Mamici de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo78 spune:
olgutza, la noi la "tzara" asa se cheama procesu` "invarti sarmale" ![]()
Simona
31+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
olguttza spune:
mey, si io-s de la tzara, da ma adaptez repede ![]()
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
34+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
nikole spune:
quote:
Originally posted by andicu
Simo,.
Nikole, felicitari si la mai multe saptamani cu bebe in burtik! of, ciudati mai sunt si japonezii astia! da sunt sigura ca o sa nasti repede si o sa fiti bine amandoi!
Andicu35+
Filip Gabriel
AMR 21 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
Saru'mana Andicule, sa ai gura aurita!!!
Eu vreau sa nasc repede cum a nascut Luna pe Cosmin!
Dar...cum o vrea Cel de Sus,zau ca pe baza medicilor astia...de fapt de aici pleaca frica mea, din neancrederea in medic si in sistemul lor, ca de durere...asta e,nu dureaza o vesnicie...cat poate sa doara???
Dincolo de toate astea, ma chinuie niste arsuri, simt ca mor, si vad ca nu mai trec cu nimic de asta data, ce ma fac???ca foc imi iese pe nari...
33+ bb Kevin Alexandervacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
Luna1 spune:
Aylin scuze ,m-am exprimat aiurea, sunt la munca si sunt cu un ochi la voi cu un ochi la dosare (o groaza). Nu am vrut sa sune asa nashpa, ma zis antispastice in urma experientei prietenei mele cu colul rigid de la ele. In rest normal ca sunt ok cand trebuie luate.
Despre cosuri de dormit daca ai bani sa iei ambele e ok insa eu prefer sa iau bouncer decat cos.
Luna
30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!
Luna1 spune:
Lia mai astept dar macar sa cumpar carnea si varza sa fie in casa!![]()
Nikole tot in epoca de piatra nasc si eu, se poate epidurala dar nu stiu daca vreau neaparat, ma hotarasc la fata locului dupa ce vad ce-i la oferta.
Iti urez sa nasti cum l-am nascut eu pe Cosmin, repede in sensul ca sa ai puterea sa fi calma, sa impingi si sa nu te panichezi. Eu nu stiu de unde le-am luat la mom respectiv dar le-am gasit.
Fetelor cum vorbeam si aseara cu Simo, setati-va mental ca totul va merge bine ca nu acceptati decat o nastere care decurge normal. Gandirea pozitiva conteaza. Zic si io....
Luna
30 sapt+

Anya20 spune:
olguttza, am vazut ca te gandeai la rezerva...cand nasti. acum spitalul e in renovare si sectia de gineco s-a mutat la ...rezervele de la parter, unde se sta gratis
. lehuzele stau pe sectie la nou-nascuti la et 2, insa daca vrei sa stai la rezervele de jos, s-ar putea sa nu mai fie nevoie sa platesti, insa nu mai e confortul de odinioara cu maxim 2 in camera. e adevarat ca au marele avantaj ca au baie in camera. pentru rezerve o sa optez si eu.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78quote:
Originally posted by Luna1
Eu cred ca m-apuc de facut sarmale.
Luna30 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">CosminIs the final countdown!!!
Ce ma fac eu ca nu stiu sa invart sarmale? Fac numai ardei, dovlecei umpluti si varza a-la-cluj.
Simona31+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
Io zic ca merge si cu ardei umpluti pe bune. (ce pofta mi-ai facut, mor acu').

Andicu ce camera frumoasa ai facut la bebe! Superba!
Luna
30 sapt+

monjum06 spune:
buna dimineata la pranz.
1. felicitari valen, sa te refaci rapid sa fie bb cuminte si mancacioasa si sa ne povestesti cand te intorci cum au decurs ostilitatile.
2. dimineata am fost la Carrefour si mi-am luat balansoar pt bb.
e in oferta de vacanta parca, e 99,99 RON, adica 1 milion pt 0-36 luni, cu 3 jucarii.
va pup, ca azi e ultima zi de servici si am treaba ![]()
Monica, mama lu' gabi si
36 cu
AMR 4 saptamani
Luna1 spune:
Monica ai poza cu leaganul?
Luna
30 sapt+

olguttza spune:
quote:
Originally posted by Anya20
olguttza, am vazut te gandeai la rezerva...cand nasti. acum spitalul e in renovare si sectia de gineco s-a mutat la ...rezervele de la parter, unde se sta gratis. lehuzele stau pe sectie la nou-nascuti la et 2, insa daca vrei sa stai la rezervele de jos, s-ar putea sa nu mai fie nevoie sa platesti, insa nu mai e confortul de odinioara cu maxim 2 in camera. e adevarat ca au marele avantaj ca au baie in camera. pentru rezerve o sa optez si eu.
moama, ce veste mi-ai dat!!

adevaru e ca io-s dusa cu capu, ca n-am facut legatura...sapt. trecuta mi-a facut control acolo, la parter (dupa eco, evident) si mi-a si zis ca e din cauza renovarii. da nu m-am gandit ca s-au mutat acolo cu catzel si purcel (era destul de liniste, nu tu agitatie, nu tu nimic)...zici ca nu mai sunt cate 2 in camera, da cate cate? adica, ma gandesc ca au si rezervele alea o anumita suprafata, nu poti sa bulucesti 10 femei acolo...
oricum, sapt. viitoare o s-o intreb pe dr. despre toate chestiile astea. ce-mi doresc acu e sa mai tina renovarea cel putin o luna de-acu incolo!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
34+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...