"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)
Raspunsuri - Pagina 25
monet spune:
am un zimbet si nu mi-l pot opri 
sa traiti fericiti, toti patru, in sanatate si belsug!
pupam pe melie si pe cris si pe mamica lor! 
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600914620815/show/" target="_blank">Maya de Yulie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600754376659/show/" target="_blank">IERI/ALALTAIERI
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600578864610/" target="_blank">DISTRACTIE DE VARA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
anacami spune:
Buna!
Irinusha, felicitariiii! Haioasa ca de obicei! Eu credeam ca a doua nastere va fi mai usoara
! ei lasa, trecem noi peste,nu? important este ca totul este bine si ca ai doi putiuti sanatosi si frumosi! Deci Amelie este mai papacioasa decat Cris,nu? si eu zic ca nu o sa o alint, dar in fata faptului imlinit cu siguranta a sa avem "scapari majore"! Alintati-i, daca este ca si Cris, cu siguranta o sa ai copii intelegatori-care sa va ajute!
Pupici tuturor!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
laureta spune:
Salutariii.
Am venit din vacanta.Am fost plecati la parinti mei.Drum luuung super obositor dar placut.Au fost asa scurte astea 2 saptamani, mai vreaaaau.
Acolo am fost intro miscare continua, nunti, vizite, plaja, zile de nastere etc etc.Am fost nasi de cununie asa ca acum avem fini, sa i vedeti in poze ce frumosi sunt
Am apucat doar sa citesc povestea de nastere al lui Amelie
, Irinusha inca o data sa iti traiasca printzesica mica.
Anacami cum merge burtica?
Va pup pe toateeee mi a fost dor de voi
sa nu uit pozele http://family.webshots.com/album/559977452GbeNWX?start=0
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
dandusa spune:
Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
alus spune:
Buna fetelor
Nu am mai scris cam de mult, dar nu am avut timp mai deloc,va citesc cand am timp, dar mai rau este cu raspunsul la fiecare, ori traduceri ori musafiri, sunt cam obosita. Acum este soacra mea la mine si ma mai ajuta cat poate. Julia creste si se face o mare nezdravana. Acum se uita cu bunica la desene cu dinozaur, ii place foarte mult. La noi mai nimic nou, sunt tare obosita cu traduceri, cel mai rau ca de oboseala inima a inceput sa ma doara, nu este nimic rau, trebuie sa ma odihnesc un pic, dar cum pot cand de cateva ori pe zi sunt tel.
De sambata am iar musafiri, apoi pe 11 plecam la soacra deci ma odihnesc putin. Aseara am fost cu o prietena de-a mea la o mica bericica
. Sotul ma sunat ca JUlia plange dupa mine, dar pana m-am intors a adormit. Cand voi termina camera ei am sa va trimit poze, acum inca mai am de pus perdele, de aruncat salteaua de pe patul noostru, dar pe moment nu o facem sa avem unde dormi cand vor fii musafiri.
Hai sa va powestesc ceva haios: Julia intr-o buna zi incepe sa planga noaptea, TATA A FUGIT!, eu ma ridic la ea sa o linistesc, dar ea plange trebuie sa o iau la noi in pat, a doua zi o intreb de ca a plans iar ea: TATA A FUGIT CU MASINA SI MA LASAT, NU MA LUAT CU EL LA MAGAZIN!! sa stiti ca de atunci cam are grija ca tata sa nu plece fara ea. ![]()
Alta zi ma intreaba cine a sunat, eu ii spun ca tata care a spus ca acus va fi acasa, iar ea: MAMA SPER CA TU I-AI FACUT DEJA DE MANCARE, ESTE FLAMAND SI NU VREAU SA MA MANANCE! ![]()
As avea multe sa va scriu despre ea, dar din pacate pauza sa sfarsit trebuie sa ma apuc de treaba. Sper ca nu va suparati ca nu va scriu pe rand, sper ca intro buna zi, cat de curand sa gasesc acea clipa.
Pupici
http://community.webshots.com/user/julicia101
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Irinusha spune:
Multumim!
:)
Cami, eu inainte de a doua "burtica" am auzit ca-i mai rapida nasterea, mai intensiva, dar mai rapida ... nu prea am stiut ce inseamna "intensiv", m-am bucurat ca-i mai rapida ... pe Cris l-am nascut in 6.5h, a doua o sa fie fulger :D mi-am spus. Pot spune ca sunt multumita de corpul meu ... contractii nasoale au fost cam o ora, expulsia rapida, totul f. bine ... ce sa-mi doresc mai mult? Gandeste-te ca m-am dilatat in 3 ore, trebuiau sa fie contractiile mai puternice ptr. asa "viteza".
Asa ca "curaj gaina ca te tai" :D ... ai sa vezi ca-i bine! Oricum, eu iti doresc din inima, nastere buna ca a mea! :) Iar refacerea tot asa de rapida si usoara (eu la Cris barem m-am chinuit mult ... ). Pupici!
Mona,
!
Laureta, bine ati revenit! Misto poze!!! Niste peisaje faine rau! De unde anume esti tu, ca mi-a placut mult de tot. Ca nuna ai aratat bestial - tu esti oricum o frumoasa! Iar Inisa, n-am cuvinte!!! O frumusete, te-a intrecut deja!
Cum te mai simti?
Alus, da-i barbatului sa manance la timp sa nu-ti pape fata! ;)
Ieri am avut al treilea control (U3), Melie are 4 kg si a crescut 3 cm (si 2 la cap ... se face si ea o capoasa ca frate-su ...). Mi-au masurat-o la maternitate gresit, ptr. ca atunci cand am ajuns la dr. cu ochisorul curgand (avea cam 10 zile) au masurat-o si avea 51 cm ... acum a ajuns la 54 cm ... deci a fost mai micuta decat Cris. E bine, i-a facut si eco la solduri, totul in ordine. Cica n-ar avea colici, ca-i burtica moale ... ca-s probl. de digestie de la inceput ... dar ieri seara ne-a tinut in plans, am stat doar cu ea in brate, Cris a facut iar o mica "criza" de gelozie: a facut pipi pe el, pe o masinuta, pe covor ... cand l-am intrebat de ce, mi-a spus ca a facut o gluma :( (frumoasa gluma) ... mai pe seara s-a lasat cu plans ca nu i-a adus ta-su olita, ca l-a pus pe el s-o care ... la care a inceput "ca-i si el mic". Ce sa-i mai zic? Si zau ca stau si de el, il iubilesc pe unde apuc, ii fac toate poftele ...
Cami, sa te pregatesti sufleteste!
Azi am fost in oras dupa felicitari (botez) si alte treburi ... maine avem ziua de proba la gradi, am niste emotii! Va rog sa ne tineti pumnii! Si cam atat de la noi ... sper ca in seara asta sa avem liniste, sa nu mai fie urlatoare! Grrr!!!
Pupici ... si mai dati si voi un semn de viata!!! V-a toropit caldura? Ca eu de abia astept ... am fata infofolita si Cris striga "bate vantul, ne ia!" ;) si se tine de carucior, asa vreme faina avem noi! Pupici din nou!
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) &
Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
Lili_B spune:
Laureta, cum a zis si Irinusha, tu arati super, dar Inisa e atit de frumoasa...Ma bucur ca v-a priit vacanta acasa.
Irinusha, si Bianca a avut un comportament foarte nasol dupa ce am nascut. Plingea din orice, plingea mai tot timpul, facea tot felul de "scheme", cum zicem noi, de pina la urma am ajuns sa sun la o organizatie de asta de se ocupa de psihologia copilului. Mi-a explicat tipa ca e frustrata din cauza schimbarii care a aparut in familie iar ei la virsta asta nu-si pot exprima frustrarile prin cuvinte. Pentru ei totul s-a schimbat brusc, rutina zilnica, totul nu mai e cum era inainte. Dar incet incet starea asta de anormal o sa le devina normala si vor reveni si ei la comportamentul normal. N-as putea spune cit a durat la Bianca, dar saptamini bune. Cert este ca niciodata nu si-a "varsat" frustrarea pe Sebi. Chiar m-am mirat si zilele trecute de cit de mult il iubeste ca a tras-o de par si cind a scapat din miinile lui am crezut ca va fi nervoasa pe el, dar nu, ea i-a pupat minutzele. M-a induiosat pina la lacrimi.
