cum va merg afacerile?

cum va merg afacerile? | Autor: arleena

Link direct la acest mesaj

momentan sunt in CIC si ma gandesc de pe acum ce voi face mai departe.....si as vrea sa stiu cateva impresii, sugestii, sfaturi de la voi, cele/cei care lucrati in aceeasi firma cu sotii/sotiile(angazati sau firma voastra) si cei/cele care aveti afacere personala.
as dori sa stiu din puctul vostru de vedere avantaje si dezavantaje de a lcura impreuna sau fiecare cu afacerea lui...asa sa-mi fac o idee si sa ma ajute la luarea unei decizii.

astept cat mai multe raspunsuri

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu sunt de acord sa lucrez impreuna cu sotul...cred ca e mai bine fiecare cu afacerea lui. Toate tensiunile care sunt inevitabile cand ai propria afacere dauneaza cuplului. E mai placut sa stai seara sa povestesti ce ai facut peste zi decat sa ajungi acasa si sa nu-ti mai vina sa discuti nimic pt ca ti-au ajuns neintelegerile de peste zi. Evident nu trebuie sa fie la toata lumea asa, dar eu asa vad lucrurile.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

In mod clar, pentru afacere e mai bine sa lucrati impreuna. Asta inseamna ca sunt doi insi care trag in acelasi sens si 4 ochi. Cel putin la noi, angajatul nu este la fel de responsabil ca patronul.
Sfatul meu este ca fiecare sa aiba responsabilitati diferite, adica nici unul nu e sef. Este avantajos asa, pentru ca domeniul se poate defalca si responsabilitatea injumatati.
E drept, unele cupluri sunt afectate de lucrul in echipa, dar asta e o latura subiectva; cumva adica nu ar fi bine sa mai gasim motive de cearta, altele decat le are orice cuplu. Si atunci, pentru o perioada din zi, stam fiecare in alta parte. Eu nu cred in acest lucru, de aceea as opta pentru afaceri in familie.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Depinde de afacere si depinde de sot...

Si cu asta cred ca te-am bagat in ceatza de tot.
Ce vreau sa zic e ca nu stiu cat de relevante sunt experientele noastre, pt ca fiecare cuplu/afacere isi are particularitatile ei.
Eu una prefer sa nu lucrez cu sotul meu. Cel putin deocamdata. Dar nu bag mana-n foc (,) ca lucrurile vor ramane asa si peste niste ani.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

multumesc de raspunsuri...si mai astept si alte cat de multe...

rufus voi in ce domeniu aveti afacerea??noi avem o firma de constructii si pana sa nasc eu m=am ocupat de achizitionarea de terenuir, topografi, proiecte, acte, etc....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

eu am preferat sa merg la serviciu iar sotul meu sa se ocupe de afacere. Deocamdata face fata singur. Cand nu o mai face.....ne gandim serios sa renunt si eu la servici.

O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

arleena, afacerea mea este legata de estetica corporala (un cabinet). O aveam cand mi-am cunoscut nevasta si, daca nu o extind, nu are ce face si ea acolo. Doar daca o preia ea, avand in vedere ca eu sunt constructor si, din cauza de trei copii acasa, m-am intors la meseria de baza
Teoretic, in firma de constructii aveti amandoi ce face, cu varf si indesat.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alias spune:

Eu lucrez cu husbandul in aceeasi firma.
Si lucram impreuna de aprox 14 ani.
Ne completam reciproc si ne ajutam foarte mult unul pe celalalt.
Avantaje: tragem amandoi la aceeasi caruta.
Dezavantaje : daca nu ia salariul el nu-l iau nici eu.Si nu avem ce pune pe masa cupilului.

O primavara fumoasa tuturor!

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

succes tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellietudor spune:

Fetelor, eu una am un salon de remodelare corporala! si s sola, adika e si el bagat, dar de okii lumii asa, adika doar cu un strop de procent( ca e familie, hihi), si mie greau doar dintr un punct de vedere, ca n am timp sficient pt bebelik de 10 luni, si ma simt tare vinovata pe tema asta! adika stau cu el daor 6 ore pe zi, si cam 4 nopti din 6 , cat are saptamana! Sunt intr o fuga continua, pe traficul din Buc, care stim ca e infernal, si credeti ma, cand nu m am okupat eu, si am lasat pe cineva de "incredere: , ca eram gravi, a stagnat total, in plin sezon, si intorcandu ma am obs cu stupoare ca merge al draqului de bine, fara sa fie sezon... deci: OKUPATI VA DOAR VOI... iar mandrul sot... ce sa zic, e vb de ce mai zic si fetele , ca tine de genul afacerii, de cat interes comun e la mijlok...

sincera sa fiu, atata timp cat nu e unu sau una in carca mea cu pretentii absurde, bossy kind, mi e f bine, angajata sau sefa , ce vreti voi!

pupulici !

ellie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Off Topic...Ellie e colega mea de clasa din facultate. Super tare sa ne vedem pe forum aici
On Topic: Activitatea pe care eu o desfasor ( nu stiu de ce nu imi place deloc, dar deloc s-o numesc afacere) merge din ce in ce mai bine. Este o mare provocare...dar cu atat mai mult este mai frumos.
In cuplul nostru fiecare are activitatea lui si ne ajutam reciproc uneori.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput