Bucurii de sept_oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, eu n-am scris nimic, ca noi n-avem, dar eu zic ca atunci cand sparge gingia si se vede varful la dintisor.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Vad ca vorbiti de dinti... Ioana are 7 iar al optulea sta sa iasa.Sunt in top oare?

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITZE, BOGDAN,baietelul Flaviei Ramona. Sa cresti mare, frumos si sanatos.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Wow, Gabitzica, ce fetita harnica ai!

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Vad ca vorbiti de dinti... Ioana are 7 iar al optulea sta sa iasa.Sunt in top oare?

Noi avem 8 dinti de la 6 luni. Nu imi amintesc cu bucurie de perioada in care au iesit 6 deodata... A fost cam cu bataie de cap.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by GETY

Xandrutza, eu n-am scris nimic, ca noi n-avem, dar eu zic ca atunci cand sparge gingia si se vede varful la dintisor.

POZE MARIA DIANA

Saru`mana de raspuns! Noi avem de la 8 luni si 4 zile... ca intram la idei de acum... Las` ca dau si la voi iepurasii, cat de repede!

Cine se ocupa cu prima pagina, ne treceti si pe noi cu la 8 luni si 4 zile? Multumim frumos!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am ajuns si noi la perioada cu fascinatia pentru pozitia bipeda. De cand a reusit sa se ridice prima data in picioruse in patut, numai asa vrea sa stea. In dimineata zilei urmatoare a facut si un tur complet de patutz, tinandu-se de marginea de sus. Ma intreb si eu, ca alte mamici inainte amea, daca nu e cumva periculos si nu-si suprasolicita gleznele, incheieturile genunchilor, soldurilor....

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise

quote:
Originally posted by gabitzica

Noi avem 8 dinti de la 6 luni. Nu imi amintesc cu bucurie de perioada in care au iesit 6 deodata... A fost cam cu bataie de cap.

puiul meu creste...

Gabitzica, eu cred ca esti in top!
Eloise, cand ma gandesc... 6 dinti odata... bietul Vladut, dar macar a scapat...
Na ca eu vorbesc de dinti tocmai cand a venit Gety de la "dintzolog", in loc sa o las sa-si revina...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Andra nu iti fa griji...si Sebi merge toata ziua in patut, tinut de manuta in casa si afara...e normal k de acum ei vor sa exploareze

Ce am gasit acum....nici nu pot vorbi.este filmuletul facut dupa ce am nascut piticu....si ce mic era...va invit sa vedeti
www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070605&ctime=020017" target="_blank">aici

de emotie

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise

Am ajuns si noi la perioada cu fascinatia pentru pozitia bipeda. De cand a reusit sa se ridice prima data in picioruse in patut, numai asa vrea sa stea. In dimineata zilei urmatoare a facut si un tur complet de patutz, tinandu-se de marginea de sus. Ma intreb si eu, ca alte mamici inainte amea, daca nu e cumva periculos si nu-si suprasolicita gleznele, incheieturile genunchilor, soldurilor....

puiul meu creste...

Ba isi cam solicita, dar ce sa-i faci, ca nu-l poti lega de pat... Eventual pacalit cu ceva sa stea si in alte pozitii...

poze cu noi

Mergi la inceput