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by Lili_B
Irinusha, si Bianca a avut un comportament foarte nasol dupa ce am nascut. Plingea din orice, plingea mai tot timpul, facea tot felul de "scheme", cum zicem noi, de pina la urma am ajuns sa sun la o organizatie de asta de se ocupa de psihologia copilului. Mi-a explicat tipa ca e frustrata din cauza schimbarii care a aparut in familie iar ei la virsta asta nu-si pot exprima frustrarile prin cuvinte. Pentru ei totul s-a schimbat brusc, rutina zilnica, totul nu mai e cum era inainte. Dar incet incet starea asta de anormal o sa le devina normala si vor reveni si ei la comportamentul normal. N-as putea spune cit a durat la Bianca, dar saptamini bune. Cert este ca niciodata nu si-a "varsat" frustrarea pe Sebi. Chiar m-am mirat si zilele trecute de cit de mult il iubeste ca a tras-o de par si cind a scapat din miinile lui am crezut ca va fi nervoasa pe el, dar nu, ea i-a pupat minutzele. M-a induiosat pina la lacrimi.
Lilisor, multumesc mult!!!
Asa si Cris, o adora pe sor-sa ... cand urla (si nu-i prea place) se duce la ea s-o linisteasca (canta ... e mai mult un bazait, ca s-a calmat o data cand i-a facut asa, eu l-am laudat si de atunci numai asa o tine :)), sa-i de suzeta, s-o mangaie ... si spune: e mica-mica, nu stie! ... ca pe o scuza ca plange. Tot asa am zis si eu, ca-i situatia ce-l deranjeaza. Sper sa-i treaca si lui repede ... oricum, e mult mai bine!
Pupici, trec la hranit fomista! :)
Am uitat, am pus poze noi la albumul lui Cris ... de pe la pagina 15 parca ... pe la urma oricum :)
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) &
Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
Irinel spune:
Fete dragi, eu tot rar pe la voi, da voi stiti ca eu nu va uit.
Irinusha am citit povestea nasterii. Ce curajoasa ai fost tu sa nu vrei epidurala... Da de ce esti suparata pe epidurala? Nu mai tin minte, ai patit ceva la prima nastere din cauza ei? Mi-am adus aminte ca ti-am zis intr-un mesaj mai vechi ca si Danut a avut probleme de comportament cateva zile. De fapt atunci a facut chiar urat, da pana sa se calmeze de tot a mai durat. Pupici la papacioasa si la fratiorul iubitor. Si tie bineinteles.
Lili chiar ca induiosator gestul Biancutei. NU te-ai astepta sa inteleaga la varsta asta cu adevarat ca celalalt e mai mic si nu isi da seama cand face ceva sa ii doara. Pupici la toti
Anacami se apropie, se apropie...:-)pupici pe burtica.
Laureta bine te-ai intors si sa va fie de bine. Cu sanatatea cum mai stai?
Laurina eu nu stiu cat de mult iti place tie la serviciul unde esti acum, dar daca nu le convine sa stai in concediu de maternitate, tot ce ti se poate intampla mai rau e sa iti cauti alt loc de munca. Ai lucrat, ai dreptul sa iei bani de la stat 2 ani sau atata timp cat vrei.
Pupici la toate si la puii vostri scumpi
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Irinel spune:
Am fost in weekend cu niste prieteni in camping. O sa pun linkul catre pozele prietenei mele ca eu nu ma invrednicesc niciodata sa pun poze.
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=12yezybe.6q92fy26&x=0&y=-egp2wx
Vad ca nu arata ca un link da daca il copiati in browser merge, ca l-am verificat. Fiu-meu are urechea stanga umflata si clapauga in unele poze. L-a muscat ceva de ureche, asa presupunem. Acum arata mult mai normal, da arata ca un mic elefant, tare simpatic era. In pozele de pe plaja el e imbracat cu niste slipi cu amestec de culori si cu o palarioara (rotunda sau o sapca neagra). Asta ca poate nu-l mai stiti de cand nu l-ati mai vazut.Eu sunt grasa, tocmai am pus pe mine, cred ca din cauza ca iau vitamine prenatale (asta ca sa gasesc o explicatie), asa ca evitati sa evitati sa ma vedeti.
Pupici
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria