cum va merg afacerile?
![](images/user_woman.png)
momentan sunt in CIC si ma gandesc de pe acum ce voi face mai departe.....si as vrea sa stiu cateva impresii, sugestii, sfaturi de la voi, cele/cei care lucrati in aceeasi firma cu sotii/sotiile(angazati sau firma voastra) si cei/cele care aveti afacere personala.
as dori sa stiu din puctul vostru de vedere avantaje si dezavantaje de a lcura impreuna sau fiecare cu afacerea lui...asa sa-mi fac o idee si sa ma ajute la luarea unei decizii.
astept cat mai multe raspunsuri de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
Raspunsuri
BraveGirl spune:
Nu sunt de acord sa lucrez impreuna cu sotul...cred ca e mai bine fiecare cu afacerea lui. Toate tensiunile care sunt inevitabile cand ai propria afacere dauneaza cuplului. E mai placut sa stai seara sa povestesti ce ai facut peste zi decat sa ajungi acasa si sa nu-ti mai vina sa discuti nimic pt ca ti-au ajuns neintelegerile de peste zi. Evident nu trebuie sa fie la toata lumea asa, dar eu asa vad lucrurile.
==========
Corina
Albumul meu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
In mod clar, pentru afacere e mai bine sa lucrati impreuna. Asta inseamna ca sunt doi insi care trag in acelasi sens si 4 ochi. Cel putin la noi, angajatul nu este la fel de responsabil ca patronul.
Sfatul meu este ca fiecare sa aiba responsabilitati diferite, adica nici unul nu e sef. Este avantajos asa, pentru ca domeniul se poate defalca si responsabilitatea injumatati.
E drept, unele cupluri sunt afectate de lucrul in echipa, dar asta e o latura subiectva; cumva adica nu ar fi bine sa mai gasim motive de cearta, altele decat le are orice cuplu. Si atunci, pentru o perioada din zi, stam fiecare in alta parte. Eu nu cred in acest lucru, de aceea as opta pentru afaceri in familie.
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
V. Erica spune:
Depinde de afacere si depinde de sot...
Si cu asta cred ca te-am bagat in ceatza de tot.
Ce vreau sa zic e ca nu stiu cat de relevante sunt experientele noastre, pt ca fiecare cuplu/afacere isi are particularitatile ei.
Eu una prefer sa nu lucrez cu sotul meu. Cel putin deocamdata. Dar nu bag mana-n foc (,) ca lucrurile vor ramane asa si peste niste ani.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
arleena spune:
multumesc de raspunsuri...si mai astept si alte cat de multe...
rufus voi in ce domeniu aveti afacerea??noi avem o firma de constructii si pana sa nasc eu m=am ocupat de achizitionarea de terenuir, topografi, proiecte, acte, etc.... de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/liliana_28/liliana_28.jpg)
liliana_28 spune:
Buna,
eu am preferat sa merg la serviciu iar sotul meu sa se ocupe de afacere. Deocamdata face fata singur. Cand nu o mai face.....ne gandim serios sa renunt si eu la servici.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
arleena, afacerea mea este legata de estetica corporala (un cabinet). O aveam cand mi-am cunoscut nevasta si, daca nu o extind, nu are ce face si ea acolo. Doar daca o preia ea, avand in vedere ca eu sunt constructor si, din cauza de trei copii acasa, m-am intors la meseria de baza
Teoretic, in firma de constructii aveti amandoi ce face, cu varf si indesat.
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
alias spune:
Eu lucrez cu husbandul in aceeasi firma.
Si lucram impreuna de aprox 14 ani.
Ne completam reciproc si ne ajutam foarte mult unul pe celalalt.
Avantaje: tragem amandoi la aceeasi caruta.
Dezavantaje : daca nu ia salariul el nu-l iau nici eu.Si nu avem ce pune pe masa cupilului.
O primavara fumoasa tuturor!
Alias
ellietudor spune:
Fetelor, eu una am un salon de remodelare corporala! si s sola, adika e si el bagat, dar de okii lumii asa, adika doar cu un strop de procent( ca e familie, hihi), si mie greau doar dintr un punct de vedere, ca n am timp sficient pt bebelik de 10 luni, si ma simt tare vinovata pe tema asta! adika stau cu el daor 6 ore pe zi, si cam 4 nopti din 6 , cat are saptamana! Sunt intr o fuga continua, pe traficul din Buc, care stim ca e infernal, si credeti ma, cand nu m am okupat eu, si am lasat pe cineva de "incredere: , ca eram gravi, a stagnat total, in plin sezon, si intorcandu ma am obs cu stupoare ca merge al draqului de bine, fara sa fie sezon... deci: OKUPATI VA DOAR VOI... iar mandrul sot... ce sa zic, e vb de ce mai zic si fetele , ca tine de genul afacerii, de cat interes comun e la mijlok...
sincera sa fiu, atata timp cat nu e unu sau una in carca mea cu pretentii absurde, bossy kind, mi e f bine, angajata sau sefa , ce vreti voi!
pupulici !
ellie
buggy spune:
Off Topic...Ellie e colega mea de clasa din facultate. Super tare sa ne vedem pe forum aici
On Topic: Activitatea pe care eu o desfasor ( nu stiu de ce nu imi place deloc, dar deloc s-o numesc afacere) merge din ce in ce mai bine. Este o mare provocare...dar cu atat mai mult este mai frumos.
In cuplul nostru fiecare are activitatea lui si ne ajutam reciproc uneori.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro