Ce poti sa faci intr-o astfel de situatie?

Ce poti sa faci intr-o astfel de situatie? | Autor: AnaGN

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

"Ce poti sa faci intr-o astfel de situatie?"
Sa-l luam pe Nicolaescu de git, ca platim asigurari si isi bat joc de banii nostrii.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

presupun ca daca medicii ar fi prevazut posibilele complicatii, puteau informa familia sa-i faca rost de medicamente din timp.
Femeia a fost operata marti si a murit vineri.

N-ar fi fost singurul caz in care rudele ar fi carat cu nemiluita medicamente, seringi, comprese sterile si alte materiale care ar fi trebuit sa se afle in spitale, si nu se afla.
Trist, dar era o cale de salvare.

Asa ca pe undeva cred ca ar fi putut fi si culpa medicala.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Stati linistiti ca va fi si mai rau!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Aida, am urmarit ultimele tale mesaje si abia de curand am aflat de problema cu care te confrunti. Nu pot sa nu simt o mare nemultumire in mesajele tale fata de sistemul sanitar si sunt convinsa ca esti total indreptatita..ca si mine, de altfel, insa legat de un alt caz...
Am cautat o adresa de mail sau PM insa vad ca nu pot sa-ti trimit...in curand v-a avea loc la Radio Tm o emisiune legata de sistemul sanitar si cum bolnavii din Romania trebuie sa-si caute salvarea in tari vecine din cauza incopetentei medicilor de aici...te rog contacteaza-ma pe PM sau mail sa vorbim...cred ca ai si tu ceva de spus si pe buna dreptate...

pana atunci - ganduri bune si zile linistite pentru Emma iar tie putere de lupta!

Mariaa

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mariaa , ti-am trimis PM . Astept sa iei legatura cu mine ca mai am putin timp la dispozitie pana plec in Ungaria.

Toate cele bune!
Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Medicul poate fi gasit vinovat daca nu a anuntat familia de necesitatea medicamentelor si nu a dat posibilitatea familiei sa incerce sa le procure. Casa de asigurari locala sau cine gestioneaza banii ar trebui dati in judecata pentru lipsa medicamentelor din spital. De fapt procuratura ar trebui sa se sesizeze si sa ancheteze fondurile daca medicamentele din spitale lipsesc si daca asta constituie un motiv pentru suferinta sau moartea pacientilor.

Dar pana in momentul in care vinovatii nu vor fi identificati clar, X-ulescu directorul financiar al spitalului sau directorul casei de asigurari, etc, nu se va ajunge niciunde . In Romania nu exista responsabilitate. Cred ca este nerealist sa asteptam ca sistemul de sanatate din Romania se se indrepte din interior. Numai frica de repercursiuni dure va indrepta ceva acolo. Fiecare individ care lucreaza in sistemul de sanatate trebuie sa raspunda pentru faptele sale. Medicul care a ingrijit fata asta trebuie sa poata demonstra ca a facut tot ce a putut sa obtina medicamentele, a anuntat familia, a cerut medicamentul de la farmacistul spitalului, a anuntat directorul spitalului de necesitatea medicamentului respectiv. Farmacistul trebuie sa fie responsabil pentru ca desi a fost anuntat de necesitatea medicamentului nu l-a procurat si trebuie sa arate ce a incercat sa faca sa-l procure, a apelat la directorul spitalului, la casa de asigurari, etc. Directorul spitalului trebuie sa arate de ce nu a facut rost de medicament cand a fost anuntat de necesitatea lui, etc.

Mergi la inceput