Mamici de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Uitasem: 35 de sapt samd.

Revin dupa serial.

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Andreea c orice spital ori sa-ti ceara adeverinta de la servici insa poti sa o duci si cat timp esti in spital. Sau poti sa soliciti una la servici mai aproape de termen pentru ca o adeverinta are valabilitate 30 zile.

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andreea am vazut si eu pozele cu dulapul, tare frumos imi place mult. De litere, nu stiu de ce litere vorbiti, sunt in ceatza.

Valen tu mai nasti sau nu mai nasti ca nasc eu pana te hotarasti tu. Uite aici de incurajare

Vio pai lasa-te de condus si de curatenie, cheama sotul la ordine si tu instruieste-l ca asa se face.

Anto bine ca esti mai bine, si eu, cu gretzuri de la pastilele de fier dar le pacalesc eu cumva ce nu fac eu pt rasturnica.

Lia tu ce mai faci iubita? Ce face Minunea? Rasturnica mea s-a cam lasat de tumbe, nu mai misca asa rau, e mai gingasa, cred ca i-a venit sangele in cap de cand s-a rasturnat, misca in parametri normali dar fata de cum era ea, acum e parfum. Nu mai ma loveste asa rau ci parca ma mangaie.

BBPuck imi place ideea cu teleportarea, ma bag si eu daca se face vreo lista, sa-l intrebi pe Cpt Picard.

Mamii aici cica exista la farmacie niste stick-uri care detecteaza lichidul amniotic. Si eu vreau sa intreb de ele ca parca am cateodata asa ca o scurgere incontrolabila.

Asaaaa...

Inca o data La multi ani Jadiiiii!!!! hai c-am pus eu muzica da' tu de baut nu dai nimic?

Karliga ce face karligurutuguruta?

Simo uite un pe urechiuse.

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Mamii scuze de intarzierea raspunsului, dar stii cum e gravi, eu mai greu retin. Mie moasa asa mi-a explicat cu lichidul amiotic : este clar, poate avea firisoare de sange sau firisoare albe (pasta aia alba care o are copilul la nastere - flocoane albe)si este un pic lipicios. Si daca incepe sa curga nu se mai opreste. Ce zicea ea, ca au fost cazuri cand fetele s-au alertat si de fapt era urina care o scapi usor in perioada asta. Poti sa mirosi hartia si iti dai seama...la clinica daca mergi iti face test imediat.

Mioara 35+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata!
Jadi La multi ani!!

Eu m_am trezit azi noapte pe le 3 cu un carcel la pulpa mai jos de genunchi de imi venea sa urlu!!! Plus ca eu cred ca m_a tinut mai mult de 2 minute!!! Si acum ma doare piciorul... Parca a zis cineva ca e de la lipsa de magneziu...in ce alimente gasim magneziu?

Anto ti_am adimirat pozele; frumoasa si mamica si burtica dar mai ales Victoras ! Aa si apropo ce faci ca sa nu semene cu soacra ...eu nici nu vreau sa ma gandesc la posibilitatea asta Doamne fere!

Karliguta sunt tare frumoase lucrusoarele, si patutul si lampa, sa le foloseasca bebelina cu placere!

Andreea m_ai lovit intr-un punct slab cu cosuletele, eu mor dupa chestiile astea din rachita, cosulete, mobile si chiar trebuie sa imi cumpar tot pentru produsele de igiena pt bebe...cred ca tot de la IKEA!

Pentru fetele care au inceput sa aiba din nou greturi mie gine mi_a spus ca s-ar putea ca in trimestru 3 sa reapara... eu deocamdata nu am probleme dar eu cred ca el spera, asa nu voi mai in greutate exponential cum fac acuma!

MADA 27+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mioara, scuze, insa cum ar trebui sa miroasa lichidul??

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Adeverinta e valabila si mai mult timp. Eu pentru monitorizare am avut o adeverinta din martie, am avut nevoie, ca a fost internare de o zi. Mi-au spus sa fac copie sa mai am si alta data.
Poate o sa cer de la servici una acum in iunie sa am pentru nastere.

Mioara 35+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mada magniziu in banane si tot felul de "nuts" care mai au si acid folic extra oferta. Buuuun yum yum.

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Lichidul nu miroase, urina da.

Mioara 35+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Auziti eu trag sperante ca am vomitat de la fier nu ca imi revin gretzurile. Asta ar mai lipsi si o dau afara pe locatara de la parter. Pai ce-i asta bataie de joc?

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput