de rasu plansu....help me cu un sfat,please!
Raspunsuri - Pagina 6
nikole spune:
Hai sa te complimentez ca meriti...imi esti tare draga din postarile tale,ai un simt al umorului deosebit,si talent de orator...dar mi-ai cam dat in cap la faza cu avortul...
mai bb asta a vrut sa vina pe lume!!!
asa ca...sa fie intr-un ceas bun, sa vina cu sanatate si cu spor in casa si in viata voastra...
inutil sa mai spun ca un avort ar fi lasat urme adanci, oricat de corecta(daca pot spune asa) ar putea parea decizia la momentul de fata!
32+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
flaviutza spune:
Nikole..eu nu sunt nici pe departe o perfect mami si recunosc, sunt foarte egoista..crede-ma..in momentul adevarului...cand am vazut liniutele asta mi-a fost primul si singurul gand...pentru ca va fi greu...greu de tot.
gandeste-te: doi copii,unul de 4 ani si unul nou nascut. sotul nu ma poate ajuta vine zilnic la 8 .
numai cand imi revin in minte nopti nedormite si plecat in mijlocul iernii la platit facturi cu carutul...si acum si cu un copil de 4 ani dupa mi se face parul maciuca!
sa nu mai spun ca sunt o fire activa si deabia asteptam sa termin odata cu prima faculta(mai am una pe rol, voi ingheta probabil anul dupa nastere) sa plec in lume,sa ma duc la serviciu sa ma motez si sa mai pierd noptile prin discoteci...
poate vi se pare infantil ce spun...dar am facut-o pe Ale la 22 de ani..abia ii implinisem...
Dar...m-am urnit,am tras de mine si m-am dus la eco..voiam sa vad daca si dupa ce voi vedea pe musiu bebe2 voi gandi la fel...
si brusc m-a apucat dragul de bebei...de lucrusoare...de rochitat mogaldeata de o luna exact cum facea Columbeanca asa faceam si eu cu fi-mea..
Azi mi-am tras primul set analize...am luat un examen cu noua(imaginati-va ca n-am invatat decat 4 subiecte..nu am fost in stare...si mi-au picat doua din alea..acelasi lucru mi s-a intamplat si cu Ale si nu o data)
acum spal de zor carutul...e un model fain,chit ca are 3 ani...Primii pasi,landou si sport in acelasi timp...design ultra modern ..metalizat..nu renunt la el nici picata cu ceara!
si ma stresez sa aflu nume...deja...
so..pana acum, daca e cu putzulica...ASSAD...daca e cu pipica(asta e cuv lu fi-mea) va fi CLARICE.
asta pana acum...maine sigur gasesc altceva!!
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
marimar spune:
Flaviuta,
felicitari pentru sarcina si un bebe sanatos iti doresc !
Sa te gindesti ca esti o norocoasa totusi, diferenta de 4 ani intre copii e in avantajul tau foarte mult, ia gindeste-te ca sint mamici la care bebe 2 a venit inainte ca primul sa faca 2 ani....eeeei.... Gindeste-te cum ar fi fost atunci???? Nu ar fi fost cu mult mai greu ??? Ba da !
Sau, gindeste-te la mamicile cu bebe mic, si care afla ca sint insarcinate cu gemeni....Daca erai tu ?
Soooo, la tine nu va fi chiar asa de greu ca in cazurile enumerate mai sus, consoleaza-te cu asta!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
kover spune:
felicitari!eu sint mamica de 2 baietei(2 ani si 6 luni,respectiv 9 luni),care are ajutor pe sot doar la sfirsit de saptamina si care de 2 ani jumate nu a dormit mai mult de trei ore fara intrerupere,mi-e foarte greu dar cu toate astea nu regret ca am doi.te vei descurca.posteaza si la legislative cealalta problema.sanatate multa.
flaviutza spune:
Kover raspunsul la prob legislativa e ok...nu-s probleme! norocoasa din fire!
tot norocoasa am fost si gravida cu Aluta.
