Miros infiorator in Berceni...ce facem?

Miros infiorator in Berceni...ce facem? | Autor: grati.ela

Link direct la acest mesaj

In seara asta miroase teribil de urat in zona Oraselul Copiilor- Brancoveanu. S-ar parea ca vine dinspre Popesti Leordeni. Ce putem face si unde putem reclama? Suntem obligati sa stam cu geamurile inchise...Nu este posibil!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Eu stau in Pantelimon si miroase si la noi, soacra mea sta in Macaralei si la ea miroase...cred ca depinde de cum bate vantul

Am deschis si eu subiect si fetele mi-au recomandat sa sun la Ministerul Mediului.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Si eu stau in zona Brancoveanu la casa si asa e...uneori miroase oribil. Eu am auzit ca ar fi un ecarisaj in zona, dar nu am idee de fapt.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Acum e racoare si placut...dar stai sa vezi cind vin caldurile de 40 C la umbra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Este vorba despre abatorul de carne din Popesti Leordeni,se pare ca,de trei ori pe saptamana se ard oasele si se face faina pentru animale.
Este infioarator,am fost acum doua saptamani in acea zona,eram la cina,ne-am scuzat si am plecat in viteza,era de nesuportat.

Dar nu pot sa cred ca cei de la mediul inconjurator nu sunt la curent cu aceasta problema.

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Eu stiam ca e fabrica de clei in Glina si daca bate vantul aduce mirosul inspre oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Adevarata duhoare a Bucurestiului vine de la Cotroceni, de la Guvern, de la Parlamant si de la Primaria Generala......

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Adevarata duhoare a Bucurestiului vine de la Cotroceni, de la Guvern, de la Parlamant si de la Primaria Generala......

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Pacat ca-i inodora.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

In Berceni stau eu mai exact pe langa spitalu 9 grati.ela vreau sa te anunt k aici meru va mirosii urat si asta din cauza faptului k in Popesti este un abator de animale ( eu asa am auzit de la cine sta acolo ) Pai sa vezi in vara seara cand sunt caldurile alea sufocante s nu poti dormii cu geamul deschis ... pai iti intoarce stomacul pe dos stau in berceni de 17 ani si crede-ma k in nici un an nu a lipsit acest miros....

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

pff, azi dimineata am crezut ca cineva a rascolit rahatul afara. Miros groaznic de ti se intoarce stomacul pe dos. Si asa nu prea avem pofta de mancare cu caldurile astea, d-apoi acuma..

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si eu care aseara mi-am certat copiii ca au facut partz si n-au spus pardon. Amandoua au negat hotarat dar nu le-am crezut.
Si eu stau in Berceni, pe langa Brancoveanu dar mai spre margine la Lamotesti. Pana la incidentul de aseara cu partzul nu am simtit miros afara.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput