Aparat BDR in cosmetica faciala!

Aparat BDR in cosmetica faciala! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Cunoasteti acest aparat? cele care l-au folist sunt multumite de rezultatele lui?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

nu am facut nici un tratament BDR dar am facut cateva sedinte de microdermabraziune ceea ce este destul de apropiat de acest aparat ce te intereseaza pe tine. sa nu te astepti la rezultate revolutionare asa cum promit ei, insa sa stii ca daca faci cel putin 6-7 sedinte se vede o schimbare clar in bine a tenului. la mine asa s-a intamplat. la inceput am fost dezamagita dupa 2-3 sedinte insa dupa a 7a a inceput sa se vada schimbarea.

micropeelingul realizat cu BDR se face în aprox 5 min cu 25.000 de microperforatii transepidermice a caror scop este depasirea barierei naturale care se opune transportului substantelor active în profunzimea pielii. BDR realizeaza acest deziderat fara a leza celulele vii sau capilarele si deci fara durere.

la fel se intampla si la microdermabraziune, numai ca aici aparatul curata straturile superioare ale epidermei cu ajutorul unui fascicol de micro-particulele antiseptice de cristale de cornidon, care, dupa ce au atins si indepartat tesutul imbatranit sau vatamat de la suprafata, sunt aspirate printr-un tub cu vacuum.

sper ca am reusit sa fiu cat se poate de explicita iti doresc sa fii multumita daca investesti intr-un astfel de tratament

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nu-l stiu aparatul ala, dar eu l-am primit cadou pe asta http://www.bionoface.com/ si sunt foarte multumita de el.
In plus foloseste numai produse vegetale si efectele sunt vizibile imediat!
Pupici

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Interesante...multumesc!

Mergi la inceput