Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi hai inca un mesaj si gata! Te vedem in timp real!

Ia zi si in Irlanda este sistemul medical la fel de praf ca aici?

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Proba de semnatura

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna, de cosul ala spuneam eu ieri ca la noi e 800 ron. Asa isi cumpara pat normal.

Am reusit si am vazut pozele lui Anya. Ce dulcica e fetita ta. I-ai facut tu roba pe comanda? Mititica de ea. Ce bucuroasa era.

Dana S34 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Mada deci asa ramane. Cand fac prichindeii vreo 6 luni ne vedem. Includem si sotii sau ei au interzis?

Luna 30 sapt+

Eu zic sa vedem cum se comporta in primele luni ale lui bebe si dupa ne decidem daca sunt inclusi sau interzisi..!! Al meu cam are bile negre!!! Imi trage niste lovituri pe sub centura de nu ma vad!!! Ieri vorbeam cu moasa de alimentatie, de una de alta si sa vezi cum ma dadea de gol ca prea ma infing in fructe, dulciuri si alea, alea... Imi venea sa il iau la bataie acolo, dar na...

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Dana asa e dar eu i-am zis de asta in caz ca vrea sa aiba mai mult timp dupa nastere sa umble dupa patutul care si-l doreste. Ca daca e tot ca mine cusurgioaca o sa ii ia ceva timp sa gaseasca ce-i place. Dra sincer eu as face un efort si l-as lua inainte de nastere ca dupa nu prea ai timp de cumparaturi cu bebe cacacios, mancacios, epiziotomie (daca ai) lapte ce curge de capul lui din titi, hehe...

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Timi, hai mai 1 mesaj . Am vazut ca esti fosta timisoreanca . Ai plecat de mult ?

30+

Christian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madabout2003

quote:
Originally posted by Luna1

Mada deci asa ramane. Cand fac prichindeii vreo 6 luni ne vedem. Includem si sotii sau ei au interzis?

Luna 30 sapt+

Eu zic sa vedem cum se comporta in primele luni ale lui bebe si dupa ne decidem daca sunt inclusi sau interzisi..!! Al meu cam are bile negre!!! Imi trage niste lovituri pe sub centura de nu ma vad!!! Ieri vorbeam cu moasa de alimentatie, de una de alta si sa vezi cum ma dadea de gol ca prea ma infing in fructe, dulciuri si alea, alea... Imi venea sa il iau la bataie acolo, dar na...

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Eu pe al meu il "educ" de fiecare data cand plecam undeva ce are voie sa zica si ce nu. Ii zic o data ca o prietena divorteaza dupa doar 6 luni de mariaj dar uit sa-i zic ca e secret (na, nu vroia fata sa se afle inca). Mergem sa bem apoi o cafea cu o alta prietena din grupul nostru, imi suna telefonul si cat timp vorbesc eu dragul meu sot turnase tot la aia, cu detalii picante cu tot, avea aia nishte ochi. De atunci m-am invatat minte, cand ii zic ceva ii explic dupa "e secret, adica nici muma-ta n-are voie sa stie". Si intelege.

Ti-a venit carutul?

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

am intrat repede sa culeg laudele la adresa anyei . multumesc frumos tuturor .

lavinia, stii ca la inceputul odiseei ti-am dat ceva esenta de fetita...sper sa fie cum iti doresti tu. pentru bucle iti dau cu mare incredere, ca-s ale mele, dar restul e "furat" de la tati sau de la alte neamuri si nu garantez ca tine de mine .
sotul e tot dinspre partile moldovei si pe acolo genele sunt puternice, nu gluma. o sa vezi tu. chiar vorbeam cu valen ieri si spunea ca si ines "se arunca" tot spre neamul lui tati, ca si sarah. iar tati...evident pui de moldovean.

dana, costumatia anyei a fost facuta de mama lui valen, care este foarte priceputa in sensul asta si care, de cand au plecat copiii in canada, ne-a "adoptat" pe noi. anya chiar ii spune "mamaie" si o iubeste mult.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua!

Azi sunt bulversata total, cred ca nu mi-a priit trezirea la 6.30, ca atunci a venit fimiu peste mine!

Si Luna, da, sunt la servici, azi chiar am treaba daca sunt cuminte poate ajung repede acasa .
Si chiar sunt ametita, nu am facut decat cateva exercitii la gym, am uitat sa platesc, in schimb m-am programat la cezariana la spital, acum stau si ma gandesc daca i-am zis aleia bine 27 iunie .
Si nu am baut cafea, poate de aia sunt asa!

mai stau un pic si ma apuc de treburi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hai ca schimb si capitolul si pun si lista de programari la cezariana!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput