Spiridusi de ian-feb 2006 ( 194 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

quote:
Originally posted by monica70

ASTERY uitam,ceva; nu m-as fi gandit la chestia cu parola daca nu eram provocate.Si nu ma hotarat singurica ce sa fac,doar am executat,asta ca sa fi cu sufletul impacat.

De unde reiese CLEAR ca a fost ideea ta.
Corect ?

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Moni dar nu trebuie sa te enervezi mama...ca nu iti ia nimeni caii de la carutza...eu doar am amintit despre o chestie...mie personal nu mi-a picat bine sa intru intr-o zi ( ca nu am nici un interes si nici cui sa dau socoteala dc am intrat sau nu)si sa vad mesaje scrise de mine eu care nu mai intrasem de luni ( si nu ca sa te evit pe tine sau pe altcineva...de unde si pana unde atata importanta incat sa evit pe cineva?)...cred ca nici tie nu ti-ar fi convenit sa vezi ca scrie cineva in numlele tau...si nu atsa m-a deranjat ci faptul ca te-ai dat repede la fund si nu ai spus decat mie personal dupa ce am scris ce am scris...pana atunci tu si cu Bianca va intreceati in felicitari.Iar dc tu te consideri cu asa multa memorie...felicitarile mele...Un lucru tine inte eu una nu mi-am permis niciodata sa iti spun ca nu ai memorie ca sigur iti luai bagajele si te victimizai peste tot.Eu nu te-am jignit cu nimic si tocmai din bun simt am sa ma opresc aici.Insa asa cum nu am memorie te rog pe viitor sa nu mi te mai adresezi pt ca nu se cade unei somitati ca tine sa se lase la nivelul unei proaste ca mine.Multumesc.
Pupici Dianei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nu ma enervez deloc,doar ma mira faptul ca o multime care nu aveati timp sau chef neam sa scrieti pe DC,acum scrieti in dublu
Si chiar credeam ca nu scrieti din cauza mea,dar cum sunt p-aci vad ca tot scrieti.
Pe bune,eu atat voiam, sa va vad scriind pe toate ,de care imi era dor.Lasati bre copy paste si haideti aici la loc care vreti si daca vreti.
Promit ca nici nu ma voi ma adresa in veci cuiva daca asta vrea.Am doar o mica doleantza: scoateti-o pe Diana din paranteza.
Si promit ca nici nu mai scriu in veci pe DC daca asa se face pace.
Cui sa ii dau oficial parola? Astept raspuns.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza,
Se duce omul la culcare cu gandul ca vine o zi mai buna si ca se tezeste sa vada stiri bune si mai ales ca sunt pe DC subiecte triste si importante- vezi accidentul micutzei Dianei de 4 ani-care se lupta sa traiasca- si cand vreau si eu sa scriu 2 vorbe, iara discutzii, certuri, etc.
Deci ca sa nu mai vad din astea, ma retrag de data asta Definitiv de aici, ca nu vreau sa nasc mai devreme, si asa de 2 ziel am contractzii la greu.
Sanatate multa bolnaviorilor si sarcina usoara celor 3 gravidutze!

Denisa 34 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA lasa ca nu mai e asa lung definitivul asta ca mintenash nasti Treci in pat si nu mai citi p-aci sa te necajesti de ce-a ajuns schimbul trei.
ASTERY am zis ca nu iti mai raspund dar tot o fac... Stiu ca esti suparata pentru faptul ca nu ti-am raspuns la apelurile pe mess.
Imi pare rau, dar inca nu am de unde sa stiu cine e prietena cu funny ,bre si puii mei din PM-ul postat de Ioana si care nu are loc de mine. Deci nu am mai raspuns pe mess celor ce erau dincolo pe lista adica au complotat in spatele meu.Poate ... de fapt nu poate,ci sigur ai fi reactionat mult mai rau ca si mine - vezi faza cu nevro si altele la fel,ca iti cunosc temperamentul.
Asta e o lamurire si pentru celelalte care m-au cautat si nu le-am raspuns.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai dc nu iti placea de fiimiu trebuai sa zici de la inceput sau pe parcurs...nu sa dai bir cu fugitii inainte de nunta...nu e bai pana la urma ca il trimit la "Nora pt mama"....
Iar cu plecatul sa mor dc nu e vb lui Ioana plecati si voi de aici cum ne lasam noi de fumat in liceu ( cam de 5 ori pe zi)...stai Moni linistita unde te agiti sa pleci ...tu esti sufletul acestui subiect...scrii cam 25 de mesaje pe zi de unde concluzia ca iubesti acest subiect, tu impaci , tu "dezpaci", tu faci , tu dregi...pt unele fara memorie sa pleci tu...acum fara misto fa cum ai facut pana acum...ignora si mergi mai departe...nu te crampona de mine ca eu imi sterg contul si sigur nu intru cu neo-pupacioasa sau alta minune...poate cel mult sa va citesc din umbra ca o lasa cum spunea cineva pe aici.De ude si pana unde oi fi dedus tu c eu nu scriu din cauza tu nu stiu...cred ca nici tu nu stii...
Am plecat la plaja...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Denisa, sa te fereasca sfantul de vreo problema, gandeste pozitiv si nu mai citi daca nu iti face bine. In primul rand sanatatea ta si a bebelusului . Iar cu certurile astea, eu cred ca se va rezolva cu incetul, e greu sa reconstruiesti ce ai stricat. Pacat de relatiile frumoase dintre multe fete de aici, eu inca sper ca prin Pm-uri sau mess-uri sau ce mai sunt se vor impaca.
Moni, sa nu incepi si tu cu retragerea..stai "fatza in fatza cu reactiunea", bre!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

nu sunt suparata, este alegerea ta.
sa stii ca nu sunt eu aceea, daca asta sugerezi, desi formularea "bre" o folosesc destul de des.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid am fost la Szeged la Zoo. lui Marco tare i-a placut!!!
Mira bine ai revenit pe melegurile natale.
Canda, Ingrid si Mira cand ne intalnim???? de marti incolo hotarati. poate pe maine cam are lumea planuri.
Anasebe topogan in casa? aveti loc de el? sa-l foloseasca Tibi fericit si sanatos.
Maraki mersi.

Cat priveste treaba ca Moni a intrat de pe ID-ul irinei...nu e treaba mea, asa ca nu ma bag.
Dar in ce priveste PM-ul scris Ioanei de anonima mamica...ar trebui sa spuna pe fata cine e, daca tot s-a inceput scandalul asta si nu se mai termina in veci pururi.

Nu stiu ce si cum am facut la comp. ca nu mai pot vedea filmele din Drop, doar pozele .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor care stiti cum sa procedez cu o haina de piele? Mansetele sant murdare, am dus-o la curatat dar au spus ca nu garanteaza daca ramane culoarea( are un model pe spate ) si in cazul asta am pus si eu manecile si marginea de jos la inmuiat in apa cu dero Nu cred ca se strica pielea daca se impregneaza cu apa nu?
Ingrid cu baloanele noi avem state vechi Angelo venea in fiecare zi cu cate un balon cand se intorcea de la magazine cu bunica-su Nu i-ar fi cumparat si ala o jucarie eeee....il tot ducea la un stand sa se joace cu o pisica miorlaitoare dar sa o cumpereee...neam
Denisa nu folosi cuvinte mari

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3

Mergi la inceput