Oau..la tine e diferenta si mai mica...deci io cu bebe1 de aprox 4 ani n-o sa crap. deja facem strategii ..io cu husband...care cum va duce bb1 la camin, cine va spala vasele si va face piata...
Cred ca fara calculele astea la rece in ceea ce priveste impartirea sarcinilor si timpului ar fi infinit mai greu.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
daniella4 spune:
Flaviuta, felicitari si din toata inima iti dorim sarcina usoara si bb sanatos.
Nu-ti face griji, ai sa te descurci super bine, eu nu am nicio indoiala.

magduta-sv spune:

Flaviuta, din moment ce ai ales deja un nume , ma bucura ca ai ales bb 2. Pina acum ti-au raspuns mamici dragute cu unul sau doi bb si toate te-au incurajat.
Eu sint inca o aspiranta la acest titlu, de vreo 8 ani incheiati( si sint pe asteptind un ingeras). Sint singura la parinti si am vrut intotdeauna 2 bb. Deocamdata nu am niciunul si putin peste 30 ani, un FIV nereusit, dar inca sper.
Succes in continuare, sanatate si sa-ti umple sufletul de bucurie cei 2 bb.
Magduta
malla spune:
felicitari si bine ca nu faci avort... Doamne fereste!!!
Dumnezeu sa va binecuvinteze familia!
Andrei si Adriana
virgo spune:
Maaaaaaaaaaaama , ce-as da eu la tanti astea cu ganduri de avort vreo 4 ani de infertilitate , endometrioza , sot cu vasectomie , stimulare si FIV nereusit si 10 mii de euro aruncati pe apa sambetei !
Nu s-ar mai duce niciuna la intrerupere , asa ca prin minune !
Eu si cu fratello am crescut dintr-un salariu de kaka si n-avem nici pe dreaku' .
Ia bagati-va mintile-n cap ca ma enervez si n-am voie .
diana_jors spune:
Ma bag si eu in seama putin 
Felicitari! 
Ce sa spun: in primul rand vroiam 3 copii, dar ... "mai incolo". Si anul trecut dupa ce tocmai implinisem 24 de ani m-am trezit si eu cu bebe tot din cauza "calendarului"... ca situatie de ansamblu: nu eram casatoriti, tocmai ne mutaseram impreuna dupa ce ne cunoscuseram in urma cu cateva luni, eu mai aveam de dat niste examene si licenta in alt oras decat lucram... si aveam un job super stresant care imi manca 12-14 ore pe zi si jumatate de week-end.
Am facut inclusiv triplu test, sa vad daca se gaseste vreun motiv medical care sa ma faca sa renunt la el - altfel nu concep sa-l fi aruncat la gunoi. A parut in perfecta stare, cu vreo 6 zile mai mare decat dadeau calculele...
Asa ca am hotarat ca-l pastram, ne casatorim, si in luna a 6-a eu mi-am schimbat locul de munca cu unul mai lejer - asta legat de teama ca nu te angajeaza nimeni cu burta la gura - dar in ideea in care nu voi sta 2 ani acasa.
Si da, poti sa intri in somaj direct dupa ce termini faculta, am o prietena care asa a facut.
Am vrut sa te incurajez in toate privintele. Si da, mai vreau un bebe, conceput cam cand va avea Alex 2 ani, ca macar unul sa mearga pe picioarele lui si sa nu trebuiasca sa tin 2 in brate
(daca o sa iasa totul bine cu a doua cezariana, e posibil sa vreau si un al treilea, dar asta mai ramane de vazut
)
Tati lucreaza exact la firma de la care am plecat eu, cu acelasi program stupid, deci sunt cam singurica cu bebe toata ziua. Inca e mic si ma chinuieste cat poate, dar nu-mi pare rau nici o secunda ca l-am pastrat. Sunt convinsa ca mi-ar fi parut rau sa nu-l fi pastrat... E o minune mica 
Curaj! 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)