"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Lili, a plans asa rau de sperietura, nu cred sa fie vre-o problema, pentru linistea ta suna si doctorul. De fontanela si la Mihnea s-a inchis relativ repede(cam la 9 luni), ne spusese dr. ca este mica inca de la 4 luni si nu i-am dat deloc calciu.
Cred ca totusi una peste alta, a fost bine si in tara, asteptam si pozeee.

Bertha drum bun, azi pleci acasa, nu?

Nico, uf, chiar nervi asa cu noaptea in cap! Cam neglijenta cumnata, sper ca ei vor plati reparatiile. Ce ati aflat de la banci, va dau imprumutul? Bia ce face? Am ramas datoare cu un raspuns acum lucrez intr-o firma tot pe partea de prod publicitara, am trecut de partea clientului. Incerc sa ma integrez sunt satula sa ma tot mut (in ultima vreme am intrecut masura:)

Mona, arati foarte bine, imi place cum te-ai tuns, chiar ma gandeam ca pe tine nu prea te vedem in poze. Gata serviciul? Cand urmeaza sa incepi bursa?

Simona, cum se mai simte Victoras? Ma bucur si de pampers ca ati scapat, a venit de la sine cand a fost baiatul pregatit#61514;

Vanessa distractie placuta la mare! Nu te mai enerva cu fostul sot, e pacat sa iti strici asa dispozitie.

Noi suntem bine, am fost cam aglomerata la serviciu si sunt obosita…
Mihnea este in verva, tot timpul vrea in parc, dimineata dupa ce suna ceasul se da jos din pat, vine la mine si-mi spune ‘ sa te ajut mami, hai nu mai domi, noaptea se doame, ziua nu, ca nu ne lasa soalele’. Vreau, nu vreau, jos si executarea in ‘camela albastla; - sufragerie- la joaca.
Ieri mi-a povestit mama cum s-a sculat la pranz cam brusc si tot incerca sa-i spuna mamei ceva si nu gasea cuvintele…, pana la urma a reusit ‘ nana ma mananca in talpa palmei’
Ah mi-am varsat cafeaua pe birou….

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Laurina, ai grija cu cafeaua, eu am patit-o rau, nu stiu daca ai citit. Dragul de Mihnea, ce matinal e!
Da, azi plecam la Craiova, sa ducem frumusetea.

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Lili, nu cred ca e unul care sa nu cada cel putin odata din pat in stilul asta. din cate stiu eu, dupa o cazatura daca nu vomita, isi pierde cunostinta sau alte semne din astea grave (care pot fii si dupa cateva ore de l acazatura) inseamna ca e doar o cazatura "normala". Adnu avea vreo 5 luni cand a cazut dintr-un leagan/balansoar (de casa) in care dormea (si de fapt dupa cum era cazut cred ca s-a dat peste cap. L-am gasit dormind sub brad. era sa mor cand am intrat in camera si am gaist leaganul gol si nu vedeam unde e copilul. si era si legat cu hamul..
iar Cata a tras la cazaturi de nu le mai stiu nici eu.
maine dimineata plecam. Pun niste poze acum de la munte. va pup si o ssaptamana linistita si placuta.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Ai, ai, chiar a inceput cam pe dos ziua...
Bertha la tine ma gandeam cand s-a intamplat.
Sunt suparata, am vb cu mama la tel si se plange ca Mihnea chinuie pisica si catelul, le strange de gat, se aseaza pe ele. Eu stiu ca este felul lui de a le iubi, nu face nimic din rautate, e in stare sa le pupe in bot, dar nu reusesc sa-l fac sa inteleaga sa le lase in pace. Practic le chinuie, iar mama este disperata ma suna zilnic sa-mi spuna acelasi lucru, eu vb cu el la tel, se mai tempereaza si apoi iar incepe sa le 'ubeasca'. Seara, dimineata ii explicam, degeaba, am incercat tot felul de metode nu stiu ce sa mai fac. Din pacate nu am unde sa-l duc sa stea, pana la toamna cand incepem gradi, dar pana atunci ... . Mama este f suparata, mai ales ca si pisicuta pe care o mai avem este bolnava, cealalta a murit de curand of, ce probleme am si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Lili Cum se simte Sebi. E cred ca nu e ceva grav, zic si eu ca fetele s suni un doctor. Bia cum mai este. Are varicela sau nu?

Berta Drum bun diseara si Frumusetii, cred ca o sa fie tare trist ca ul duceti acasa.

Laurina Wow, ce matinal este Mihnea, si unde mai pui ca are si dreptate, adica noaptea se doarme. Cu animalele nu poate mama ta sa le inchida intr-o camera cand e Mihnea la ea? Asta daca nu fac galagie. Iti doresc sa te acomodezi mai bine de data asta la serviciu.

Ia sa vedeti in ce belea am intrat. Directorul economic de la mine intra in concediu 2 sapt. si nu are cine sa imi faca actele pentru banca. Si m-a mai luat si la rost ca ea nu poate sa faca totul intr-o zi. I-o sunt de acord cu ea, dar nu aveam de unde sa stiu ca intra in concediu. Asa ca va trebui sa astept.
Si alta problema pe care o am, i-am promis Biei ca ma duc astazi sa o iau, deci vroiam sa chiulesc de la serviciu pt ca am seful in vacanta, si nu mai stiu daca ajung. Cata a zis ca poate mergem diseara impreuna dupa ea, dar nu stie sigur.
E dar ma consolez si eu cu gandul ca la noapte vine soramea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am pus poze de la munte. va pup

http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Am fost cu Sebi la doctor dupa cazatura si l-a controlat pe toate fetele si e totul in regula.
L-am vazut aseara si cum face, probabil asa a reusit: sta pe spate si isi ridica funduletzul de parca ar face podul si apoi se impinge in picioare. Asa isi muta si pozitia si se si deplaseaza.

Laurina, poate ca din mesajele mele nu a reiesit, dar da, ne-am simtit bine in tara si indiferent cum ar fi conditiile, tot ne-am simti bine ca doar de acolo am plecat si e tara noastra.
Ce matinal e Mihnea. Si Bianca se scoala devreme (mai ales in weekend!) dar mai coboara jos singura si mai sta pe la desene, ne maai lasa sa motzaim.
Ce sa-ti spun ca si Bianca il cam streseaza pe Sebi si tto din prea multa iubire. E tot gramada pe el si sta cu nasul in nasul lui dar mai nou s-a invatat Sebi de o prinde de ciuf si acum ii e frica sa mai stea asa aproape.

Bertha, drum bun acasa.

Nico, sper sa ajungi sa o iei pe Bia. Asa-i cu sefii astia, cind ti-e lumea mai draga iti strica planurile.

Fuuuggggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Lilisor, bine ca s-a terminat cu bine! Daca ai stii de cate ori nu l-am dat (eu) pe Cris cu capul de masa de infasat si de tocul usii ... binenteles fara intentie. Vad ca nu i-a facut rau :)
Se mai intampla, suntem si noi oameni! :)
Mi-ai facut asa o pofta de tara ... de abia astept!

Bertha, petrecere faina "acasa" :) Tare rau "Frumusetea" ta cu cosul de gunoi ... :))

Laurina, nu inteleg acum ca doare ... sa-l vezi pe Cris cum se urca pe sor-sa sa-i dea un cioc ... de stau sa am grija sa nu o striveasca. Si i-am spus de mii de ori ca o doare. Pe motanul mamei il chinuie de la distanta, ca l-a cam capsat ... ii arunca cu jucarii in cap si rade. Na, fa-i ceva!
Si tot asa de matinal e si Cris ... de imi vine sa ma urc pe pereti ...

Vanesa, am vazut pozele ... ce mare e Cata, wow! Andu neschimbat, doar mai lung, dar tot asa slab :) Te-am cautat sa te admir, dar nici o poza cu tine ... :(

Nico, tin pumnii sa ajungeti la Bia Ciocarlia! Pupici la fetita frumoasa!

Simona, felicitari ptr. scaparea de pampers! Asta a fost ... o sa urmeze si cel de noapte!!! Pupici!

Mai fetelor, nu-mi vine sa cred ... sunt mamica de baietel de gradi. Miercuri am avut "seara cu parintii" ... stateam in cerc (sa ne-ti fi vazut pe scaunele de copii, adica cum nu ne incapeau fundurile pe ele :)) si ma busea rasul. Ce caut eu acolo? Ah, da, intra baiatul meu la gradi ... vai, am copil de gradinita! Ce-o fi in capul meu, parca nu-s eu! Am innebunit! Oricum, este la grupa margaritarilor, sunt 25 copii (doua educatoare - oare prea multi?), 12 copii noi - ca. 3 ani - restul mai mari, ceva pana la 5 ani. Fac tot felul de chestii, plimbari, teme saptamanale ... de la 4 ani poti alege intre : atelier, muzica, cor, teatru, engleza. Pe 25.7. avem ziua pregatitoare ... am emotii :D ... pe 11.9. incepem de-a binelea gradinita. Aoleu!!!
Cris e la München, sa stam si noi linistiti. Asa ca ieri am fost cu fi-mea, asa ca fetele, la cumparaturi. Mi-am gasit pantaloni ptr. botez ... si ceva lucrusoare ptr. Cris si Amélie. Mai urmeaza o bluza ceva ... trebe sa fie pe mov/roza ca am deja sandalutele potrivite ... mama, ce probleme am si eu!
Am fost si la gine, cica sunt refacuta deja :) ... spre fericirea lu' Boby
Si cam atat ... azi facem ceva cumparaturi, mergem la plimbare ... mai vedem. E "petrecere" in oras, dar nu prea ne incumetam cu caruciorul ... ei, au trecut vremurile cand mergeam la baute ;)
Va pupam si va dorim un week-end fain!!!

_

Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bunaaa!
Ne-am intors, bronzati si obositi!
cateva poze aici

scrius mai tarziu, ca a venit Sebi peste mine..-.po

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

deci:
in primele 3 zile a fost mai mult in apa- la mare sau la piscina; a fost super-incantat si fericit. Dupa ce ii faceam dus atat la pranz, cat si seara,adormea instantaneu!!!
Din a doua jumatate a inceput cu fitele: urlete, nu ii convenea nimic, tot timpul cu dorinte imposibile...
Nu vrea la masa (cica "nu am timp, vreau afara...")-faceam cu schimbul, mancau unii intr-o serie,ceilalti in alta (am fost si cu socrii). Imi era si ciuda, vedeam parintii ca stateau frumos la masa, numai noi nu- facea crize si isterii, tot timpul pe fuga.
Daca mergeam la plimbare, ne opream din loc de joaca in loc de joaca (ceva genul din crasma-in-crasma...), iar pana acasa gaseam destule...

In ultimele doua notpti s-a mai si trezit, nu stiu ce a avut ca urla si tipa. In noaptea dinainte de plecare a inceput sa urle pe la 2 ca vrea acasa.....
Aseara s-a gtrezit din nou, ce cerdeti ca striga??? "vreau la hotelll,vreau la hotelll!" .

Cred ca a obosit,sper sa isi revina zilele urmatoare!

Lili, imi pare tare rau ca a cazut si ai tras o asa sperietura! de dimineata tocmai ma gandeam ca el nu a cazut niciodata cat a fost bebe, dar recupereaza acum....Spre ex. azi-dimineata a facut dus, dar nu s-a multumit cu sfertul de ora cu tati si a fugit singur in baie, asta zu lumina stinsa ca nu ajunge la intrerupatorul de pe hol. Am auzit la un moment dat poc (l-am lasat sa vedem ce face, ii inchisesem apa de la robinetul de pe hol)- urcase in cada si a alunecat-s-a lovit cu barbia de ceva-nu i-a curs sange,dar are o mica zgarietura)
Irinel, ma bucur ca ti-a venit CM (ca oricum ziceai ca bebe nu era), ti-ai luat de-o grija. Ar fi bine sa iti faci totusi niste analize, sa vezi ce se intampla. Eu cred ca si stresul si supararea au un aport. Sper din tot sufletul sa ai cat mai curand bebelusul dorit

Irinusha,ai de ce sa fii mandra! felicitari inca o data! In privinta ochilor este totusi o sansa sa ramana deschisi-sotul tau ii are asa,nu?
Eu la Sebi tot am sperat sa se faca verzi (sotul meu ii are) desi la el au fost inchisi inca de la inceput . Acum daca ai celuilalt copil vor fi deschisi la nastere,cred ca voi fi ferm convinsa ca asa vor ramane

Monet,esti o frumoasa!parca ti-am mai vazut ochii, dar nu erau chiar asa intensi .Acum inteleg de ce fetitele tale ii au asa superbi-ambii parinti ii au la fel!
Ioana,am ramas placut surprinsa de cat de bine arati! nu pot sa cred ca sotul tau te-a putut lasa sa pleci..Imi place ca stii sa iti traiesti si iti continui viata in continuare.Multa sanatate si fericire pe viitor!
Simona,te rog sa ne mai scrii,imi place! pupici micului tau intelegator!!!!
Irinusha,bafta la gradi!!!!
Vanessa,si eu ti-am cautat o poza in care sa te admir!!!distractie placuta!
Bertha,bafta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput