puneam la mine pe burta si dormeam asa cu el, piele pe piele!cel putin in prima luna. cu baita, ce vana ai?uite iti pun aici un model care e bun ca poti sa-i faci baie singura! la inceput eu il spalam doar cu cirpe umede in apa, ca-mi era frica, si asa s-a obisnuit si el cu senzatia de apa pe el!si hormonii astia nu ajuta, faci ceea ce se cheama depresie post-nastere, e normal sa mai plingi, sa stii ca ii transmiti si lui agitatia ta, cind nu mai poti, mulge lapte lasa-l pe sot si tu fa un dus, iesi putin la aer. ca sa-ti amintesti de la care sin ai dat eu imi mutam inelul de pe o mina pe alta, asa stiam de la care sin tre sa-i dau, si apoi de ex il puneam la sinul sting, in pat il puneam la fel cu capul spre mina stinga, asa cind il luam stiam ca din dreptul tre s-ai dau, si apoi in puneam cu capul spre dreapta si apoi stiam ca tre sa-i dau din sinul sting. e si o metoda buna sa nu faca cap plat!e normal sa fie atasati de sin, al meu era asa de atasat ca-mi zicea toata lumea ca nu-l mai dezvat pina in armata, si uite sa s-a intarcat singur la 18 luni. e drept ca si acuma isi mai baga mina intre sinii mei cind il adorm, sau cind vrea sa se simta in siguranta!iti intelegi copilul, numa tre sa stai sa asculti, iar tu esti obosita, deprimata, nu-ti mai face griji, fa ce-ti zice instinctul, cind poti iesi pe afara le place la aer! si leaganul iarasi le place, si nici nu creeaza dependenta cum se spune!www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-2&productId=19975&N=24 31019806 31019914 &nvalue=24" target="_blank"> vana bebe

florina, uite situl http://asklenore.info/breastfeeding/additional_reading/movies.html

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput