Vreau sa fac gem de capsuni. Am pus si gelfixul dar apoi mi-am dat seama ca mai bine il mai fierb ca mi se parea prea moale. Nu stiu cat sa-l mai tin. Are ceva daca fierbe gelfixul prea mult in el? De fapt cum e mai bine sa se puna la inceput sau la sfarsit inainte cu cateva minute de stingerea focului? Ca am intalnit ambele pareri si nu stiu care este de fapt raspunsul cel mai bun.
Dar nu are instructiuni pe plic?
Acum ceva timp, cand am folosit si eu, stiu ca am rspectat instructiunile de pe plic si a iesit bine.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
E perfect daca respecti instructiunile de pe spate.Eu am facut ceva dulceata chiar ieri si a iesit super.
Pui fructele pe foc,adaugi gelfixul amestecat cu 2 linguri de zahar,amesteci pana ajunge la fierbere,pui restul de zahar si mai lasi sa fiarba maxim 5 minute.In instructiuni scrie ca e important de respectat acest procedeu.
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
Eu am folosit anul trecut gelfix si l-am pus de la inceput, dar cred ca am fiert prea prea mult si mi-a iesit gemul cam legat, data viitoare il voi pune mai spre final...
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
la inceput, amestecat cu ceva zahar. mie imi place mult sa fac dulceata si gemul cu gelfix, nu trebuie fiert mult si se pastreaza culoarea fructelor.
Roxana