Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 16

amar spune:
 Aaaaaaa Carpatina si am uitat sa-ti zic de placenta ... eu nici nu stiu pe unde e.... ca miscarile lui bebe le simt uneori in zona buricului sau mai jos.....placenta o fi mai pe sus:)))))), pt ca nu stiu de  ce dar cum mananc putin simt asa ca ma umflu de parca ar pocni pielea, e o senzatie cam aiurea de preaplin... si trebuie sa stau in picioare cumva pana rumeg:))))))ca altfel am arsuri ... ce mai e mistoooo tareeee
carmen 25s

Gabriela77 spune:
 Eu nu am chef de nimik....M-as plimba, m-as uita la un film bun, as citi, as pleca in vacanta...

mami25_7 spune:
 Ce se intampla fetelor la noi la odisee?Ce e cu plictiseala asta?Aveti grija ca se transmite.Eu mai am putin si plec acasa.Abia astept.IEri au venit sa imi monteze aerul si ce au lasat in urma nu va spun.UN praf groaznic,apoi o vecina de a mea a sunat la interfon ca ce se intampla la mine ca se darama blocul,nu era nimic deosebit,dadeau doar niste gauri care au durat o jumatate de ora.Astazi voi sta la "racoare" la propriu.
SI_BV multumesc de raspuns in legatura cu concediul fara plata.

slippers76 spune:
 Trec si eu sa bifez prezenta pe ziua de azi. Din pacate am foarte multa treaba si nu am timp sa citesc ce ati mai scris (nu prea mult dupa cate vad). Si cred ca asa o sa fie toata saptamana. Fetelor care sunteti prin concedii, profitati cat puteti! Eu una trebuie sa ma spetesc inca cu munca, pentru ca am niste termene de predare pentru niste lucrari destul de stranse. Apoi o sa fie huzureala si pentru mine. Cred ca de la 1 iulie o sa imi mut si eu biroul acasa, ca sa nu mai fac atatea drumuri.
Maine ma duc sa-mi fac si analizele pentru trimestrul III (hemograma, glicemie, sumar de urina, urocultura si inca cateva). Sper sa iasa rezultatele bune.
Va doresc o zi buna.
Ana 
25+ 
 Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Bee spune:
 Buna fetele.
CArmen, ferice de tine cu asa o atitudine la o prima sarcina atat de mult asteptata! Ar fi bine sa fii molipsitoare. Si eu una gandesc acum la fel, dar eu is trecuta printr-o experienta foarte traumatizanta, din fericire fara urmari. Sarcina trecuta orice teste, analize, ecografii am facut, totul a iesit prost. Si totusi cu voia lui Dumnezeu am langa mine o fetita sanatoasa. Acum de ce-ar fi altfel, dar eu de analizat nu m-am mai analizat asa in amanunt (mai am putin si o sa zic ca-s chiar nesimtita). De placenta stiu doar ca-i posterioara (data trecuta fu previa marginala, pana dupa 30 de saptamani cand a binevoit sa urce la 3cm).
Cecilia, imi statea pe limba sa zic ceva de sciatic, asta fiindca si eu am avut niste dureri ingrozitoare. DAr la mine au durat de ordinul orelor si au disparut fara urma. Poate tine si de pozitia copilului. DAr totusi cred ca miscarea (plimbarea) ti-ar face bine.
Anissia, sanatate sotului tau. 6 saptamani trec repede. Si sunt convinsa ca poti sa-i exploatezi cu succes mana inca valida.
Emma, super draguta rochia.
Sabina, cred ca ai avut noroc si nu e atat de cald.
Eu una suport cu stoicism caldura ca n-am ce face. Imping zilnic carutul cu fetita mea cea neastamparata pana la kinetoterapie si inapoi (o ora jumate numai pe drum) si dupa amiaza pana in parc si inapoi (40 de minute numai drumul). Nu mai spun ca printesa e turbata dupa tobogan si e mica, nu o las sa urce singura.......Asa ca pe mine una nu ma mai doare nimic de la atata miscare. DAca mai aveam si scari de urcat la bloc....
 ( pe alea le-am urcat in vacanta. La Venetia podurile erau pline de scari, in Croatia nu mai spun cate am urcat si-am coborat, iar la Budapesta, peste 200 scari intr-o repriza de urcat in cetate. Dar ma consola ideea ca era mai rau cand imi intepenea fundul in masina).
HAi ca va plictiseati si m-am lungit eu.
Bee 21+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

cecilia L spune:
 Am reusit sa prind un moment de liniste sa pot sa mai intru.
Am uitat sa va spun mai devreme ca dr mea de fam. mi-a zis sa imi dau cu fastum -gel, parca asa se numeste,dar nu prea des, eu insa am inteles ca nu prea este recomandat in sarcina, voi ce spuneti???????????
Pana ajung la dr mea, mai am ceva zile si nici timp nu am, stiti ca sunt cu renovarile in floare, cel putin din punctul asta de vedere sunt linistita o sa iasa bine si merg destul de repede, mai au de slefuit peretii reparati si sa dea culoarea....abia astept. Suport orice durere cata vreme iese camera lui bebe bine.
 Am o dilema pe care tb sa o rezolv cat mai repede, poate ma ajutati. Vreau sa fac in camera lui bebe (care este de fapt dormitorul nostru-avem 2 camere) peretele pe care o sa fie patutul portocaliu, dar nu stiu cum sa fac ceilalti pereti, alb ca sa fie mai luminos, sau sa fac tot culoare?????? Vreau si eu pareri.....nu pot sa ma hotarasc, iar pana maine dimineata tb sa iau o decizie-tb sa cumpere lavabila.
cecilia,26+
Cristian

cecilia L spune:
 Bee, tare as vrea sa pot sa ma plimb, mie imi este frica acum si sa pun piciorul stang in pamant, incerc sa merg cat mai normal, dar nu pot.V-am zis mi-e frica sa nu-mi deformez mersul, ca si asa merg putin sontac, sotul meu a inceput sa-mi zica ratusca. Iar de mers pe jos merg, cat mergeam si inainte, e adevarat am renuntat la plimbarile de seara prin parc, si din pricina renovarii ap. dar si din pricina durerii.
Oricum, multumesc de sfat, sunt deschisa la orice.

cecilia,26+
Cristian

kriss79 spune:
 SALUT!
Semnez si eu condica azi..![]()
Annisia, multa sanatate sotului tau!
Eu am fost sa-mi platesc contributia la sanatate, ca nu mai platisem din 2003, eu fiind PFA. Chiar daca stiu ca tot o sa trebuiasca sa platesc ceva sau sa aduc pansamente sau mai stiu eu ce..am zis sa nu am probleme la maternitate..asa ca am platit nu mai putin de 1091 de lei..
Pe 15 iunie ne-am programat la medic la eco morfo!
Vine bebe
Burtik
Cristina
19+

Gabriela77 spune:
 Ana, succes la analize si spor la treaba! 
Cecilia, eu as merge pe un verde pal. Asa e si dormitorul nostru si acolo va fi si patutul lui bebe, e o culoare linistitoare, frumoasa!