Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
tomasa spune:
Sabina, tu parca tineai intr-un timp Montinacul. De ce nu incerci si pe timpul sarcinii sa mananci mai "monti"? Poate functioneaza. Oricum nu te ingrijora ca kg-lele, le dai tu dupa jos cu alaptat si nopti nedormite.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22+Maria
Gabriela77 spune:
Ce fain ca esti in concediu, Sim!!!!
Si pe mine ma enerveaza preotii brutali...Eu am asistat la un botez si preotul l-a aruncat in sus pe bietul copilas...Am incremenit!
andrruzza spune:
tomitza, thx
myral, stiu ce spui tu ca si eu am stat cu contractii din primele saptamani pana la final. Iar uterul meu, crede-ma, a fost cu probleme mari saracu', inainte de sarcina a suferit si o interventie chirurgicala prin care s-a inlaturat un sept uterin si oricum cavitatea a fost micuta. Deci, repet, fii optimista,k asta conteaza cel mai mult!Dr. ginecolog nu mi-a dat mai mult de 32 de saptamani, dar eu nu si nu ca il duc la termen. Si l-am dus cu mult optimism.
La plaja mergem la vecinii nostri
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mami25_7 spune:
FETELOR,am nevoie urgenta de un raspuns,imi pot lua concediu fara plata,vreo 2-3 zile,fara sa imi dauneze in vre un fel la indemnizatia de cresterea copilului??Ca doar nu inceteaza contractul de munca?
am o gramada de probleme de rezolvat si nu imi dau de odihna,nici medical nu am cum sa iau ca dr e asa ciufuta si mereu face fitze.Dati-mi va rog un sfat?Ce sa fac?
22+
Sabina spune:
Myral, curaj ca ai sa treci cu bine peste toate problemele! Uite, eu am o prietena care a avut contractii si col intredeschis toata sarcina...si in sapt 37 s-a inchis, de credea ca nu mai naste
Tomasa, pai cam asa mananc, dar daca intr-o zi mananc ca un om normal, adica si paine la mancare, sau ceva sarat, aia sunt.In ziua aia se pune un kil.Uneori 2
Chiar si la dulciuri nu e asa nenorocire, dar la mancat ca un om normal invitat la masa e dezastru.
E clar ca e si retentie de apa, la sarcina trecuta am baut ceaiuri in rpostie, mai ales de urzica, acuma mi-e frica, din cauza antecedentelor cu lipsa de lichid.Nu cred ca afost din cauza urzicii..insa dr meu s-a mirat tare cand a auzit de ceaiul asta, asa ca am lasat-o balta si ma incred doar in apa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
tomasa spune:
Mami_25, din pacate eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare...imi pare rau. Dar sigur fetele o sa stie.
Sabina, atunci e clar ca la tine e retentie hidrica, sarcina oricum favorizeaza asta si daca mai ai si tendinta naturala de a retine lichidele... O sa vezi ce repede se vor duce kg dupa ce nasti. Atunci o sa poti bea ceaiuri si mai ales alaptand o sa fii .
22+Maria
tomasa spune:
Myral, si eu sunt foarte sigura ca va fi bine totul. Tu nu gandi decat pozitiv si bucura-te de perioada asta de zacut in pat, chiar si asa cu contractii, fiindca dupa nastere noi mamicile x2 stim ce ne asteapta.
Piciulika, tu cum mai esti? Te simti bine?
22+Maria
Si bv spune:
Fetelor, sunteti voi dragute si va multumesc pentru complimente, dar sa stiti ca sunt destul de grasana .
Mami 25, doua-trei zile de CFP nu iti afecteaza indemnizatia, pentru ca se ia in calcul doar stagiul de cotizare, care trebuie sa fie de 12 luni in ultimii doi ani.
Imi cer scuze daca nu raspund tuturor fetelor cu probleme, insa am multa treaba la servici si raspund acolo unde ma pricep, nu ca nu mi-ar pasa de restul . (asta a fost o paranteza fi'nca stiu ca noi gravidoasele suntem mai sensibile, asa... ).
Pup dulce-dulce!
Si 25+
Poze
crishtina spune:
Inseamna ca nu imi pot da seama sigur dupa circumferinta burtii Oricum multumesc Kriss
Voi ce stiti?cand se intoarce copilul cu capul in jos de regula? prin saptamanile de sfarsit, 36 sau mai repede?
25+
carpatina spune:
Piciulika, multa sanatate ai grija de tine.
Andrruzza, Rares al tau e chiar frumos... o sa alerge fetele dupa el
Bee, Avent.. da' de care? Ce model?
Prisi, tare frumoase haine ai cumparat.. de unde?
22+ cu Ioana