pasaport bebe-help please!

pasaport bebe-help please! | Autor: mirachi

Link direct la acest mesaj

stiu ca nu e forumul la care e indicat sa postez acest topic dar am nevoie urgenta de lamuriri...iar la juridice nu mi-a raspuns nimeni...asa ca voi ruga un moderator sa nu-mi mute asa de repede topicul...vreau sa-i fac fetitei pasaport si vreau sa stiu de ce acte am nevoie in conditiile in care noi parintii nu suntem casatoriti...si daca trebuie sa vina si el la serviciul pasapoarte...
multumesc!

Mamica de alexuta mica
faceti ceva pentru copiii abandonati http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97403

UITAREA ESTE ULTIMUL LEAC PENTRU LUCRURILE PE CARE LE-AI PIERDUT

NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII

NEPASAREA ESTE CEL MAI MARE HANDICAP

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu stiu ca poate fi pus copilul pe pasaportul unuia dintre parinti . Eu cand eram mica eram pe pasaport cu bunica, probabil a ramas si acum tot asa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Cred ca aici
http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm
gasesti tot ce vrei sa stii.

Din cate am citit eu, nu tb sa fie prezenti ambii parinti ci sa ai o declaratie notariala cum ca tatal e de acord sa-i faci pasaport sau sa-l treci in pasaportul tau.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirachi spune:

multumesc pt raspunsuri...
si o alta intrebare daca plecam cu avionul pt cea mica trebuie prezentat la politia de frontiera si itinerariul?

Mamica de alexuta mica
faceti ceva pentru copiii abandonati http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97403

NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu zic sa suni, mai bine, la politia de froniera si sa intrebi. Au site, cu acelasi nume.
Informeaza-te exact si despre forma in care trebuie sa fie acordul tatalui.
Tatal este in tara? Noi am depus actele pentru pasapot individual pentru copil, saptamana trecuta. Era un tatic cu copilul, mama era plecata din tara, si nu i-au acceptat declaratia de la notar. Au spus ca ori trebuiau sa fie amandoi, ori sa aiba hartie de la mama, facuta prin ambasada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Da trebuie sa vina si el la serviciul pasapoarte ...acum 3 ani de zile nu se faceau pasapoarte individuale decat daca aveai motive bineintemeiate ...mie mi-a spus ca sa vina tatal sa il aduca ...da am avut noroc ca Sebi e elev la Liceul de muzica si au cerut adevereinta ....dar am fost si la notar si ne-am dat accordul amandoi..asta desi pe site-u lor scria ca accordul se da in fata lucratorului pasapoarte
La fiecare iesire a copilului din tara tot asa declaratii ...tu nu poti sa calatoresti cu copilul fara el si el fara tine ...DECAT CU DECLARATIE ...nu conteaza daca sunteti sau nu casatoriti ..conditiile sunt aceleasi ...numai daca ai hotarare judecatoreasca DEFINITIVA ca copilul iti este incredintat poti sa il scoti fara declaratie ...
Ruta se trece pe declaratia data la notar ( atentie trebuie sa ai o copie dupa ea care se opreste la politia de frontiera).. un model de declaratie gasesti pe www.politiadefrontiera.ro la conditii de calatorie /minori ..citeste acolo cu atentie ...
Eu chiar maine( cred) ma duc sa fac decalaratie sa vina piticul in vacanta ( adica pe 10 iunie ) ...asa ca is in tema ..daca mai ai intrebari ..nu ezita ..te pup si pe tine si pe pitica si succes

Aaaaaa vezi ca ptr copii pana in 6 ani exista un birou special (ptr bucuresti sigur e in cladirea C din N.Iorga..dar tre sa aiba si in Brasov asa ceva ) ca sa nu stai cu ea la tot balamucul de la pasapoarte

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrisstin spune:

MIRACHI eu iti pot spune cum a fost la mine.Eu am trecut baietelul pe pasaportul meu.Nici noi nu untem casatoriti.Trebuie sa mergeti la serviciul pasapoarte si in fata ofiterului de acolo trebuie sa dea tatal o declaratie de unde reiese ca este de acord ca copilul sa fie trecut in pasaportul tau.Daca tatal nu poate merge trebuie sa faca o declaratie la notar tot asa ca este de acord.La iesirea din tara daca este si tatal cu voi nu iti trbiue nimic.Decat sa fie el.Daca nu este atunci iti trebuie tot asa o declaratie la notar,data de el cum caeste de acord ca copilul sa poata parasi tara,insotit de tine.Noi am fost plecati acum 2 luni.Daca mai te intereseaza ceva ma poti intreba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirachi spune:

multumesc tuturor pt.raspuns...si tie alessia...acum am toate informatiile necesare.

Mamica de alexuta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

subiect inchis la cererea autorului. :-)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput