cum luptati cu vergeturile ramase de la nastere?

cum luptati cu vergeturile ramase de la nastere? | Autor: caliopy

Link direct la acest mesaj

sunt si eu foarte curioasa cu ce crema va dati ca sa estompati aspectul neplacut al vergeturilor ramase pe burta de pe urma nasterii.
Ar fi trebuit sa folosesc o crema inainte ,deci cand eram gravida ,dar nu credeam in eficienta lor si am gresit.mie mi-au aparut vergeturile in ultimele 3 saptamani de sarcina ,pana atunci nu aveam nici un semn pe piele.
daca stie careva vreun mod de a le trata sa imi spuna si mie .

casandra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Operatia estetica.
In afara de prevenirea lor prin hidratare zilnica a pielii nu prea poti face altceva , iar odata facute......nu mai pleaca de acolo.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Eu nu m-as opera pentru vergeturi. Prea complicat si se poate sa nu se merite efortul.

Vergeturile nu trec orice le-ai face. Poti pastra pielea supla cu unt de cacao ca sa previi altele, dar nu ai cum sa le faci sa dispara.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ce pot sa-ti spun eu e ca nu ai facut vergeturi pentru ca nu ai folosit crema ci pentru ca atita elasticitate a avut pielea ta. Am amice care s-au dat cu creme super scumpe, cu uleiuri si alte minuni si au vergeturi, iar eu care n-am dat cu nimic, n-am nici un semn. Nu tine nici macar de virsta, am vazut in spital o pustoaica de 16 ani care nascuse si avea niste vergeturi uriase... Ce poti sa le faci tu acum e sa le estompezi cu creme sau sa le operezi pt ca din pacate altfel nu dispar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Ce pot sa-ti spun eu e ca nu ai facut vergeturi pentru ca nu ai folosit crema ci pentru ca atita elasticitate a avut pielea ta. Am amice care s-au dat cu creme super scumpe, cu uleiuri si alte minuni si au vergeturi, iar eu care n-am dat cu nimic, n-am nici un semn. Nu tine nici macar de virsta, am vazut in spital o pustoaica de 16 ani care nascuse si avea niste vergeturi uriase... Ce poti sa le faci tu acum e sa le estompezi cu creme sau sa le operezi pt ca din pacate altfel nu dispar.

si eu m-am dat cu unspe mii de creme, vichy, chicco, etc si pana in luna 9 nu am avut nicio vergetura; in luna 9 au explodat..si, evident, au ramas...
in afara de operatie, cum au spus si fetele, nu ai ce sa le faci...
dar eu, in acest moment nu m-as opera pt asa ceva....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
**teamu' care a facut buildingu' la Moeciu**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Ba remedii nechirurgicale exista , bine mersi !

O varianta mai ieftina - pana in 40 de lei , este gelul pe baza de mucus de melc , care contine foarte multa alantoina . Initial , el a fost folosit pentru tratarea cu succes a cicatricilor superficiale .Produsul se gaseste la teleshopping , dar acolo costa mult mai mult . Incercati la magazinele naturiste sau , daca nu gasiti si nu gasiti , la mine ( gratis )

A doua varianta , care sparge bugetele tuturor chirurgilor , este SriVectin SD , o crema care contine o noua substanta Striadril , noul Botox al secolului XXI . Rezultatele sunt spectaculoase pentru vergeturile existente , indiferent de marime sau structura . Produsul costa de la 200 de lei in sus ( la engrossisti ) si ajunge la cateva milioane , dar isi face banii !
Parca la Ina Center are Strivectin . Eu imi iau de pe internet .
Tabarati si lasati chirurgia in pace ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Eu tot timpul sarcinii m-am cremuit........cat cuprinde.
Culmea....dupa ce am nascut am vergeturi pe pulpe. Pe burta....nici una........
Am sa incerc si eu cremele despre care spunea virgo.
Bine ar fii sa dea rezultate.

O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Trebuie sa omoare melcii ca sa faca acea crema?
Sa stiu daca sa-mi cumpar sau nu .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Initial creeata de caliopy

sunt si eu foarte curioasa cu ce crema va dati ca sa estompati aspectul neplacut al vergeturilor ramase pe burta de pe urma nasterii.
Ar fi trebuit sa folosesc o crema inainte ,deci cand eram gravida ,dar nu credeam in eficienta lor si am gresit.mie mi-au aparut vergeturile in ultimele 3 saptamani de sarcina ,pana atunci nu aveam nici un semn pe piele.
daca stie careva vreun mod de a le trata sa imi spuna si mie .

casandra

Casandra si eu ca si alte fete degeaba m-am dat cu sute de creme care de care mai scumpe si mai eficiente, teoretic, si dupa 9 luni cand nu ama vut nimic m-am trezit intr-o dim plina de vergeturi de sus pana jos eu am si pe laterale, posterior, pe interiorul picioarelor de sus pana jos si pe laretale la pulpa sus. Si singurul lucru care l-am facut si a dat rezultate imediat dupa ce am nascut si mi-a dat medicul unda verde am mers la un centru de infrumusetare si am facut niste sedinte cu laser. Au costat mult 120 sedinta de o ora jumate si am facut 10 sedinte dar s-au vazut si rezultate, vergeturile s-au subtiat f tare si si-au schimbat culoarea au devenit mai bejulii din rosiatice si dupa tratament mi-au dat sa folosesc o crema numita Striae plus cu Regenetrol Complex care estompeaza aspectul vergeturile si mai noi si mai vechi si netezeste si pielea, normal cu cat sunt mai vechi cu atat mai greu le poti estompa.
Despre tratamentul cu laser care l-am facut poti citi aici: http://www.sknclinics.co.uk/Display.aspx?&MasterId=8b4fe9c1-b8b0-4976-b639-2ac59358f8c5&NavigationId=600 ,vezi ca scrie cum se cheama acolo si poate intrebi in ro poate gasesti undeva sa faca acest tratament.
All the best in lupta cu vergeturile.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Ba eu cred ca si cremele folosite in timpul sarcinii ajuta foarte mult, evident si mostenirea genetica. In cazul meu, m-am cremuit din luna a 2-a de sarcina, cu Aslavital si crema antivergeturi de la Avon, plus Nivea bodymilk (originala, total diferita de ceea ce se gaseste la noi piata) si Olana, iar in ultimele luni cu crema antivergeturi de la L'Oreal.

Am avut un bb de 4 kile si o burta imensa, nu am absolut nicio o vergetura pe burta. Greseala mea fundamentala a fost ca dupa nastere nu m-am mai dat decat f. rar si am facut cateva vergeturi pe sus pe coapse, lateral. Mi s-a parut ca s-au mai diminuat tot cu L'Oreal aplicata dupa dus si cu gel Supliform.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Nu omoara nimeni nici un melc ... mai . Melcul , saracul , produce oricum mucus destul , dar e esential ca el sa ramana in viata , altfel "productia" e inutila .

Mergi la inceput