Socant

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Cu siguranta in spitalul asta sunt suficiente seringi, faptul ca unele refolosesc seringile denota inconstienta si comoditate, care ar trebui sanctionate mult mai grav, deoarece au pus in pericol viata si sanatatea pacientilor.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Bird , din pacate nu exista destule fonduri pt. a asigura conditii civilizate atat pt. pacienti cat si pt. asistente.
In mod normal trebuie sa fie o asistenta la 2-3 pacienti , la noi e una la 8-10.
De vina este lpsa de bani pe care nu se inghesuie nimeni sa o rezolve.
din pacate e adevarat ca in spitale (in multe) nu sunt nici macar ustensilele de bun simt...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacs spune:

Intrebarea mea pentru Comisia care a anchetat si stabilit "pedeapsa" ar fi: daca apar cazuri de infestare cu te miri ce boli transmisibile pe aceasta cale, indiferent de gavitate, atunci isi mentin sanctiunea?
Ii mai dau sansa de a se scoli si de a da inca un examen pentru a putea lucra in continuare cu oamenii?
Asta este inconstienta factorilor nostrii de raspundere. Asta este societatea in care traim!
Aceasta asistenta nu are dreptul sa mai lucreze niciodata intr-o unitate sanitara.
Eu am fost profesoara la o Scoala postliceala sanitara (particulara) care scotea anual aprox. 70 de asistenti medicali care erau varza ca pregatire. Pe cei mai multi dintre ei nu i-as fi lasat sa-mi faca nici macar o injectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by alinacs
Eu am fost profesoara la o Scoala postliceala sanitara (particulara) care scotea anual aprox. 70 de asistenti medicali care erau varza ca pregatire. Pe cei mai multi dintre ei nu i-as fi lasat sa-mi faca nici macar o injectie.

Alina

pai de aia am zis ca si spitalul e vinovat,si la urma urmei chiar si ministerul.nu ma pronunt in legatura cu pregatirea celor ce termina postliceala sanitara.dar indiferent de pregatirea lor,in momentul in care se angajeaza intr-o unitate sanitara aceasta are datoria de a-i instrui.trebuie sa existe reguli clare,indiferent de dotari,si care trebuiesc urmarite indeaproape daca se aplica sau nu,de exemplu: nu se refolosesc siringi si alte instrumente de unica folosinta,instrumentele refolosibile se sterilizeaza dupa fiecare intrebuintare,spala-te pe maini intre pacienti,nu ai voie sa scoti bunurile spitalului din incinta,etc etc.
in cazul in care doamne fereste,vreun pacient a contactat vreo boala din cauza neglijentei personalului din spitale,bineinteles ca vinovatii trebuie pedepsiti dar si spitalul e de vina ca nu a prevenit acest lucru si trebuie tras la raspundere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Daca e ceva care ma tine departe de tara - e sistemul sanitar.
E ingrozitor!
Ma uit chiar in momentul asta la "Moartea domnului Lazarescu"... Ti se face frica! Cand ma gandesc ca acolo sunt parintii mei...ma apuca groaza!! Cum e posibila atata nesimtire, indolenta, aere de superioritate si....
Nu-mi spuneti ca e un film de fictiune..Ca din nefericire nu e..

Iar asistenta respectiva - eu as fi bagat-o la zdup! 6 luni de suspendare??? Pai data viitoare poate va aplica "tratamentul" copiilor sau rudelor celor care i-au aplicat sanctiunea.. Poate asa isi vor da seama de gravitate

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Spic , e fictiune.
daca se face un film in care se preamareste un doctor evident toti de dincolo veti spune ca e fictiune , dar daca se ingroapa" clar e realitate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Eu am vazut la tv cazul acesta.Nu este numai asistenta vinovata,mamica respectiva a surprins a doua oara ,alta asistenta ,facea acelasi lucru(incarca seringi folosite cu medicatie) de fata si pe acelasi birou unde doctorul de garda scria rapoarte(sau nu's ce)
Nu mai am cuvinte despre sistemul sanitar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Nu exista sa refolosesti o seringa doar pentru ca esti obosita. E inadmisibil.

POZELE MELE

Mergi la inceput