*** LA REDOUTE (28)***
Raspunsuri - Pagina 22
cin spune:
of, of, mai, mai...
cand i-am trimis sabinei ultima reglare pt coletele neajunse am calculat sa ma incadrez in suma... pana sa inregistreze ea comanda, preturile se schimbasera, iar un produs nu mai era disponibil.... asa ca in loc de 4 produse mi-a inregistrat 3. eu am crezut ca din cauza modificarilor de pret cele 3 produse costa cat costau cele 4 inainte...si nu mi-am mai batut capul...azi primesc cec: 8.54 eur
mama ei de treaba...pai daca-mi spunea si mie ce calcule a facut, preferam sa-mi mai caut un produs de cei 8 euro...
deci, din cei 41 eur platiti initial am un cec de 1.24, un cec de 8.54 si inca nici un produs de diferenta... asa ca pana una alta eu am pierdut 10 eur..

carolinah spune:
Declar pierdut coletul comandat pe 3 mai. La posta nu l-au primit si fetele alea de acolo ma cunosc de mult si nu am avut niciodata probleme. Imi pare rau ca erau haine frumoase pt fete. Asta este!
Oricum, sper sa il primesc pe cel din 6.06, ca eu nu ma las descurajata asa usor
.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
felicia74 spune:
observ ca la inceputul lui mai s-au pierdut o multime de colete...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
aissa spune:
Exact, coletele din primele zile din mai au disparut la greu, al meu era din 2 si voi aveati parca din 3, 4 mai, nu? Unde o fi frate hotul? Daca erau numai la mine eram 80-90% sigura ca e pb cu postasul meu (si asa il banui) dar asa e chiar ciudat... O fi fost un singur transport cu toate si sa fi disparut cu totul.
Poze
cin spune:
am primit pe contul sotului meu (pe care nu l-am folosit niciodata si nici nu-l voi folosi, sa nu patesc precum Felicia
) cod 15202 pt fdp 0, dar cred ca-i personalizat, ca pe contul meu nu-l pot folosi...
si am primit acum asta pe contul meu, valabil pana in 16 iunie
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ab02562f20853b2f0b
felicia74 spune:
cin da, codul e personalizat![]()
In privinta conturilor, nu e chiar aceeasi situatie, ca al tau e deja cu bube
Poate al sotului e cu noroc![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
andreap spune:
Salutare...citesc si deja ma ingrozesc..cred ca 2-3 saptamani stau "ca pe ace",sa vad coletul sosit.
Nasha mea a incercat sa comande si de pe 'dress for less'.daca punea ceva in cos,fara sa fie logata,aveau un pret.daca se loga,deci automat se cunostea tara de destinatie,pretul crestea brusc cu 2-3 Euro.Macar aici nu ne umfla preturile..asta ar mai lipsi:dupa ce ca dispar,sa mai paltim sin-n plus ptr."privilegiul asta.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
claujro spune:
Da....am citit tot ce ati scris... Si tind sa cred ca nu vor sista livrarile pt Ro ci doar nu vor retrimite/despagubi coletele pierdute. 
Am venit acum de la Cluj, orasul super, mi-a placut tare mult si m-am simtit tare bine acolo....datorita lui soanso si a sotului ei. Anca e o tipa extraordinara si deosebita! Iti multumesc, Anca, inca o data pentru tot! 

Sunt pe aici! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
Si eu cred ca nu vor renunta la livrari!!
Si eu am primit un cod: 15741 dar daca sunteti amabile sa imi ziceti si mie ce inseamna toata polologhia asta...
"http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=994e265f5ecb485f5b"
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
claujro spune:
Dordia...ce sa insemne? Inseamna ca la comada facuta de la sectiunea TTBA daca folosesti codul, primesti geanta aia roz...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon