Bucurii de sept_oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Flavia, Gabitzica, multzam fain de complimente. Eu unde pot vedea poze cu bucuriile voastre, ca pe ceilalti ii cunosc deja. Eu as fi ajuns saptamana viitoare in cluj, pacat ca nu ne-am putut intalni toate.Ramane pe alta data.

Fetelor, mai ales ardelencelor, cam cum se prezinta vremea in Ro, ca sa stiu ce haine sa impachetez cu noi. Sper sa nu fie frig, ca io n-am decat costumatie de botez de vara pt reclama - reclama mascata ...si cu piciorusele goale, ca io-s obsedata de picioruse de bebelusi

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Adina, unde anume veniti voi? Pe la noi, la Arad, e foarte cald, dar si schimbatoare vremea. De cateva zile seara tuna si fulgera si-i da cate o ploaie, dar a doua zi e din nou cald.
Poze cu noi gasesti la semnatura.

Lilina, deci pana la urma ati ales Turcia si nu Grecia. E fain si acolo. La ce hotel sunteti? Pacat de prietenii vostrii, li se duce tot concediul asa. Tocmai de aia eu sunt hotarata sa nu merg cu copil asa mic afara la inceput.

Sephora, cum i-ai dat capsunii lui Matteo?

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Adriana mica

Buna seara,

Felicitari tuturor bebeilor pt progrese si La Multi ani celor care au implinit de curand 7,8 sau 9 lunisoare!

Vreau sa va intreb daca mai este vreun bebe care sa nu se fi ridicat inca in picioare si care, pe deasupra, sa mai fie si stirb in totalitate! Macar sa ma linistesc si eu, ca am inceput sa imi fac tot felul de ganduri nu tocmai optimiste!

Adriana, nici Fabian nu se ridica deocamdata in picioare, incearca si uneori ii reuseste sa se aseze singur in fundulet, in schimb se taraste prin toata casa - si mai bine, nu mai trebuie sa spal podeaua. a, si nici dinti nu are ( lui frate-sau ii ies 4 deodata). ii place foarte mult sa fie plimbat prin casa in picioare - vai de spatele nostru. eu nu-mi fac nici un fel de probleme, pt ca amandoi sunt f. activi, iar daca ar fi fost o problema de motorica s-ar fi depistat pana acum. Trebuie doar avut rabdare si sustinuti in ceea ce fac, fara a fi fortati - natura stie ea ce face.

Sa vedem, maine implinim 8 luni, poate imi fac surpriza si ma intampina dimineata in picioare in patutz.

Deci, nu-ti face nici un fel de ganduri, cand o sa-nceapa sa umble o sa te gandesti cu nostalgie la vremurile linistite de acum

Mergi la inceput

Am uitat sa las semnatura vizibila asa ca Adina abia acum ai unde ne vedea .

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Noi

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

flavia, ce copil frumos ai. Si "La Multi Ani", observ ca azi a implinit Bogdan exact 9 luni.

Noapte buna tuturor care mai sunteti treze la ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am vazut frumoasele mamici ce s-au intalnit la Cluj!

AdinaF, n-am patit niciodata asa ceva...ma uit de cateva zile la pozele cu baietii tai si nu ma satur. Sunt atat de frumosi si expresivi!

Gety, Mexxa, mi-ati trezit nostalgii...nu-mi vine a crede ca si puiul meu (atomic acum) era un copilas atat de mic si fragil.

Mexxa, un pentru tine. Am deschis forumul in seara asta sa recuperez ce-ati scris si-am vazut ca povesteai de peste cu mamaliguta...mi s-a facut o pofta nebuna, de necontrolat si m-am dus la Metro sa-mi iau peste. Acolo...numai specii exotice, care zau ca nu s-ar fi potrivit cu mamaliguta...pana la urma m-am decis la un pastrav romanesc.

Fetelor, capsunile nu trebuie evitate pana la un an? Stiam ca-s alergene.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Si eu stiu asta Lili. Si zmeura si fragii scrie pe foaia primita de la pediatra noastra. Multumesc de compliment.

Mergi la inceput

Rugaminte: cand doriti sa fie trecute diverse date in listuta de pe prima pagina, scrieti cu bold sau cu o alta culoare. Am trecut dintisorul CristineiGoji dar mai aveam inca ceva de completat si nu mai gasesc (cumva dintisorul Narcisei)? Va rog sa nu va suparati si sa repetati informatiile ptr pag 1.

Multumesc din suflet tuturor celor ce mi-au felicitat mamica de ziua ei . Am alintat-o toata ziua, am iesit la restaurant atat la pranz cat si la cina, am umplut-o de flori acasa si la servici, i-am luat cadouri. Oricum, recunostinta mea fata de ea nu poate fi masurata in lucruri materiale.

Despre peshte la bebelusi...chiar azi am luat "Peste cu orez si legume" de la Nestle, de la 8 luni. Personal sunt de parere ca papicile la borcanel sunt mult mai safe decat ce se gaseste pe piata pentru publicul larg.

Lilina, vacanta placuta in continuare! Cum a fost zborul? Ne trimiti si noua niste baclavale?

Mergi la inceput

Intrebare: are cineva aer conditionat mobil acasa? E bun de ceva? Pe unde se scurge apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si poftiti la o

MamiLili - ce harnicuta ai fost azi-noapte....si eu sunt de aceeasi parere cu mancarica la borcanele cel putin pana se obisnuiesc putin cu noile alimente si gusturi!!! Cat despre aerul conditionat mobil - stiu ca apa trebuie eliminata manual si sunt cam 10 l de apa...dar nu am sa-ti zic exat daca merita banii!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput