Dac-as fi pentru o zi presedinte....

Dac-as fi pentru o zi presedinte.... | Autor: flaviutza

Link direct la acest mesaj

..as lasa Romania amanet fara cuvinte...

Parca Parazitii cantau chestia asta? din pacate, e un adevar.

Stau si ma intreb ,asa, cu putina mea minte de 20 si ceva de ani...cum Domane Iarta-ma suntem in stare sa ne alegem asemenea conducatori...mosi obositi care dorm pe scaun in Parlament fara jena...Iliescu, Constantinescu,Bomnbonel si Tariceanu...oare Romania nu mai are oameni de valoare? Patrioti?

Ma uitam aseara la o emisiune cu Andrei Gheorghe..invitat un pusti supradotat,vreo 14 ani care ii punea pe toti la zid cu cunostiintele si ideile lui despre politica.

Cat de greu e sa gasesti intr-o tara de 22 milioane 300 de tineri talentati si inimosi care sa vrea sa urneasca ceva in tara asta? mai,dar tineri...tineri entuziasti...Nu mosi(n-am nik cu varsta a treia) care si-au trait viata si-i doare fix in pix de ce va urma?

Cat de greu poate fi sa gasim un OM care sa ne conduca asa cum trebuie?

Cat de greu sa fie sa faci cateva lucruri marunte, cum ar fi:

-sa obligi nenorocitii de patroni sa dea un 800 ron/luna unei vanzatoare si sa faca o carte de munca?l-ai prins, l-ai nenorocit,il bagi 10 ani la zdup

-sa tai salariul unui demnitar de la suta la 40 milioane sa-i dai Logan nu Audi si cu restu de bani sa mai hranesti cativa copii amarati?

-sa dai fonduri cat mai mari sanatatii

-sa asiguri o pensie cat de cat acceptabila si un venit minim garantat macar de 400 roni pe luna ..

-sa cresti alocatia de la 25 de roni la 100 (macar)

Cat de greu s-ar putea realiza aceste lucruri? de ce nu se gaseste unul care sa o faca?

Ce ati face daca ati fi pentru o zi presedinte?g

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

E foarte greu sa schimbi conceptiile unui om de aproape 50 de ani (mama mea implineste 50 anul asta si este o fire foarte deschisa pentru idei noi - deci ea nu se pune - dar cate sunt ca ea?).
Mandria omului in varsta : ce , stie un ciucamete sa conduca tara asta mare mai bine ca unul trecut prin viata?
Eu una nu as vrea sa fiu presedinte nici macar pentru o zi.Sunt prea multe probleme grave de rezolvat in tara asta.
Ca presedinte , daca nu ai o echipa bine pusa la punct in spate , nu faci nici 2 parale.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Initial creeata de flaviutza
[br...mosi obositi care dorm pe scaun in Parlament fara jena...Iliescu, Constantinescu,Bomnbonel si Tariceanu...oare Romania nu mai are oameni de valoare? Patrioti?

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Presedinte e Basescu "reales", nici unul din cei numiti de tine...iar el e pus pe fapte mari

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Cele enumerate nu intra in atributiile unui presedinte. Este treaba parlamentului sa asigure legile necesare si a guvernului sa le aplice.
Ca presedinte nu poti conform constitutiei decat sa arati cu degetul inspre parlament si inspre executiv atunci cand nu-si fac treaba. Fapta care, s-a vazut, este sanctionata cu suspendarea de parlament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Ca presedinte nu poti conform constitutiei decat sa arati cu degetul

Fals!

Ca presedinte nu poti conform constitutiei decat sa mediezi intre institutiile statului.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by copiloi
Ca presedinte nu poti conform constitutiei decat sa mediezi intre institutiile statului.

Alina, ai mancat prima propozitie din alineatul cu pricina:
Presedintele Romaniei vegheaza la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

flaviutza, nu e vorba ca nu se gasesc oameni destepti di de buna credinta pentru Romania, problema e ca nu sunt lasati sa ajunga acolo!
Iar daca cineva printro minune reuseste, e tras repede de altii in mocirla care domneste la noi in politica!
Din pacate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

oricum, nu mai suntem asa de increzatori in schimbari. sa vina acuma unul tanar care sa candideze, nu stiu daca ar obtine increderea populatiei. ar fifoarte greu sa se afirme, sa isi faca un renume. ar trebui sa fie o persoana foarte carismatica si foarte inteligenta, un geniu aproape.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Intro zi nu ai timp sa vezi nici tot history-ul calculatorului de pe care intra adevaratul presedinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Ca tot se filozofeaza la acest subiect, ma intreb ce s-ar intampla daca toti din Ro s-ar purta ca si cum sunt presedinti, ca si cum ne aflam intr-un loc unde nu arunci pe jos, nu injuri, te speli,il respecti pe cel de langa tine, nu il agasezi, etc, etc.

Ce Utopie!!! Treziti-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Eu ramėn cu ideea ca pt ca o tara ca si o companie sau o firma care se respecta ėn primul rėnd este nevoie de oameni CORECTI de persoane care atunci cėnd sėnt puse ėn functii de conducere ėn primul rėnd sa-si faca datoria ei si dupa aceea sa stie sa ceara acelasi lucru la toti ceilalti.Cėnd ai gresit sa se ia masuri drastice si nimeni sa nu mai aiba nesimtirea de a spune ca eu sėnt aici pt ca cunosc pe x, y.sau ca sėnt nepoata cuiva.Cine merita sa mearga mai departe ,cine nu acasa,adica o concurenta loiala.Nu stiu daca e obligatoriu sa ai o facultate pt. ca de multe ori aceasta se face pe bani asa ca nu toti care au studiat sėnt si buni profesionisti.Nu vreau sa fiu ėnteleasa gresit ,ėi admir pe cei care au studiat si au ajuns sa se descurce cu propriile forte dar sėnt destui care nici nu se vede ca au studiat.Am cunoscut si oameni care fara sa studieze conduc firme mari cu mult succes fara ajutorul nimanui.Ma bucur ca voi fetelor desi sėnteti f. tinere va puneti aceste ėntrebari,am auzit cėtiva tineri romėni care spuneau ca fac o facultate pt ca jobul care o sa-l aiba ėi ajuta sa ia spaga ,atunci am ramas putin trista.Sper sa se mai schimbe putin si mentalitatea unor oameni.

Mergi la inceput